שאלון!

keren007

New member
בלה

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: צחי
, אוכל
ואממ לקום מאוחר שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: צחי
, אוכל
ואממ לקום מאוחר שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: פיצה
, כנפיים ברוטב צ'ילי, סלט טונה. כל הדיבורים האלה על אוכל עשו אותי רעבה בחיי כבר ימים שלא אכלתי כמו שצריך
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: פאנטה, דיאט קולה, מיץ תפוזים סחוט טרי שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: עם צחי
(טלפון או בית לא משנה
), בלאכול
ואמממממ לא יודעת מה עוד
עם בדודה שלי אנערף
שלושה פורומים שמעניינים אותך: -אין תגובה- שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: צחי
, חברות שלי טל וענבל שלושה דברים שיש לך בחדר: טלוויזיה, מחשב נייד ומנורת אולטרא סגול שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: אשטון קוצ'ר
, גייל הרולד
ולואיסנה יימח שימה וזכרה. שלושה דברים שמעצבנים אותך: ילדות ג'ינג'יות קטנות בנות 11, ביצפר וכשהנייד כל הזמן מתנתק זה בע :| שלוש סיבות למה לקום בבוקר: (אני מניחה שאתם מתכוונים לצהריים
) צחוש
ולוידעת מה עוד
שלושה צבעים נחמדים: המ. ורוד, אפור ואממ כחול? שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: הג'ינס שלי, ואממ לוידעת מה עוד שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: בחדר של מישהו
, לא יודעת מה עוד
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: המ. תשוקות, השיר שלנו וכוכב נולד שלושה סרטים יפים שראית: טרויה, ללכת על הכל, אחי איפה האוטו שלי שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: לא יכולה :| שלושה שירים יפים: לא עולים לי בראש עכשיו שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: סגול, כחול ושחור שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: מההה שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: תופסת, מצא את המטמון (או שזה חפש את המטמון?) ואממ. מי אני ומה שמי?
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): אמיר, גל ונעמה שלוש סיבות טובות להתעצבן: ראו 3 דברים שמעצבנים אותי
שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: ארטיק קרח לימון, גומיגם ולוידעת מה עוד
שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: סער
, סיידר וקאיה. שלושה מספרים נחמדים: 3,6,9

חןשסק

New member
תשובותיי

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: חבר שלי, בגדים חדשים וים שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: חבר שלי, בגדים חדשים וים שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: ספגטי, שניצל ו
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: מים, פטל וקולה שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: חבר/ה, קניות שינה שלושה פורומים שמעניינים אותך: סקס לנוער, חלל ולווינים ו
שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: חבר שלי ושתי החברות הכי טובות שלושה דברים שיש לך בחדר: מיטה, מזגן ומחשב שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: חבר שלי
, אורלנדו בלום ויש עוד הרבה ולא עולה לי לראש עכשיו...
שלושה דברים שמעצבנים אותך: שמעירים אותי, שמתעלמים ממני ושלא מבינים אותי שלוש סיבות למה לקום בבוקר: חבר (במיוחד אםזה לקום איתו בבוקר), עבודה (משהו שאני חייבת לקום בגללו), לאכול משו טעים שלושה צבעים נחמדים: סגול אדום וכתום שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: גופיה אדומה, חצאית שאנטי והבגד ים שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: ים, צפון, פאב/בר שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: הבלוק בערוץ החיים הטובים. לא רואה משו אחר שלושה סרטים יפים שראית: המסכה, פרל הארבור והארי פוטרים שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: אירובי, כדורסל ושיחה שלושה שירים יפים: אווו יש המוןןןןןןן, קשה לבחור שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: תכלת עם ציורים של תותים ודובדבנים, לבנות עם סגול וציור של חתול, פסים צבעוניים שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: פרפר נחמד, אופניים וצבי הנינג'ה שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: מחבואים, חפש את המטמון וחבל שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): רעות, מאיה ומורן. חבל שאני לא בקשר איתן עכשיו שלוש סיבות טובות להתעצבן: שמישהו ישן ומחכים שיתעורר כדי להגיד לך משהו, שהמחשב לא עובד, אמא שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: סולרו, טילון וארטיק אבטיח שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: הכלבה שלי, של השכנים ושל חבר שלי שלושה מספרים נחמדים: 7, 12, 18

PoTTeR CHiCK

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif../images/Emo94.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: שיחות, שינה שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: חברות, מחשבות שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: פירה, פטריות מטונגנות ושלמות, ופסטה שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: דיאט קולה, תה, מים שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: מחשב, חברות, טיפוח עצמי
שלושה פורומים שמעניינים אותך: א-ט, הארי פוטר הספר, בנות שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: חברות הכי טובות(זו עסקת חבילה מ), המפ ידיד שלושה דברים שיש לך בחדר: בקבוק מים ריק, מקל ארטיק שבור וחצי חולצה
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: בוריס, אפי
שלושה דברים שמעצבנים אותך: טפשות, אנוכיות, חוסר טקט שלוש סיבות למה לקום בבוקר: כדיי לחיות חיים שאין לי
, כדיי לחזור לישון בלילה שלושה צבעים נחמדים: תכלת כהה [לא כחול
], שחור, בורדו. שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: מכנס ג'ינס מטנגו, חולצה מגריפ וחולצה שלבשתי למפגש בפורים
שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: בחדר שלי, במקומות ממש יפים עם טבע יחסית מלאכותי
, ליד מקורות מים. שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: אלי מקביל, חברים, מכושפות שלושה סרטים יפים שראית: המפ הארי פוטר, טיטאניק, מלך האריות שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: שחיה, ריצה קצרה, ריקוד שלושה שירים יפים: אין 3, יותר. שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שחור, עכשיו אפור ורוד והמממ יש לי גם הרבה כחול
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: המממ הממ המממממ נו לאדעת;[ שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: לאדעת;[ שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): נועם דנה ושירלי נראה לי
שלוש סיבות טובות להתעצבן: דברים שאכפת לי מהם בכלליות^o) שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: לימון, אננס, והמ צ שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: שוש, סידני וזואי [מותר לי להגיד ז"ל?
] שלושה מספרים נחמדים: 2 3 5

Torn

New member
יאללה נענה../images/Emo3.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: קרן
, קרן
אממממ וקרן
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: קרן
, באימא שלי רק קרן
. שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: צ'יפס, שניצל ופיצה
. שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: קולה
. שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: לדבר בטלפון עם קרן
או להיות עם קרן
. שלושה פורומים שמעניינים אותך: אוונסנס, אוף טופיק, ועוד כמה
שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: קרן
ועומרי וניב. שלושה דברים שיש לך בחדר: מערכת, מיטה וחצי ומחשב
(יש עוד
). שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:קרן
ועוד כמה בנות אחרות
. שלושה דברים שמעצבנים אותך: למה הכל שלוש#%@# אמממ לא יודע כל מיני
? שלוש סיבות למה לקום בבוקר: קרן
וזהו
. שלושה צבעים נחמדים: קרן שמש, קרן אור, קרן בענן וכו'
. שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: אין משהו ספיצפי
. שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: בחדר של מישהי מסויימת
בקולנע, בבית זונות
. שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: הכי גאים שיש
. שלושה סרטים יפים שראית: אין לי כוח לשאלון הזה
. שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: כדורגל,כדורסל וזהו
. שלושה שירים יפים: Tori Amos- keren I will always love you Staind-we love keren היהודים-קרן תעשי לי ילד
. שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: אל תשאלו אותי
. שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה:כלבים אנערף מה עוד
. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: מכוניות על שלט, חיילי צעצוע ולגו
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): תמיר, ויטלי חחח איזה שם רוסי עכשיו שאני חושב על זה, טוב הוא באמת היה רוסי אז
וגיא. שלוש סיבות טובות להתעצבן: רמזורים%@#%#@$%#, נהגים טיפשים
, שוטרים
. שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: אסקימו לימון
. שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: סער, חץ ובומרנג
. שלושה מספרים נחמדים: 1, 88 , 69 ... WTF?. ערב טוב שיהיה

TinKerBell15

New member
../images/Emo45.gif קראו לו ניב :O../images/Emo29.gif

מזה ומה עם אייל אתה לא אוהב את אייל?

Torn

New member
עומרי זה השני../images/Emo3.gif

אייל זה סתם מישהו שספיר נדלקה עליו|:.

ChilD SouL

New member
טוב נו... ../images/Emo10.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: מוסיקה, נהיגה, אוכל חריף. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: המשפחה שלי, חברים שלי, סטלה. שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: צ'יפס, שווארמה, תפוחים. שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: מיץ תות-בננה, מיץ ענבים, מים. שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: מחשב, ספר טוב, טי.וי. שלושה פורומים שמעניינים אותך:
, נהיגה, מתגייסים. שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: סטלה, זושה, ריטה. שלושה דברים שיש לך בחדר: מחשב, מערכת, מיטה. שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: סטלה
, אנג'לינה ג'ולי, זמר שאני אוהבת. שלושה דברים שמעצבנים אותך: אנשים שקרנים, צבועים, מתנשאים.
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: בשביל לדעת שאתה חי, לסיים סופסוף 12 שנות לימוד, זהו. שלושה צבעים נחמדים: כחול, שחור, ירוק. שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: אי אפשר לתאר, צריך לראות.
שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: ים, טבע, הרים. שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: סיינפלד, אפקט הפחד, סוף הדרך. שלושה סרטים יפים שראית: היום שאחרי מחר, אפקט הפרפר, ארמגדון. שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: כדורגל, מירוצי מכוניות, טניס. שלושה שירים יפים: טיפקס - בתוך נייר עיתון. טיפקס - כמו לפני 20 שנה. בועז שרעבי - כשתבוא. שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: כחול, ורוד, ירוק. שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: אני עדיין אוהבת.
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: מונופול, גולות, פוגים. שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): אסנת, לאון, חגי. שלוש סיבות טובות להתעצבן: כי מישהו התפרץ לך לנתיב בלי לאותת, כי מישהו מתנשא מעליך, כי מישהו מעצבן אותך. שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: אבטיח, ענבים, תותים. שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: אמסטף, רוטווילר, פודל. שלושה מספרים נחמדים: 9,7,18

avivdv

New member
../images/Emo178.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: סלולארי, את החברים שלי
ולאכול
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: החברים שלי, המחשב שלי ובנות :) שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: ספגטייי, פלאפל של עובד ואממ.. חציל ממולא
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: קולה, שוקטה, אקזותי.. שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: לשחק כדורסל, לישון ולהיות בתפוז שלושה פורומים שמעניינים אותך: סלולארי, אוף טופיק (פורום הזוי
) והיהודים.. שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: מה 'כפת לכם שלושה דברים שיש לך בחדר: מחשב, טלויזיה וארון
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: מה 'כפת לכם
שלושה דברים שמעצבנים אותך: חנפנים, קמצנים וסנובים/ות שלוש סיבות למה לקום בבוקר: ללכת לביצפר
, לראות את החברים ולשתות שוקו
שלושה צבעים נחמדים: אדום, שחור ואולי ירוק
שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: ג'ינס, טרנינג, וחולצות קצרות שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: בשכונה, אצל חברים, בקניון שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: פאנקד, אוזי אוסבורן ובעבר ובעתיד - PY
שלושה סרטים יפים שראית: שר הטבעות - שיבת המלך, מטריקס רוולושנס והיו זמנים במקסיקו.. שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: כדורסל, ריצה, כפיפות בטן [
] שלושה שירים יפים: יש הרבה, אי אפשר להחליט.= שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: סדרות מצוירות, צעצועים, לנסוע באופנים.. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: מחבואים
, תופסת גובה ועוד איזה משחק קופסא ששכחתי את שמו שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): מה 'כפת לכםםם שלוש סיבות טובות להתעצבן: קמצנות, פדלעות ושקרים שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: רמזור, מסטיק, ענבים
שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: פיקינז, זאב, וצ'או צ'או שלושה מספרים נחמדים: 7, 11, 5

Me And Myself 1

New member
אפשר גם ?

אני חדשה, נעים להכיר
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: מחשב, טניס, גיטרה
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: המשפחה והגיטרה! שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: סינית, על האש, פיצה שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: קולה, ספרייט, מיץ פטל שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: נגינה עם חברים, בילוי עם חברים, שינה שלושה פורומים שמעניינים אותך: בעיות בגיל ההתבגרות, סקס לנוער ושאלה קטנה שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: אמיר, גיל, אור שלושה דברים שיש לך בחדר: טלפון, מיטה, פוף שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: ממ אשמור לעצמי :) שלושה דברים שמעצבנים אותך: שקרנים, קנאים, צינים שלוש סיבות למה לקום בבוקר: כי מחר יהיה יותר טוב, כי התברכתי בחיים טובים ולא חסר לי כמעט כלום, כי יש אנשים שאוהבים אולי שלושה צבעים נחמדים: שחור, כתום, כחול שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: ג'ינס אחד, חולצה אחת, ואחת משובצת... שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: בשדות, בבית של אמיר, במיטה שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: ארתור :) , מופע שנות השבעים, ימיי חיינו שלושה סרטים יפים שראית: תפוס אותי אם תוכל, הארי פוטר 3, ארין ברוקוביץ' שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: טניס, ריצה, כדורסל שלושה שירים יפים: הפוך- ירמי קפלן, מועקה- אבטיפוס, דון קישוט- דני סנדרסון שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שחור, אדום, צבאי שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: סוכריות, הצגות, בובות שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: נחש מי, מחבואים, תופסת שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): שלומי, ירדן, מורן שלוש סיבות טובות להתעצבן: כשאנשים שאני לא מכירה מבקשים ממני טובות, כשמבקשים ממני להוריד את הזבל, כשאני קמה ביום שבת מוקדם וחושבת שיש בצפר. שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: קולה, דובדבן, טילון שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: צ'יפס, שוקו וחץ שלושה מספרים נחמדים: 22, 5, 4

HairyTowel

New member
עכשיו תורי ../images/Emo3.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: מחשב, my babe, לבלות עם חברים. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: רישיון נהיגה
my babe ואינטרנט מה
אחרת איך לולע, ורותם ויפעת וספיר וקרן, ועוד מלא מה
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: המבורגר, על האש, ופיצההההה שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: קולה, אקזוטיק, ומים
שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: אינטרנט, נהיגה, בילוי עם חברים. שלושה פורומים שמעניינים אותך: א-ט, משחקי מחשב ורשת, וסופרה
3X שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: לולע. סטס ורון. אממ סטס ורון הם חברים שלי הכי טובים, ככה שזו לא אהבה רומנטית
שלושה דברים שיש לך בחדר:מחשב, מיטה, וחלון מה
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: לולע
יפעת
וספיר
שלושה דברים שמעצבנים אותך: נגמרות הסיגריות, אנשים שף פעם לא קונים סיגריות ומבקשים ממך תמיד ולא רואים בזה שומדבר פסול!!!! , ו... שאין לי אוטו
שלוש סיבות למה לקום בבוקר:סיגריית בוקר. שלושה צבעים נחמדים:שחור כחול אדום שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון:ג'ינס מתרחב. בגיס, ומיליון כובעים. שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: חדר. גינה, נחל כזיב שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: חברים, zipfile, ו... אמממ... כל מה שבריאליטי טיוי שלושה סרטים יפים שראית: F&F1 , requiem for a dream ו...Hackers שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: כדורעף
כדורסל, ו... אממ רכיבה על אופניים. שלושה שירים יפים: כל הפסקול של requiem for a dream, כל פינקפלויד, ולד זפלין. שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:בורדו, כחול שחור. שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה:ריחות של טבע שיש רק ברוסיה, אופניים אדומות שהיו לי, ו... להתחבא ולעשן
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה:מריו רולז, DAVE ו... Need forspeed הראשון
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): סטס, מרט ו..יגאל שלוש סיבות טובות להתעצבן: נגמרות הסיגריות, אנשים שף פעם לא קונים סיגריות ומבקשים ממך תמיד ולא רואים בזה שומדבר פסול!!!! , ו... שאין לי אוטו
שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: אבטיח, לימון נצחי, ו..קולה
שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: כלב זאב של השכנים, (נשך לי את הראש [12 תפרים] כשהייתי קטן. כלב של חבר, לא יודע מה הסוג שלו, רגיל חום כזה
... וכלב משוטט ברחוב, נראה כמו ספוג ישן כזה, לבן בצבע לבן מלוכלך
שלושה מספרים נחמדים: 7 3 6

בטלקאפ

New member
../images/Emo9.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: מממ... לא דעת
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: חברים
, מוזיקה,
מחשב שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: שיצל תירס!!!!!!!!!!!!
.... זהו אין יותר
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: קולה,ספרייט,נס קפה
שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: מחשב,מוזיקה,לריב עם אח שלי
שלושה פורומים שמעניינים אותך: אין
שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: חברה,חברה,ידיד
שלושה דברים שיש לך בחדר: מיטה,מנורה,שולחן
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: אשטון,פליפה,ו****
שלושה דברים שמעצבנים אותך: שמעצבנים אותי,שמרביצים לי,אי צדק
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: לא צה לקום בבוקר...
שלושה צבעים נחמדים: שחור,סגול,תכלת
שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: גופיה שחורה,ג'ינס ארוך ארוך ארוך, חצאית.
שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: בית של סבתא, בית של דודה (בהולנד...), בית של מישו
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: סקורה
, זהו...
שלושה סרטים יפים שראית: שרק,מוצאים את נמו, מלך האריות.
שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: אין
שלושה שירים יפים: שיר של ארביל, שיר של אבריל, שיר של בריטני
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: סגול,שחור,אדום
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה:ליראות המומינים
,להשחיל חרוזים
,לעשות ציורים.
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: מחבואים,תופסת,ועוד איזה משחק שאני ואחים שלי המצאנו.. דפוק.
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):מיתר,נאור,אילאיל.
שלוש סיבות טובות להתעצבן: אי צדק, ילדים נגררים,אחים שלי
. שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: לא דעת
שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: לברדור, פינצ'ר,זאב
שלושה מספרים נחמדים: 1,2,3,
התגובה שלך הא [?]

למעלה