יש דעתי בה גערתי על עדי נבון:
כך ואחרת למדה עדי נבון המבריקה מהר-מאוד ממהאמת המוארת שממני והוארה ממנה ובנוסף בזכותה נרקמה בינינו המון אהבה ידידות והערכה. מאת: . לנצח תאריך: 8/10/2001 שעה: 19:17 את אומרת:<כשמבינים את האין סוף,התשובות רחוקות מלהיות בעלות משמעות.> מאיין הבטחון הזה? מהספק שלך? מחוסר יכולתך להבין את האינסוף? להראות קודם-כל לעצמך שיש לך תשובות "אינטליגנטיות" להחזיר "לשייגץ" החצוף הזה ידידך לפורום לנצח? עדיין אינך יודעת התשובות לשאלות ששאלתיך אמש, אז איך את כה בטוחה עד כדי לומר ש""ה""תשובות רחוקות מלהיות בעלות משמעות??? נכון שאמרת את דעתך, ונכון שאומר לך שאת טועה ובגדול!!! ומדוע? כי לא את בחיר ה' שתדעי אם התשובות בעלות משמעות או לא, ובחיר ה' יאמר לך חד-וחלק ולעניין שהתשובות הם <<כן>> בעלות משמעות ומכרעת בחשיבותם!!! - את הרי את מודה שאינך מבינה לאינסוף לעומתי איש האינסוף לנצח שתמיד אמרתי שכן יודע אני לאינסוף-לאלוהים! דעתך את מודה שמהספק לעומת דעתי שאני מודה שהיא מהידיעה!!! כעת ידידתי היקרה, את בספק אם צודק אני בדברי ההחלטיים וכעת גם העת לרבים כמוך להנות או לא ממנו הספק כי לא עת ההוכחות עדיין והאמת היא גם שיש לא מעטים ומעטות משכילים ומשכילות שאינם מאמינים בבורא-עולם הוא אלוהי-ישראל, וגם ולו חלקם מאמינים בספק שכן יש אלוהים, הם בתוך-תוכם אינם מעוניינים ואינן מעוניינות שיגיעו עליהם אותם הזמנים המובטחים ממנו אלוהים, הם עת- ההוכחות, כי הוי יהיה להם לאמיתתם שכה נאחזו בה ונלחמו בשיניהם עליה רוב חייהם, הוי להם ויהיה כשהאמת בדבר ואמיתתם תתנפץ-להם כבלון מלא לוקשים שהאכילו-הם את עצמם וגרמו משטיפת המוח שעשו להם מלמדיהם ללא מעט שטיפת-מוח לעצמם ולאחרים, כי לא לכבודם יהיה ש << בעת ההיא משכיל ידם!!!>> חג סוכות שמח ממני, * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *