שאלות, קישורים וירקות אחרים.

itayzecharia

New member
קישור לאתר סוס על סמולוויל!!

www.kryptonsite.com זה אתר תותח, יש בו הכל שקשור לסמולוויל, שווה כניסה!!!

שאלות על עונה 7 ../images/Emo58.gif

1. כמה פרקים שודרו כבר בחו"ל נכון להיום? 2. באיזה ערוץ בדיוק בחו"ל משדרים את הפרק און ליין ובאיזה יום בשבוע(שעה??) 3. האם בסופו של דבר קארה היא אויבת של קלארק או לטובתו? לא ברור... תודה לעונים

Bullseye

New member
שאלה בקשר לפיט רוס

לא ראיתי מספר רב של פרקים, מה קרה לפיט רוס? תודה מראש.

maorp1812

New member
איך לצפות בעונה 7?

תגידו איך אני יכול לצפות בפרק 2 ו3? יש איזשהו אתר?

cred

New member
קומיקסים?

יוצאים עדיין קומיקסים חדשים של סופרמן? אם כן באיזה תדירות? ואיפה קונים בארץ קומיקסים לווא דווקא של סופרמן?

מואל

New member
פסקול פרק 1 עונה 7 - בסוף איך קוראים לשיר

איך קוראים לשיר שהבת שרה בסוף הפרק?! שרואים את לנה בדיוק...?!

C l a r k

New member
אממממ

לפי הפרטים שבלינק סופרבוי זה בעצם הסידרה סמולוויל על קלארק קנט הצעיר שמתבגר... והורדה תוכל למצוא בתוכנות שיתוף כגון אימיול\קאזה...

Superboi

New member
תשובות../images/Emo58.gif

1. 2 פרקים 2. יום ראשון בשעה 9 (שעון ארה"ב), ערוץ CW. אין את זה און-ליין באינטרנט 3. קארה היא סופרגירל, לפי מה שהבנתי... ככה שהיא לטובתו, ולפי מה שראיתי בערוץ הילדים (תצחקו
) היא תהייה בליגת הצדק גם.

slayer510

New member
תשובה

תוכל לצפות בה בלי תרגום עברי מפה: http://www.tv-links.co.uk/listings/1/82 תגלול למטה ותחפש Season 7 בינתיים יש שם רק את פרקים 1 ו-2. אני יכול להביא לך לינק להורדה ישירה של פרק 3. תשלח לי מסר אם אתה מעוניין

handlessman

New member
מצטער, שכחתי לגמרי...

אני יודע, הבטחתי לך. אני אומר - במקום שאני אטרח הרבה ואתה תשבור את הראש על הניואנסים הקטנים בין התרגומים השונים - תיקח את התרגומים מטורק, הם איכותיים ומסונכרנים (יש כמה גרסאות לכל תרגום אז בטוח תמצא אחת שמתאימה לך) ולא יורדים ואף עולים מהאיכות של דונקי. לא מבין למה כל כך חשוב לך תרגומים מדונקי. אם עדיין זה לא מספק אותך, אפשר להרודי מהאימיול את התרגומים של NFO שמשהו אומר לי שהאתר הזה מתקשר איכשהו לדונקי, מחליף אותו או משהו, כך שיש מצב שאלה אותם תרגומים. בכל אופן, כל תרגום מהאתרים שציינתי הוא מעולה ואפשר בהחלט "להתפשר" עליהם.

הייזל

New member
פעם בשבוע

לסופרמן יש כרגע שתי סדרות action comics ו superman והן יוצאת כל שבוע לסירוגין (שבוע אקשן, שבוע סופרמן) מלבד זאת יש לו סדרה משותפת עם באטמן שיוצאת פעם בחודש והוא משתתף מאוד פעיל בליגת הצדק של אמריקה שיוצאת גם היא פעם בחודש. סופרמן הוא דמות מאוד חשובה בעולם של DC, כלומר הוא אווז שמטיל ביצי פלטינה, אין סיכוי שהם יפסיקו סדרה שלו (במיוחד עכשיו עם כל הסדרות המצויירות, הסרטים וכמובן "סמולוויל"). בארץ יש שתי חנויות שמתמחות בקומיקס: קומיקס וירקות וקמיקאזה. יש לשתיהן אתרי אינטרנט מהם גם ניתן להזמין. אני יודעת שיש קומיקס גם בחנויות של האוזן השלישית.

slayer510

New member
מה הבעיה שלך להוריד את התרגומים מטורק??

הרי גם ככה דונקי לקחו את התרגומים מטורק. כל אתרי התרגומים למיניהן לוקחים את התרגומים מטורק. יש אולי פה ושם כמה אינדיבידואלים שמתרגמים פרקים ומעלים את התרגומים באתרים ופורומים אחרים, אבל בתכלס, טורק הוא מקור התרגומים היחיד והטוב שקיים ברשת.

למעלה