עונה על השאלון השולט הזההההה
1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? כן מלא!! 2.באיזה צבע הקקי שלך? זה לבן כזה ירקרק 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? לא, שתיתי בירה לבנה אבל זה סתם היה מגעיל
4. האם אי פעם מתת?כע מלא פעמים... 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת?אני כתבתי את השאלה השנונה הזאתי וכע 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? כל לילה אני לא מצליחה לישון בגלל זה!! מטריד.. מטריד מאוד 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? מאודדדדד 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? יש לי
אחרי הרבה יותר טוב!! 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? 15:25 ואצלי זה בצד ימין
10.עצלן! נכון
11.האם יש לך סטיות? מלאאאאא 12.מהן? לקצוץ ציפורניים
13.היית עושה את הפלאפון שלך? הוא שקסי אבל לא עד כדי כךץץץ 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? כעע
15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע......אני שלומקה בן 45 ובאתי כי אני יודע מה עשיתם בקיץ האחרון
16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15?אבל עניתי!!! 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] 14 וחציייי בדיוק היום!!!! 18. כמה שיניים יש לך? 36 19. אתה עיוור? לא 20. אתה רואה אותי עכשיו? כן!! רגע זוזי קצת ימינה 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? אני עושה לך בחזרה!! 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? נכון מאוד! 23. לדעתך אתה עילג? מאוד
אני יותר בכיוון של עיגלת תאמת 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] מזל טובבבבבבב
25. מה תעשה עוד שעה? יש לי שיעור פרטי באנגלית 26. ועוד חצי שעה? אזע לשיעור 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? עורכת דין 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! טוב שניה.. 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] 20 ככה 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] שמפו ומרכך ולפעמים ככה קצת נפט לריח טוב 31. התגלחת פעם? כע 32. התקלחת פעם?כע 33. הורדת פעם שערות בשעווה? כע 34. כאב? ממש לא!! אנשים זה לא כואב!!! 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? משפיע מאוד ואני חושבת שאם הזיהום הגלובלי יפסק יהיה לנו פחות חם בקיץ
36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? שזה רע מאוד עז רע 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? אני אוהבת אותךךך
38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? לפי החישוב שלי 108 39.רוצה להתחתן? כעעע 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!?
41. נוח לך? כע 42. יופי כי לי לא. מרוצה ? מאודדדדדד 43. בן כמה אלון נראה לך? 18+ 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? כולםםםםם
בואו אני מחכה.. 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? מלאא רוצה בנות רוצה את דנה תמי ושרון 46.השתתפת בועידה אצל זהבית?מלאאאאאאא 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? 400 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] כע 49. ובלילות השחורים?כע 50. והכחולים? כע 51. והסגלגלים? 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? כע 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה?היו מלא.. 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? לא זוכרת 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? נראה לי 6 שעות 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 1.. 2.. 57. יש לך קצוות מפוצלים?לא, הסתפרתי 58. היית בת"א?לאא בכלל לא 59. כמה פעמים?1000000000000000000 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? לא, היא רחוקה מדי.. 61. ואצל אורי? כעעעעעעעע 62. יצא לשארון לאמץ אותך? כע 63. טוב מה את צועקת?!?!? סליחה 64. הבנת את השאלה הקודמת? כע 65. אם לא אתה טיפש. אבל הבנתי 66. אם כן אתה שולט תודהההה 67. נטע שמת הכל? כע 68. אתה מזיע? לא 69. עשית את זה פעם ב69? מה?
70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! האאאאאא 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? כע שנכנסים ויוצאים 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? לא 73. ואת המוח? מאודדדדדדדדדדדדדד 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? כע!! 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? מסנ 76. פלא' או פלאפון?פלא 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS? כע
78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? כי הם עילגים 80. אתה חושב שזה עילג? כע 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? אגס 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? כעעעע 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? כע 84. נטע??????? מה???? 85. כן??... למה את עונה?!?! 86. למה אתה עונה? כי אני נטע!! 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? לא! 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? כע 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? לא 90. מה התמונה שלך? חתול חמוד 91. למה ז'בט הלכה? כי נתקע לי המחשב 92. נטע את עוד חיה? כע 93. סבתא חיה מתה?!?!? סרט שולטטטט
94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? כע 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] כי אנחנו שולטת
96. למה ז'בט חזרה? כי המחשב קם לתחיה 97. איזה אורי??? רוזנברג המפורסם שלא עונה לsms חשובים!! 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? לא יודעת לא ניסיתי 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? הדלקתי אותו
100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני כתבתי אותו