../images/Emo12.gifעונה אחרי כמה שנים טובות..
1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? אני יודעת על כולם.. נראה לי.. 2.באיזה צבע הקקי שלך? כחול בהיר עם פסים כתומים 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? כןןןןןןןןןןןןןן היה כל כך רעעעעע 4. האם אי פעם מתת? אני חושבת שכן..
5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? יש מישהו שלא? 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? בוודאי שתהיתי! כי הוא גרביל! 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? ברוררררררר
8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? לא היה ואם יהיה צריך אז גם לא יהיה 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? ארבע ורבע ולא נכון.. יש לי סטיה מוזרה שגורמת לי להסתכל על השעון על היד שלי.. 10.עצלן! XDD ^ 11.האם יש לך סטיות? המון..
12.מהן? יש יותר מדי בשביל לפרט.. 13.היית עושה את הפלאפון שלך? את ענתיקוש? ולהשאיר אותו עם טראומה כל החיים? בטח שכן! 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? אהמ.. לא.. *מסתכלת בתמימות לשמיים למרות שאני בחדר והדבר היחידי שיש למעלה זה תקרה* 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע...... מה הפואנטה בלספר לכם משו שאני לא רוצה שתדעו? סתם.. אני ממש מעצבנת.. וההוכחה היא כאן.. 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? אני מניחה שכן.. אלא אם כן הייתי לוקחת הפטיש הכחול הקופצני.. 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] 13 שנים, שישה חודשים, 28 ימים (אם החישוב העלוב שעשיתי נכון..) ובדיוק חמש שעות נכון לעכשיו.. (16:20) 18. כמה שיניים יש לך? אפעם לא ספרתי..
יהיה מצחיק לספור~ 19. אתה עיוור? עד כמה שידוע לי ולפי כמה רופאים שבדקו מה באמת הסיבה שאני נתקעת בדברים אני לא.. 20. אתה רואה אותי עכשיו? לא ממש.. אני יושבת מול המסך.. 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? אמ.. אני מניחה שאת כבר לא עושה את זה.. 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? אם הם עילגים מלידה אז כן.. 23. לדעתך אתה עילג? בוודאי!
24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] נראה לי שכבר לא.. 25. מה תעשה עוד שעה? ארדם מול המחשב..
26. ועוד חצי שעה? אהיה בדרך להרדם מול המחשב..
27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מופרעת.. XDD 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! טוב! אני אלך!! סתם.. נראה לכם שתיפטרו ממני בכזאת קלות? 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] לא לפני 20.. למרות שבעיקרון יש לי איזה 20 ילדים.. 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] מה שיש בבית.. (רק לא מיונז!) 31. התגלחת פעם? כה..
32. התקלחת פעם? לא נראה לי.. P: 33. הורדת פעם שערות בשעווה? לא 34. כאב? מאוד.. XDD 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? חסה.. 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? ממ.. חסה.. 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? 38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? סיכמנו שהיא לא חייבת לי..
39.רוצה להתחתן? בכיף! D: 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? אז לא צריך!

41. נוח לך? ככה 42. יופי כי לי לא. מרוצה? בטח מרוצה! אני מרושעת היום.. XD 43. בן כמה אלון נראה לך? לוידעת..
מימיי לא ראיתיו.. אלון, בנכמה אתה נראה לי? 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? ז'בט..
45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? בגרסה האמיתית? מעולם! 46.השתתפת בועידה אצל זהבית? פעם אחת..

נקוה שתחזור.. 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? לא היה כזה ארוך.. אני לא כזאת מעניינת.. 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] לא הייתי!
אין לי מושג מזה..
49. ובלילות השחורים? גמלא.. 50. והכחולים? גמ..
51. והסגלגלים? בסגלגלים כן. אז מה אם אני לא יודעת מזה..
52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? רק בכתומים מתנחל.. 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה? בטלפון היתה רק אחת.. 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? מהפורום או בכלל?
אני אפסח על שאלה זו.. 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? לא הרבה..
איזה 4 שעות.. לא יותר.. 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 853477664 (למי שחשב: זה לא ספור.. ) 57. יש לך קצוות מפוצלים? כננ.. יותר מדי..
58. היית בת"א? כןןןןן
למרות שחם שם! 59. כמה פעמים? אמ.. חסה.. 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? היא נתנה לי אישור! 61. ואצל אורי? הוא קצת לחוץ עכשיו בבצפר אז נעזוב אותו לנפשו..
62. יצא לשארון לאמץ אותך? לא..
זה אומר עליי משו? 63. טוב מה את צועקת?!?!? לא צועקת..
64. הבנת את השאלה הקודמת? לא.. אמרתי כבר שאני מוגבלת.. 65. אם לא אתה טיפש. כה.. אני יודעת.. 66. אם כן אתה שולט או..
אני אוהבת שולט.. 67. נטע שמת הכל? כן.. 68. אתה מזיע? לא..
מוזר הא?
69. עשית את זה פעם ב69? היי! חשבתי שצחקתם בקשר לגסויות! 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! אה..
נו.. כבר אמרתי שאני מוגבלת.. 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? כה....
אבל זה שווה את זה... (תחי ההחנפנות!) 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? עד עכשיו, באחת שהייתי בה, לא.. 73. ואת המוח? בוודאי!
74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? תמיד! מישהו יודע לעזאזל מי הם?
75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? מסן 76. פלא' או פלאפון? פלאפון 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה אז מהזה?RSS? 78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא.. 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? כי האשכולית היתה תפוסה?
80. אתה חושב שזה עילג? ? 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? מנגו..
אני אוהבת מנגו! 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? בטח!
83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? לא.. אבל יש לי לסגת על היד.. 84. נטע??????? מה לעזא...??? 85. כן??... ??????? 86. למה אתה עונה? אני לא!! 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? אם הם לא יהיו קשים מדי.. ואם לא תגידי שהם שיעורי בית! 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? תלוי מי יקפוץ..
89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? תלוי למה.. 90. מה התמונה שלך? אולסטאר..
91. למה ז'בט הלכה? היא לא הלכה..
משעמם לה.. 92. נטע את עוד חיה? נטע נטשה..
93. סבתא חיה מתה?!?!? XDD סרט שולט!! 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? לא..
אני לא מיוחדת.. 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] בדיוק.. 96. למה ז'בט חזרה? היא אפעם לא הלכה! 97. איזה אורי??? על מה אתם מדברים???????!!!! 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? ככה: יפה הא? 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? אין לי מזגן.. חם לי כל הזמן.. 100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? אבל אני כן חושבת שאני מפגרת..
לפחות מוגבלת..