בלה
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: צחי
, אוכל
ואממ לקום מאוחר שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: צחי
, אוכל
ואממ לקום מאוחר שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: פיצה
, כנפיים ברוטב צ'ילי, סלט טונה. כל הדיבורים האלה על אוכל עשו אותי רעבה בחיי כבר ימים שלא אכלתי כמו שצריך
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: פאנטה, דיאט קולה, מיץ תפוזים סחוט טרי שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: עם צחי
(טלפון או בית לא משנה
), בלאכול
ואמממממ לא יודעת מה עוד
עם בדודה שלי אנערף
שלושה פורומים שמעניינים אותך: -אין תגובה- שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: צחי
, חברות שלי טל וענבל שלושה דברים שיש לך בחדר: טלוויזיה, מחשב נייד ומנורת אולטרא סגול שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: אשטון קוצ'ר
, גייל הרולד
ולואיסנה יימח שימה וזכרה. שלושה דברים שמעצבנים אותך: ילדות ג'ינג'יות קטנות בנות 11, ביצפר וכשהנייד כל הזמן מתנתק זה בע :| שלוש סיבות למה לקום בבוקר: (אני מניחה שאתם מתכוונים לצהריים
) צחוש
ולוידעת מה עוד
שלושה צבעים נחמדים: המ. ורוד, אפור ואממ כחול? שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: הג'ינס שלי, ואממ לוידעת מה עוד שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: בחדר של מישהו
, לא יודעת מה עוד
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: המ. תשוקות, השיר שלנו וכוכב נולד שלושה סרטים יפים שראית: טרויה, ללכת על הכל, אחי איפה האוטו שלי שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: לא יכולה :| שלושה שירים יפים: לא עולים לי בראש עכשיו שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: סגול, כחול ושחור שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: מההה שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: תופסת, מצא את המטמון (או שזה חפש את המטמון?) ואממ. מי אני ומה שמי?
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): אמיר, גל ונעמה שלוש סיבות טובות להתעצבן: ראו 3 דברים שמעצבנים אותי
שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: ארטיק קרח לימון, גומיגם ולוידעת מה עוד
שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: סער
, סיידר וקאיה. שלושה מספרים נחמדים: 3,6,9
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: צחי