שאלון!

אסיה א

New member
אני... ../images/Emo9.gif

קודם כל, מה את עושה בפורום הארי פוטר?
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: דובי שנתי הביא לי, המיטה שלי
ואת העדשות שלי
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: נתי, כסף ואוכל שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: פטריות, המבורגר (עם רותם, כמובן) ועוגות מעשה ידיי
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: מים, מיץ תפוזים וקומפוט
שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: שינת סיאסטה עם נתי, לראות מיכאלה (מה?) ולהיות עם רותם
שלושה פורומים שמעניינים אותך: אוף
, סקס לנוער (מה?) ומתכונים
שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: נתי, רותם ואלכס
שלושה דברים שיש לך בחדר: לבה, פוף ומחשב שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: נתי, רותם ואלכס
שלושה דברים שמעצבנים אותך: שקרנים, כשאין כסף לקנות משהו שאני רוצה
וכשאני מפספסת את האוטובוס
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: ציפורים מצייצות, קרני שמש החודרות מבעד לחלון וריח הבוקר
[יש לי נשמה של משוררת, מה] שלושה צבעים נחמדים: כתום
, כחול ולבן שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: דגמ"ח
, סטרפלס אדום
וחולצת בי"ס של רותם
שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: המיטה שלי, המיטה של נתי, המיטה של רותם
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: שנות ה-70
, חברים
ועוד משהו שלושה סרטים יפים שראית: דבדאס [סרט הודי] ועוד כמה, לא זוכרת
שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: ריצה, טניס ושחייה שלושה שירים יפים: without you
ועוד כמה... שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שחור, לבן וסגול שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: ללכת לבי"ס [?], ילד אחד ואת אמא שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: קלאס, גומי וקלפים שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): לא היו
שלוש סיבות טובות להתעצבן: אחיות קטנות, כשהעוגה נשרפת וכשיש יותר מדי רעש מסביב
שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: גומיגם, טילון וקסטה [?] שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: גולדן רטריוור, קוקר ספנייל ופאג
שלושה מספרים נחמדים: 295

רותם ע

New member
תתפלא:| [?]../images/Emo142.gif

נראלי, לא זכור לי שהיא מכירה אלכס אחר.. צ

swirrrly

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo118.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: השפה היפנית, לבכות בסרטים עצובים,
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: העיניים שלי
, החוכמה שלי,
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: כל דבר רק שיהיה טעים >: כלומר, מה זה טעים בשבילי? אני מניחה שהרבה דברים.. אבל לאחרונה אני אוכלת אותו דבר שוב ושוב, ונמאס! לשוקולד אין טעם כמו פעם (יותר גרוע) התפוצ'יפס זבל דייייייייי >_< שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: מיץ ענבים, שוקו,
(נו, לא מצליחה לחשוב על דבר שלישי, די
- ככה גם אתם צריכים לקרוא/לשנן פחות?
) שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: ללמוד יפנית
, לשחק עם הכלב
(שאין לי
), מחשב שלושה פורומים שמעניינים אותך: יפנית למתחילים, כל הפורומים הרציניים האלה כמו אקטואליה לנוער
, ו..... שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: אדוארד נורטון, טאקי!
(תמונה משמאל)... האמת גם את המשפחה שלי אני לא אוהבת, כאילו מה. שלושה דברים שיש לך בחדר: מחשב(!), ספרי יפניתיזם, וכל מיני מעריבי לנוער שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: ראו שלושה אנשים שאני באמת אוהבת
שלושה דברים שמעצבנים אותך: הורדה שקרובה להסתיים אבל אז נדפקת, הורדה שהיא not what i bargained for, ובכלל לחכות לדברים. וגם, חשבתי מאומצת.[?] שלוש סיבות למה לקום בבוקר: יש לנו יפנית להתמחות בה!, השלפוחית שלי מתפוצצת, ולראות אם הגיבו לנו בפורום.... שלושה צבעים נחמדים: אדום, לבן, וורוד
חיחיחייחיחי יפן
שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון:
שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: מול המחשב, על הספה בסלון....בשירותים
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: מה לא ללבוש, חדרים משתנים, טאגרט [?] שלושה סרטים יפים שראית: דיייייייי שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: כדורסל, ריצה שלושה שירים יפים: ייייייייד שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: לילך, טורקיז ושחור
[?] שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: גיל ססובר
, שעת אמנות בגן
, ואין לי כוח להזכר די
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: קלאס.... שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): מ', ו......לא יודעת גם ס'? שלוש סיבות טובות להתעצבן: מישהו הרביץ לך, ארעה לך איזשהו אי-צדק, לדוד משה היתה פרה שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: אני אוהבת רק 2
ענבים ולימון
שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: מושי הראשון ז"ל
ו...אין לי כוח לחשוב יותר ^^ שלושה מספרים נחמדים: 9,7,2

swirrrly

New member
מיכה יפני?!../images/Emo99.gif ../images/Emo118.gif

אם כבר זה יותר אדם(bmx、הסיני), לא ?

b m x

New member
אני לא הסיני!!!

אני פשוט סיני בלי "ה" ואני גם לא יפני...

אני יודעת לספור ביפנית, ואני יודעת

כמה מילים.. זה מעניין אותך?
אני גם מתאמנת באומנות לחימה יפנית וגם אומרים שיש לי מבנה גוף של יפנים.. זה גם מעניין אותך?

אהם.

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד:הכלבה שלי, הצבע שיער שלי ולצייר שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:ציור, הכלבה שלי ואוכל שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול:מנגו, לבנה ובמבה(אסם) שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות:מים, קולה ומנגו שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי:מחשב, חברות וטלויזיה שלושה פורומים שמעניינים אותך:זה, סקס לנוער, ועבוע"ב שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת:שני, ירדן ורותם שלושה דברים שיש לך בחדר:אהם. מחשב, קן(?) ציור וצ'יבורשקה שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:חבר של רוני סופרסטאר,הייד משנות ה-70 וג'וני דף שלושה דברים שמעצבנים אותך:כשנוגעים לי בדברים, שמתערבב לי האוכל בצלחת וכשמשעמם לי שלוש סיבות למה לקום בבוקר:לצאת עם דפני, אוכל וחבר של רוני סופרסטאר שלושה צבעים נחמדים:כתום, כתום וכתום שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון:ג'ינס משופשף של גריפ, חולצה כתומה עם כבשים וחצאית עם נקודות שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם:בית, מקלחת וחנויות בגדים שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:שנות ה-70, ג'ואן מארקדיה וסי.אס.איי שלושה סרטים יפים שראית:מופע הקולנוע של רוקי, ריקוד מושחת והשודדים הקאריבים שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול:ריקוד, אירובי וספינינג שלושה שירים יפים:Iris, את לא לבד של בוטן מתוק בקרקס ומותק שלי של גלעד שגב שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:תכלת עם נקודות, ורוד ושחור שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה:לזרוק דברים מהלול, להרביץ לאנשים ולאכול שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה:מונופול, ברביות וחוברות צביעה אפילו שזה לא משחק ואפילו שאני עדיין אוהבת את זה שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):אדווה, גלעד ושי שלוש סיבות טובות להתעצבן:אנשים טיפשים, שקרנים ואגואיסטים שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת:עם הסוכריות הקופצות, גומיגם ותותי פרוטי שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה:גזעים?. בולדוג\זאב\ אמסטף. שמות? דפני\וודקה\סטס שלושה מספרים נחמדים:1 2 3

שטיצה

New member
טוב..../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: איימי לי, מחשב והגיטרה
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: איימי לי, מחשב והגיטרה שלי
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: תותים, דובדבנים ופיטריות. שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: לימונדה, לימונענע ושייק פירות. שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: שינה, חברות, מחשב. שלושה פורומים שמעניינים אותך: אוף טופיק, ג'ואן מארקדיה וזהו. שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: - שלושה דברים שיש לך בחדר: מיטה, שטיח וגיטרה. שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: איימי לי, איימי לי וליטל קפראלייע
שלושה דברים שמעצבנים אותך: כשמשקרים לי בקשר לדברים שחשובים לי, כשמזלזלים בי וכשאני רואה אנשים שחושבים את עצמם יותר טובים מהשאר. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: - שלושה צבעים נחמדים: שחור, אדום וכחול כהה שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: ג'ינס שחור, חצאית לבנה ארוכה עם קיווצים וגופייה שחורה. שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: - שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: הסניגור, מרוץ לאתמול, ג'ואן מארקדיה. שלושה סרטים יפים שראית: ארמגדון, טרויה ואחד שאני לא זוכרת את השם שלו
שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: - שלושה שירים יפים: numb, in the end, לב מפלסטיק. שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שחור, כחול וסגול
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: את המשפחה שלי, את החיים שלי, לצחוק. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: מחבואים, תופסת ובניים ארמונות חול [?] שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): נגה, נגה וליאור. שלוש סיבות טובות להתעצבן: החיים, המשפחה ושיעמום. שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: אננס, לימון וזהו. שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה:
שלושה מספרים נחמדים:

למעלה