שאלון!!!!!!!!!!!

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifעונה אחרי כמה שנים טובות..

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? אני יודעת על כולם.. נראה לי.. 2.באיזה צבע הקקי שלך? כחול בהיר עם פסים כתומים 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? כןןןןןןןןןןןןןן היה כל כך רעעעעע 4. האם אי פעם מתת? אני חושבת שכן..
5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? יש מישהו שלא? 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? בוודאי שתהיתי! כי הוא גרביל! 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? ברוררררררר
8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? לא היה ואם יהיה צריך אז גם לא יהיה 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? ארבע ורבע ולא נכון.. יש לי סטיה מוזרה שגורמת לי להסתכל על השעון על היד שלי.. 10.עצלן! XDD ^ 11.האם יש לך סטיות? המון..
12.מהן? יש יותר מדי בשביל לפרט.. 13.היית עושה את הפלאפון שלך? את ענתיקוש? ולהשאיר אותו עם טראומה כל החיים? בטח שכן! 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? אהמ.. לא.. *מסתכלת בתמימות לשמיים למרות שאני בחדר והדבר היחידי שיש למעלה זה תקרה* 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע...... מה הפואנטה בלספר לכם משו שאני לא רוצה שתדעו? סתם.. אני ממש מעצבנת.. וההוכחה היא כאן.. 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? אני מניחה שכן.. אלא אם כן הייתי לוקחת הפטיש הכחול הקופצני.. 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] 13 שנים, שישה חודשים, 28 ימים (אם החישוב העלוב שעשיתי נכון..) ובדיוק חמש שעות נכון לעכשיו.. (16:20) 18. כמה שיניים יש לך? אפעם לא ספרתי..
יהיה מצחיק לספור~ 19. אתה עיוור? עד כמה שידוע לי ולפי כמה רופאים שבדקו מה באמת הסיבה שאני נתקעת בדברים אני לא.. 20. אתה רואה אותי עכשיו? לא ממש.. אני יושבת מול המסך.. 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? אמ.. אני מניחה שאת כבר לא עושה את זה.. 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? אם הם עילגים מלידה אז כן.. 23. לדעתך אתה עילג? בוודאי!
24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] נראה לי שכבר לא.. 25. מה תעשה עוד שעה? ארדם מול המחשב..
26. ועוד חצי שעה? אהיה בדרך להרדם מול המחשב..
27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מופרעת.. XDD 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! טוב! אני אלך!! סתם.. נראה לכם שתיפטרו ממני בכזאת קלות? 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] לא לפני 20.. למרות שבעיקרון יש לי איזה 20 ילדים.. 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] מה שיש בבית.. (רק לא מיונז!) 31. התגלחת פעם? כה..
32. התקלחת פעם? לא נראה לי.. P: 33. הורדת פעם שערות בשעווה? לא 34. כאב? מאוד.. XDD 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? חסה.. 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? ממ.. חסה.. 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? 38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? סיכמנו שהיא לא חייבת לי..
39.רוצה להתחתן? בכיף! D: 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? אז לא צריך! :( 41. נוח לך? ככה 42. יופי כי לי לא. מרוצה? בטח מרוצה! אני מרושעת היום.. XD 43. בן כמה אלון נראה לך? לוידעת..
מימיי לא ראיתיו.. אלון, בנכמה אתה נראה לי? 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? ז'בט..
45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? בגרסה האמיתית? מעולם! 46.השתתפת בועידה אצל זהבית? פעם אחת.. :( נקוה שתחזור.. 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? לא היה כזה ארוך.. אני לא כזאת מעניינת.. 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] לא הייתי!
אין לי מושג מזה..
49. ובלילות השחורים? גמלא.. 50. והכחולים? גמ..
51. והסגלגלים? בסגלגלים כן. אז מה אם אני לא יודעת מזה..
52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? רק בכתומים מתנחל.. 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה? בטלפון היתה רק אחת.. 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? מהפורום או בכלל?
אני אפסח על שאלה זו.. 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? לא הרבה..
איזה 4 שעות.. לא יותר.. 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 853477664 (למי שחשב: זה לא ספור.. ) 57. יש לך קצוות מפוצלים? כננ.. יותר מדי..
58. היית בת"א? כןןןןן
למרות שחם שם! 59. כמה פעמים? אמ.. חסה.. 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? היא נתנה לי אישור! 61. ואצל אורי? הוא קצת לחוץ עכשיו בבצפר אז נעזוב אותו לנפשו..
62. יצא לשארון לאמץ אותך? לא..
זה אומר עליי משו? 63. טוב מה את צועקת?!?!? לא צועקת..
64. הבנת את השאלה הקודמת? לא.. אמרתי כבר שאני מוגבלת.. 65. אם לא אתה טיפש. כה.. אני יודעת.. 66. אם כן אתה שולט או..
אני אוהבת שולט.. 67. נטע שמת הכל? כן.. 68. אתה מזיע? לא..
מוזר הא?
69. עשית את זה פעם ב69? היי! חשבתי שצחקתם בקשר לגסויות! 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! אה..
נו.. כבר אמרתי שאני מוגבלת.. 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? כה....
אבל זה שווה את זה... (תחי ההחנפנות!) 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? עד עכשיו, באחת שהייתי בה, לא.. 73. ואת המוח? בוודאי!
74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? תמיד! מישהו יודע לעזאזל מי הם?
75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? מסן 76. פלא' או פלאפון? פלאפון 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה אז מהזה?RSS? 78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא.. 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? כי האשכולית היתה תפוסה?
80. אתה חושב שזה עילג? ? 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? מנגו..
אני אוהבת מנגו! 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? בטח!
83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? לא.. אבל יש לי לסגת על היד.. 84. נטע??????? מה לעזא...??? 85. כן??... ??????? 86. למה אתה עונה? אני לא!! 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? אם הם לא יהיו קשים מדי.. ואם לא תגידי שהם שיעורי בית! 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? תלוי מי יקפוץ..
89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? תלוי למה.. 90. מה התמונה שלך? אולסטאר..
91. למה ז'בט הלכה? היא לא הלכה..
משעמם לה.. 92. נטע את עוד חיה? נטע נטשה..
93. סבתא חיה מתה?!?!? XDD סרט שולט!! 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? לא..
אני לא מיוחדת.. 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] בדיוק.. 96. למה ז'בט חזרה? היא אפעם לא הלכה! 97. איזה אורי??? על מה אתם מדברים???????!!!! 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? ככה: יפה הא? 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? אין לי מזגן.. חם לי כל הזמן.. 100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? אבל אני כן חושבת שאני מפגרת..
לפחות מוגבלת..

יובל94

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? כן אבל אני לא יודעת עליהם
2.באיזה צבע הקקי שלך? כל יום צבע אחר 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? חחחח כן ואני לא אפרט XD 4. האם אי פעם מתת? עכשיו זאת הפעם ה10 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? מאוד 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר?לא אבל שאלה מעניינת
7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? ברווורר מי לא יחשוב שמחשבון זה שקסיי ?! 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי?כן
9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל?18:28 10.עצלן! לא, אני לא כמו אורי
11.האם יש לך סטיות?לא 12.מהן? אמרתי שאין 13.היית עושה את הפלאפון שלך?כל יום 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים?חחחח כן 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע.... ---- 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? לא
17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] עוד 28 ימים יומולדת
18. כמה שיניים יש לך? לא יצא לי לספור 19. אתה עיוור? כן 20. אתה רואה אותי עכשיו?כן 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד?כן 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון?מה את רוצה ?! שקל ?!
23. לדעתך אתה עילג?לא 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] נו ו... 25. מה תעשה עוד שעה? לא יודעת 26. ועוד חצי שעה?לא יודעת 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?לא יודעת 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות!טוב 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך]חחח מה זה השאלות האלה ?! 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] אני ילך על השמפו ועל המרכך 31. התגלחת פעם?לא 32. התקלחת פעם?כן 33. הורדת פעם שערות בשעווה? כן 34. כאב?כן 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ?משפיע... איכשהו P: 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? המה ?! 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? אה ?! 38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? אממ 100 ?! 39.רוצה להתחתן?לא 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!?אבל אני לא רוצה XD 41. נוח לך? כן 42. יופי כי לי לא. מרוצה כן 43. בן כמה אלון נראה לך?200, מאיפה לי ?! 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות?אמממ אפחד ?! 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות?10000000000000000000 פעם 46.השתתפת בועידה אצל זהבית? לא 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] לא היה
49. ובלילות השחורים? כן 50. והכחולים?XD 51. והסגלגלים?כן 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? כן 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה?יש הרבה
54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה?לא זוכרת
55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? לא זוכרת
56. כמה שיערות יש לך על הראש? מאיפה לי .?! 57. יש לך קצוות מפוצלים?לא 58. היית בת"א?כן 59. כמה פעמים?לא זוכרת
60. רוצה לעבור לגור אצל חמו?אולי 61. ואצל אורי?אולי 62. יצא לשארון לאמץ אותך?לא 63. טוב מה את צועקת?!?!? מי צועק ?! 64. הבנת את השאלה הקודמת?לא
65. אם לא אתה טיפש.
66. אם כן אתה שולט 67. נטע שמת הכל?מה אני נראת לך נטע ?! 68. אתה מזיע?לא 69. עשית את זה פעם ב69? XDDDDDDDDD 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב?כן 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב?כן 73. ואת המוח?כן 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה?כן 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר?מסן 76. פלא' או פלאפון?פלא 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS?הבנתי 78. גם לך גמל התחבר עכשיו?לא אבל פרמל כן XDD המבינה תבין
79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז?כי הם אוהבים תפוז חח מאיפה לי ?! 80. אתה חושב שזה עילג?כן 81. איזה פרי היית מעדיף במקום?תפווחחP: 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? כתבי 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל?כן איך ידעת ?!
84. נטע??????? 85. כן??... 86. למה אתה עונה? את * 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? לא 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ?לא 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה?לא 90. מה התמונה שלך?אש"י
91. למה ז'בט הלכה? ככה 92. נטע את עוד חיה?כן 93. סבתא חיה מתה?!?!?חיה 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו?לא 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי]לא 96. למה ז'בט חזרה?כי בא לה 97. איזה אורי???לא יודעת 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? לא יודעת
99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? לא 100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? כי בא לי

go goldi

New member
../images/Emo11.gif

38."כמה ילדים ז'בט חייבת לך? אממ 100 ?!" ממתי אני חייבת לך ילדים?

תראי יש כאלו שהיא באמת חייבת להם ילדים..

אם את רוצה תבקשי אבל היא פנויה רק ב2015 ככה..

hagaymi26

New member
עונההה

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? מאיפה לי לדעת אם יש לי ילדים שאני לא יודע עליהם?? 2.באיזה צבע הקקי שלך?פעם אחרונה שבדקתי הוא היה חום... 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו?לא נראה לי 4. האם אי פעם מתת?כן... הרבה פעמים...
5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת?לא היא החברה הכי טובה שלי 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? כן בטח... אפילו עשיתי על זה פרויקט מדעים, תחקיר פלילי והגשתי כתבה לחדשות 10 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? לא 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? לא היה לי 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל?לא, הוא לא מכוון אז בדקתי בשעון שעל היד שלי חוץ מזה אתלי השעון בצד ימין כי יש לי WINDOS באנגלית 10.עצלן! 11.האם יש לך סטיות? לא 12.מהן? לא 13.היית עושה את הפלאפון שלך? נראה לך??? 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? אמממ כן 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע...... אין לי סודות אבל לא מגלה לכם.. 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? לא היתי חוטף לכם אותו ומאיים עליכם והכל חוזר עליכם וקקה בידיכם 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות]1021980 18. כמה שיניים יש לך?שלושים ומשהו 19. אתה עיוור?לא 20. אתה רואה אותי עכשיו? ברור יש לי כוחות על טבעיים 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד?כן 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? יש לי הוכחה לזה 23. לדעתך אתה עילג? לא אבל לדעתי אתה עילג 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג']לא שידוע לי 25. מה תעשה עוד שעה?אני יענה לך עוד מעט 26. ועוד חצי שעה?כנ"ל 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?אההההההה....ה.ה.ה.ה.הההה....ה.ה........הההההההההההההה... רגע אני חושב 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות!זה גסויות זה?!?!?!? 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך]אםםם 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] טרפנטין 31. התגלחת פעם? לא 32. התקלחת פעם?כן 33. הורדת פעם שערות בשעווה? לאלאלאלאלאלאלאלאל 34. כאב?לא יודע 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ?אההם נראלי שמאוד כי מבחינה טמפרטורית זה מאוד משפיע בעיקר על מקורות מים של המדינות הצפוניות כי הקרחונים נעלמים... 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? כאילו דה 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי?ככה 38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך?לא זוכר אני מריך לבדוק 39.רוצה להתחתן?לא 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? מעולה כי גם אני לא 41. נוח לך? כן 42. יופי כי לי לא. מרוצה כן 43. בן כמה אלון נראה לך?חצי שנה 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? את אף אחד 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? הרבה אפילו הקלטתי פלייבק 46.השתתפת בועידה אצל זהבית?לא 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? 1934873258743 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!]ברור 49. ובלילות השחורים?כן 50. והכחולים?כן 51. והסגלגלים?כן 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? מי המציא אותם 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה?לא השתתפתי 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה?? 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון?7351783518694986384152745237 מיליניות השניה 56. כמה שיערות יש לך על הראש?67846238754617498634873 57. יש לך קצוות מפוצלים?לא 58. היית בת"א?כן 59. כמה פעמים?84723587295 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו?אם אני אקבל וילה 5 כוכבים אם מיני בר מערכת קולנוע ביתית מכונת פופקורן ונקניקיות בכיף 61. ואצל אורי?כנ"ל 62. יצא לשארון לאמץ אותך?לא 63. טוב מה את צועקת?!?!? לא יודע 64. הבנת את השאלה הקודמת?לא 65. אם לא אתה טיפש.סתמי 66. אם כן אתה שולט אני יודע 67. נטע שמת הכל?כן 68. אתה מזיע?לא 69. עשית את זה פעם ב69?אהאהאהא תתבישי לך 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!!אהא 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב?לא 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב?לא 73. ואת המוח?לא 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה?כן 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? תלוי למי 76. פלא' או פלאפון?כנ"ל 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS?לא 78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז?כי כל השמות הטובים תפוסים 80. אתה חושב שזה עילג?לא 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? קיווי או אננס או בנה או תפוח או מנדרינה או אבטיח או תות 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות?זו מדינה חופשית 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל?לא 84. נטע???????מה 85. כן??...לא 86. למה אתה עונה?אני לא 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם?תלוי 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ?כן... מה שווה לחיות לבד???? 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה?לא 90. מה התמונה שלך? סוס 91. למה ז'בט הלכה?לא יודע 92. נטע את עוד חיה?לא יודע 93. סבתא חיה מתה?!?!? לא 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? לא 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] 96. למה ז'בט חזרה? 97. איזה אורי??? 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף?זה אפשרי 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? לא 100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? סתמי הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo7.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם? אולי 2.באיזה צבע הקקי שלך? חום טרי 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? לא (אני ילדה טובה
) 4. האם אי פעם מתת? נראה לי פעמיים 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? ב-א-ר-ו-ר
6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר?
7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? מאד
8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי?
9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל?
10.עצלן! לא מספיק לך שאני עונה על השאלון
11.האם יש לך סטיות?
12.מהן?
13.היית עושה את הפלאפון שלך? לא, הוא מחשמל
14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? עדיף לא לדעת...
15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע......
יש לי בובת לילה... 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? מה פתאום
17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] 46 שנים, 7 חודשים, 98 ימים, 567 דקות, 67 שניות. 18. כמה שיניים יש לך? 7 שיניים 19. אתה עיוור?
20. אתה רואה אותי עכשיו? לא
21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד?
22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? עד 99 אחוז + 1 אחוז :) 23. לדעתך אתה עילג? אם אני בפורום הזה אז כן
24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] כן
25. מה תעשה עוד שעה? אמשיך לענות על השאלון המעייף
26. ועוד חצי שעה? גם..
27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? טניסאית 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! ששש, אני בת 46
29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] בגיל 75. 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] בשמן 31. התגלחת פעם? כן 32. התקלחת פעם? פעם בחודש 33. הורדת פעם שערות בשעווה? לא 34. כאב?
35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? את יכולה לחזור על השאלה
36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה?
37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? אני
בך
38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? לפי החישובים של המחשבון השקסי שלי: 5978, אני חייבת להשיג את כולם
39.רוצה להתחתן?
40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? אז אני אבכה
41. נוח לך? לא
42. יופי כי לי לא. מרוצה? מה את מדברת
את שונאת אותי
43. בן כמה אלון נראה לך? לפי התמונה שראיתי שלו, מממ בערך 68 משו כזה... 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? את כולם
45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? אפעם 46.השתתפת בועידה אצל זהבית?
47. כמה יצא לך חשבון טלפון? תשאלו את קרלו
48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!]
אני מצטערת
תסלחו לי
49. ובלילות השחורים? כה 50. והכחולים? כע 51. והסגלגלים? כא 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? גם 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה? הכל
54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? לא דיברתי עם אפחד בטלפון
55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? 0 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 7 57. יש לך קצוות מפוצלים? כן, 6 58. היית בת"א? ברור 59. כמה פעמים? 1802 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו?
61. ואצל אורי?
62. יצא לשארון לאמץ אותך? לא
63. טוב מה את צועקת?!?!? את רק מדמיינת, זאת אמא שלך צועקת לך לבוא לאכול 64. הבנת את השאלה הקודמת?
65. אם לא אתה טיפש. יאיי 66. אם כן אתה שולט אהמממ, זאת אומרת כן הבנתי את השאלה הקודמת... 67. נטע שמת הכל? השאלה מופנת אל נטע 68. אתה מזיע? כן
69. עשית את זה פעם ב69?
70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!!
71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? כן
72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? אני לא עושה ועידות בפלא
73. ואת המוח? כן
74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? כן
75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? אם אני רוצה להתנהג יפה אל אנשים אני אומרת מסנג'ר 76. פלא' או פלאפון? כנ"ל פלאפון 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS? לא
78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? כי הוא כתום 80. אתה חושב שזה עילג? כן 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? אבטיח שולט
82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? ברור, לשולטים מותר לכתוב שאלות מוזרות. 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? כן 84. נטע??????? השאלה מופנית אל נטע 85. כן??... כנ"ל 86. למה אתה עונה? כי אני עילגת
87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? איכסססססס
88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? לא 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? מממ 90. מה התמונה שלך?
91. למה ז'בט הלכה? בגללך
92. נטע את עוד חיה? השאלה מופנית אל נטע 93. סבתא חיה מתה?!?!? נראה לי 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? לא
הוא לא אוהב אותי 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי]
96. למה ז'בט חזרה? בגללי :) 97. איזה אורי??? אורי השולט
98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? אני יודעת

המשך../images/Emo7.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif

98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? אני יודעת איך :), עושים כמו האות מ', מרימים את הקו למעלה, אלכסון, למטה, הצידה, שמאלה, חוזרים, והולכים, והנה מגן דוד :) 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? ההפך
100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? אני לא מפגרת אני עילגת
הודגש באמצעות מדגישומטיק
- אני בוכה הרבה

למעלה