שימו לב- Particles of Truth

tulchi

New member
../images/Emo124.gifשימו לב- Particles of Truth

יוצרת הסרט, ג'ניפר אלסטר, הביעה ענין להקרין את הסרט בפסטיבל הסרטים הקרוב בחיפה. כדי לזרז את התהליך התבקשתי להעביר אליה תגובות של אנשים שיהיו מעונינים לצפות בסרט במסגרת הפסטיבל. אתם/ן מוזמנים/ות לשלוח אלי את הבעת הרצון וההתענינות לאימייל [email protected] תכתבו בכותרת Haifa Film Festival ואני אעביר את זה אליה. מי שלא מכיר את הסרט אני רק אציין שגייל מופיע בו בתפקיד ראשי ושאר פרטים עליו וגם ביקורות נהדרות תוכלו לקרוא פה. אני מקווה לשיתוף פעולה נרחב כי 5 הודעות לא יעזרו. אז יאללה...קחו דקה ותרשמו כמה שורות! תודה

tulchi

New member
אנשים זה חשוב!!!

אם לא תשלחו נבין מזה שאף אחד לא מעונין לראשות את הסרט. זה לא מאמץ כזה גדל

אני כבר שלחתי!!!

יאללה אנשים.. תמיד אמרתם שהעולם צריך לתת כבוד לסדרה ולמשתתפים שלה ועכשיו זו ההיזדמנות.. יאללה.. מה אתם עדיין קוראים. לכו לשלוח אי מייל!!!! אוהבת את כולכם ואת גיילללללל בה ביי

tulchi

New member
תודה רבה על התגובות אבל

תשדלו לא להסחף עם "הכי גאים שיש" אין לה קשר או לסרט קשר לסדרה. שוב תודה!

tulchi

New member
שוב מקפיצה

אני מבינה שרובכם לא חושבים שהסרט יגיע, אבל אני גם מבינה שהוא לא מענין אתכם מפאת מס' האימיילים המצוצמם שקיבלתי. אני אשלח את התגובות לג'ניפר היום בערב אז אני מבקשת שתעשו מאמץ ותכתבו כמה מילים. אנחנו דנים פה בפועלו של גייל כ"כ הרבה ומתלוננים שאת רוב הסרטים שלו לא נראה בעתיד הקרוב ומפליא אותי לגלות שגם כשמישהו עושה מאמצים להביא את אחד הסרטים לכאן אתם לא ששים לשתף פעולה. תודה לכל מי שכתב, אני מעריכה את זה מאוד.

netaK

New member
אנשים בבקשה בבקשה תעזרו

אי אפשר לדעת עד כמה זה ישפיע אבל כמה נוראי זה לכתוב 5 משפטים? לא להזכיר את הכי גאים שיש, פשוט להתחנף לאמר הסרט נשמע מעולה הביקורות מעולות אני מתה לראות את זה בואו לפסטיבל חיפה זהו

ofrikit

New member
אני לא ילך לפסטיבל

אבל אין לי בעיה לכתוב אימייל.. אין לי מושגגג מה לכתוב,באנגלית\עברית

g a g a

New member
טלי שלחתי לך אימייל

אם משהו בתוכן לא מוצא חן בעינייך תודיעי לי ואשפץ באופן מיידי
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.

tulchi

New member
הבהרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבנתי שלחלקכן לא הזדמן לשלוח לי אימייל כי לא ברור לכן מה צריך לכתוב. אז ככה...רק כמה מילים על זה שקראתן על הסרט, שביקרתן באתר, שהתרשמתן לטובה מהביקורות ושאתן מקוות שהסרט אכן יגיע לארץ במסגרת הפסטיבל. זהו. לא צריך יותר מזה. ואני מבקשת מכל מי שכן מתכוון לכתוב, שיעשה את זה בהקדם האפשרי. עוד כמה ימים תסגר הרשמת הסרטים לפסטיבל ואני רוצה לשלוח לג'ניפר את התגובות עוד היום בערב. כתובת האימייל שלי היא- [email protected] זאת ההזדמנות שלכן להביא את אחד מסרטיו של גייל להקרנה בארץ! אני שוב מודה לכל מי שכתבה וגם לכל מי שמיד בסיום קריאת ההודעה הזאת תלך לתיבת הדואר שלה ותשלח לי אימייל

למעלה