שאלות, קישורים וירקות אחרים.

nayman

New member
לא! רשום שם שסמולוויל....

מבוססת על סופרבוי... "למרות זאת, דמותו של סופרבוי עובדה לסדרת טלוויזיה בשנים 1988-1992. סדרת הטלוויזיה סמולוויל המשודרת החל מ-2001 ועד היום, עוסקת בקלארק קנט כמתבגר ומכילה רבים מהמאפיינים של הקומיקס "סופרבוי"." הייתה סדרה מ 1988 ועד 1992 בשם סופרבוי ואחר כך בשנת 2001 יצאה סמולוויל שמשודרת עד היום...

moiguer

New member
נצל"ש שאלה (../images/Emo58.gif 7X2 ועונה 5 מתישהו...)

היי יש משהו שממש לא הבנתי בפרק הזה אולי אני לא זוכר משהו שקרה שם אבל אני זוכר שקלארק הרס את המבצר בעונה ה5!! איך הוא פתאום במבצר והוא מדבר עם אבא שלו?? (אני יודע שכתבתי תשאלה הזאת בשרשור של הפרק אבל זה ממש למטה אני לא יודע אם מישהו רואה את זה...)

C l a r k

New member
אמממ ../images/Emo58.gif

הוא מקבל גביש שאיתו הוא מקים את מבצר הבדידות שלו... כמו בסרט סופרמן 1 ...

הייזל

New member
../images/Emo58.gif עונה 6

בסוף עונה 5 כשזוד משתחרר מהפאנטום זון המצודה נפגעת קשה ואכן בפרק הראשון של עונה 6 היא דועכת וג'ור-אל נעלם. אבל כשראיה עוזרת לקלארק להרוג את אחד הזונרים היא אומרת לו שבגביש של אביו יש כרגע מספיק אנרגיה כדי להחזיר את המצודה וקלארק אכן עושה את זה. רק מה? לא רואים את המצודה שוב עד עונה 7.

aviatiko

New member
אני די בטוחה שהסדרה לא שודרה כלל בישראל

הנה פרטים על סדרת הטלוויזיה והנה קישור לקניה מאמזון. מכיוון שאת "לויס וקלארק" לא הביאו ותרגמו לעברית הסיכויים לדעתי מאוד קלושים למצוא תרגום ל-Superboy.

nayman

New member
תודה רבה אבל...

אף אחד לא יכול לשלוח לי קישור להורדה בחינם של זה? (או צפיה ישירה...) תשלחו מסר כי ימחקו לכם פה

nayman

New member
ואגב נכון הסדרה לא שודרה בארץ אבל זה לא אומר

שאנשים לא מורידים סרטים או סדרות שמשודרות בחו"ל ולא בארץ נכון? ועדין יש להם כתוביות

slayer510

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifהתיאור הרשמי של Lara- 7X6

Lara- 7X6: קלארק מגלה שקארה נמצאת בוושינגטון בחיפוש אחר הקריסטל. קארה נתפסת לאחר שהיא פורצת למעבדה ומקבלת תרופת הרגעה המכילה נסיוב אמת שמעורבב עם קריפטונייט. הנסיוב גורם לה לחיות שוב את המסע הקודם שלה לכדוה"א שבו היא עקבה אחרי האמא הביולוגית של קלארק, לארה, לחוות קנט. קלארק מגיע בזמן על מנת להצילה, אבל לאחר שהוא שורף את המכונה בעזרת ראיית החום, נופל אף הוא קורבן לנסיוב ורואה את מה שקארה רואה: את אימו.

slayer510

New member
../images/Emo58.gifתמונות מהפרק

הלן סלייטר(סופרגירל לשעבר) בתפקיד לארה.

handlessman

New member
לא הבנתי, מה זאת אומרת סופרגירל לשעבר????

איפה היא הופיעה בתור סופרגירל??

C l a r k

New member
אמממ

גם אני לא הבנתי מה היא עושה בפרק? היא בתור תפקיד אורח או מחליפה את לארה בתפקיד?

למעלה