שאלון!!!!!!!!!!!

slee4

New member
עונהההה

ולשאלות: 1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ?כן,אבל אני לא יודעת עליהם 2.באיזה צבע הקקי שלך?XDDאני אבדוק פעם הבאה 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו?כןןןן 4. האם אי פעם מתת?כן 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת?ברור 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר?כן...עוד כשהייתי עובר 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי?כה,ובעיקר המחשבון הענק מאנטר 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי?לא היה לי 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל?לא,אני מקורים ומסתכלת בפלאפון...19:26 10.עצלן!אמאשל'ך!!XDD 11.האם יש לך סטיות?ברוווווווור 12.מהן?אוי...מי שמכיר אותי כבר יודע
13.היית עושה את הפלאפון שלך?ברור!!את דומיניק?!בטח! 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים?אולי|שורק| 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע......אני מאומצת 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15?אני חיברתי אותה אז אני אאיים על עצמי? 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות]לא זוכרת 18. כמה שיניים יש לך?לאדעת 19. אתה עיוור?יש מצב 20. אתה רואה אותי עכשיו?ברור! 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד?בטח!! 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון?מוטו לחיים 23. לדעתך אתה עילג?ב ר ו ר 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג']לפי מה שנטע אמרה אז כן 25. מה תעשה עוד שעה?לאדעת 26. ועוד חצי שעה?לאדעת 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?אמ...שיפוצניקית(?) 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות!שש שש!! 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך]לאדעת..אולי מחר 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין]חרדל 31. התגלחת פעם?יאפ 32. התקלחת פעם?בזמן האחרון אני מתמכרת למקלחת...3-4 פעמים ביום
33. הורדת פעם שערות בשעווה?יאפ 34. כאב?כהההההההההה 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ?משפיע...משפיע..סמכי עליו 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה?לא יכולה לחשוב בלי ריטלין..מצטערת 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי?ברור שכןן
38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך?אמ...כמה סיכמנו בסוף890? 39.רוצה להתחתן?תנו לי לישון על זה...בעצם..כן!! 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!?את חושבת שאני שואלת אותך?! 41. נוח לך?לא 42. יופי כי לי לא. מרוצה?קצת 43. בן כמה אלון נראה לך?אלון בן 30 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות?את ז'בטה,נטע וחמו!!!
45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות?איכס..לא שרתי ואני לא אשיר!!! 46.השתתפת בועידה אצל זהבית?ברור!! 47. כמה יצא לך חשבון טלפון?לאדעת ועדיף שאני לא אדע
48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!]ברור! 49. ובלילות השחורים?כה... 50. והכחולים?חחח...הם היו אצלי! 51. והסגלגלים?יותר נכון סגול לייט 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי?אולי..לא זוכרת כל כך 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה?פיייי..יש מלאאאאאא 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה?הכי מוזרה?בטח עם אורי 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון?יותר מ7 שעות בלילה הלבן..זה לא 6 שעות!! 56. כמה שיערות יש לך על הראש?יותר מידי... 57. יש לך קצוות מפוצלים?לא..עשיתי קצוות לפני שבועיים 58. היית בת"א?לאאאאא...ברור שכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 59. כמה פעמים?579094560974650760759 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו?כן 61. ואצל אורי?הוא יסלק את כולם 62. יצא לשארון לאמץ אותך?כה,יצא לי לאמץ את עצמי..ברור 63. טוב מה את צועקת?!?!? נכון נטע!!מה את צועקת?! 64. הבנת את השאלה הקודמת?כה 65. אם לא אתה טיפש.שתקי
66. אם כן אתה שולט
67. נטע שמת הכל?נטעעעע...קוראים לך ושואלים אם שמת הכל 68. אתה מזיע?לא..אני אחרי מקלחת 69. עשית את זה פעם ב69?XD 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!!אני?!זאת את!!! 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב?לא(טפו טפו טפו) 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב?ברור 73. ואת המוח?כה 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר?מסנ 76. פלא' או פלאפון?פון 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS?לא
78. גם לך גמל התחבר עכשיו? האמת...כהXD 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז?לאדעת 80. אתה חושב שזה עילג?הכל עילג 81. איזה פרי היית מעדיף במקום?בננהXDDDDDD 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות?לא
83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל?לא
84. נטע???????נטע!שוב קוראים לך 85. כן??...לאאא???? 86. למה אתה עונה?לא עניתי,קראתי לנטע 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם?לא 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ?אולי 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה?כן 90. מה התמונה שלך?של גרין דיי קשורים במסקנטייפ 91. למה ז'בט הלכה?המסנ שלה דפוק 92. נטע את עוד חיה?כה,היא מחוברת 93. סבתא חיה מתה?!?!? לאדעת...תשאלו אותה 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו?לא 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] 96. למה ז'בט חזרה?כי המסנ הסתדר לה 97. איזה אורי???לאדעת,יש שניים...רוזנטףXDDDD 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף?לאדעת....מציירים פנטגרם(?) 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? לא 100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני תרמתי לו שאלות עילגות

../images/Emo12.gif../images/Emo75.gif

תענה, אתה רואה שמצלצייל, תענה, אל תהיה נקניק שלא עונה!
מה קרה?

go goldi

New member
קדימה עצלן!! לא להתעצל! לענות!

1 2 לענותתתתתתתתתתתת

slee4

New member
נווווווווו...דיי להתעצל!!!!

דיי לעצלנות...!(ומדברת מי שאין לה כוח לקום להתארגן לראות את מוגבל 5 ומנטה)

אפילו אני עוד מעט אענהה...:)

תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה,תענה, חחחח...לא הגזמתיי..

משעמם לי ../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

נכון חשבתם שתיכנסו ויהיו התשובות? אז טעיתם!! אין לי כוח לענות!

למעלה