שאלון!

ל א ק י

New member
../images/Emo124.gif שאלון! ../images/Emo176.gif

אמ מפורום הארי פוטר - חברתי
נמ אתם מוזמנים להתנפל וזה [?]
שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: שלושה פורומים שמעניינים אותך: שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: שלושה דברים שיש לך בחדר: שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: שלושה דברים שמעצבנים אותך: שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שלושה צבעים נחמדים: שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: שלושה סרטים יפים שראית: שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: שלושה שירים יפים: שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): שלוש סיבות טובות להתעצבן: שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: שלושה מספרים נחמדים:

spider kisser

New member
המ

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: את עצמי, את השיער שלי וחלב שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: חלב, קורנפלקס, השעה חמש בבוקר שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: קורנפלקס, בשר וחביתה שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: בלטיקה9, תה ומשקה כלשהו שאני מכין שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: ספר מחשב אוכל שלושה פורומים שמעניינים אותך: אקזיט מיץ תפוזים אוף טופיק שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: שלושה דברים שיש לך בחדר: מערכת פח דפים בספרות שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: אני שלושה דברים שמעצבנים אותך: שיער לא מסודר,בורוּת ודברים מקולקלים במקרר שלוש סיבות למה לקום בבוקר: קורנפלקס השעה חמש בבוקר השירה של שכני הערבים שלושה צבעים נחמדים: צהוב ירוק לבן שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: חולצה מכנסיים תחתונים שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: אקסמן ספיידרמן ג'ינג'ר שלושה סרטים יפים שראית: סרט ירוק, שחור וכתום שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: כדורסל כדורגל ריצה ארוכה שלושה שירים יפים: הממ הרבה אין שלושה שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שחור אפור כחול שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: חלב קורנפלקס לקרוא שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): דניאל שלוש סיבות טובות להתעצבן: כשאין חלב כשאין קורנפלקס כשאין חלב וקורנפלקס שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: שלושה מספרים נחמדים: 2 13 15

צ

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: ת'פלאפון שלי
, מחשב וטלויזיה[?]
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: כנ"ל): שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: פיצה, גלידה, קוראסונים]: שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: קולה, מיצתפוחים, תפוזינה:] שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: חברות, חברים, מחשב. שלושה פורומים שמעניינים אותך: אוונסנס,א"ט,צ שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: צ. שלושה דברים שיש לך בחדר: מחשב, מיטה, שולחן. שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: אשטון קוצ'ר, שי גבסו וסשה גרישקוב[?]
שלושה דברים שמעצבנים אותך: צ שלוש סיבות למה לקום בבוקר: אין כאלו שלושה צבעים נחמדים: כחול, שחור, לבן. שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: ג'ינס, גופיות, אמ? שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: צ שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: צ שלושה סרטים יפים שראית: צ שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: צ שלושה שירים יפים: רק 3?
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה:
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה:
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): #%^?#$ שלוש סיבות טובות להתעצבן: רק 3?!
שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: דובדבן/מנגו/תותבננה שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה:
שלושה מספרים נחמדים: צ

TinKerBell15

New member
../images/Emo29.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד:מחשבמחשבמחשב שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:כנ"ל, סתם לא, מה, צ;[ שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול:שניצל תירס, סיני, ותפוחים!!! שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות:ברד, ויטמינצ'יק, ומין שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: מחשב[?]מה;[ שלושה פורומים שמעניינים אותך:א"ט,אוונסנס,מועדון החלפת מפיות שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת:צ שלושה דברים שיש לך בחדר:מיטה מחשב טלוויזיה שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:איימי לי, רן דנקן[?], ואממ מה שי גבסו;[ שלושה דברים שמעצבנים אותך: רק 3?
שלוש סיבות למה לקום בבוקר:אין כאלה בינתיים שלושה צבעים נחמדים:שחור שחור ושחור? שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון:ג'ינס כזה[?] חצאית סקוטית, וגופייה כזאת[?] שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם:מה שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:סאקורה, השיר שלנו,חברים[?] שלושה סרטים יפים שראית:גוטיקה, הצלצול,ואממ החוש השישי[?] שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול:צ!! שלושה שירים יפים:רק 3?
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה:
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה:
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):אין כאלה שלוש סיבות טובות להתעצבן:רק 3?!
שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת:פצפצים רולזזזזז שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה:מה שלושה מספרים נחמדים:צ

ל א ק י

New member
א

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: דברים? אינטרנט, כל-מיני-דברים-כמו צניחה חופשית ובנג'י [?], קולה
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שוקי, אינטרנט, אוויר שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: פירה, בשר כמעט בכל סוגיו, סלטים ללא מיונז שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: קולה, בירה, ליקר שוקולד שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: אינטרנט, בריכה, שינה [הלוואי
]
שלושה פורומים שמעניינים אותך: פמח, אוף טופיק, מיצתפוזים\סדרות מצוירות שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: זה יותר משלושה.. בעקרון רב האנשים שאני מדברת איתם באינטרנט, נראה לי שהם יודעים מי הם
שלושה דברים שיש לך בחדר: מיץ כחול לניקוי חלונות, מילקי שנאכל כבר, כוס שפעם היתה בה קולה שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: נמ דור, מיכה, ואמ לאיודעת שלושה דברים שמעצבנים אותך: צביעות, אנשים שאין להם יכולת להגיע אמת במקרה שהיא פוגעת, אנשי מגדל העמק שלוש סיבות למה לקום בבוקר: כי לא מצליחים לישון גם ככה, כדי לפתוח שרשור בוקר טוב איפשהוא, כי אפשר לנסוע לבריכה בתקווה שזה שישי\שבת שלושה צבעים נחמדים: שחור, תכלת, אדום [במיוחד ערבובים של שחור ואדום
]
שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: אמ ג'ינס אחד נחמד [?], חולצה שאישתו של בנדוד של אמא שלי קנתה לי כשהיינו בניו יורק, בגד הים :| שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: ים\בריכה, מפגשים ;[, לא-בעיר-הזאת שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: ארתור, צער גידול בנות, וכלמיניתוכניותמצוירותלמינהן שלושה סרטים יפים שראית: תפוס אותי אם תוכל, ועוד איזה 2 שהיו שלשום ולפני שלשום ביסבבה שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: ריצה, שחיה, וסקס [אני חושבת שאני אוכל לסבול את זה
]
שלושה שירים יפים: Dennis Leary - Song For The Kids, Will Smith - Will 2k [תודה מיכה
], וכל מיני שירי ילדים למינהם.. [פתיחים, דיסני, ועוד
]
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שחור, לבן, אפור בהיר כזה [הראשונים שראיתי?] שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: לתפס על דברים, את אחי [ככה מספרים.], לאיודעת שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: משחק מחשב כזה שכולו כחול וצריך לאכול ריבועים כאלה ולהגיע לסוף\ דבר כזה עם גומיות שקופצים עליו [גם במחשב] וצריכים לקחת כל מיני דברים, ואז להגיע לגומיה הסופית ולעבור שלב\לאיודעת שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): אמ.. גרישה [?] כל השאר היו טחונים וסנובים כי גרנו בקרוונים באמצע עיר של טחונים
אז ההורים של הילדים אמרו לילדים שלהם לעשות חרם על ילדי הקרוונים, אז אמ לא ממש היו לי חברים, גם לא בגן.. למרות שבגן עצמו שיחקתי עם די הרבה ילדים, ככל הזכור לי
שלוש סיבות טובות להתעצבן: בעיקר בגלל אחי ואמא.. לפעמים גם מורים, למרות שאנ'לא רואה סיבה להתייחס אליהם בכלל שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: לימון, ענבים, קולה לימון שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: שוקי, שוקי, שוקי [?] שלושה מספרים נחמדים: 13 8 89

swirrrly

New member
אנשים שאין להם יכולת להגיע אמת במקר

ה שהיא פוגעת = מה??

TinKerBell15

New member
היא בטח התכוונה להגיד[?]../images/Emo29.gif

כאילו, להגיע=להגיד[?] נו הבנת;[

spider kisser

New member
נגיד אמ

מישהו עושה משהו מפגר, אבל חושב שהוא עושה משהו חכם, אבל אם תנסי להסביר לו שהוא עושה משהו מפגר הוא לא יאמין לך ויסרב להקשיב ויתעצבן וזה[?]

ל א ק י

New member
באמת הכוונה ללהגיד..

נגיד אמ מישו רוצה להגיד לי שהוא לא סובל אותי, אבל "אין לו כולת להגיד אמת במקרה שהיא פוגעת" אז הוא לא יגיד את זה.. אלא ימשיך לגרום לאנשים לחיות באשליות

עופריקי

New member
../images/Emo4.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: ים, קרח, את עצמי[?!] שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:מאור, מאור, מאור שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול:אוכל, ספגטי, קטשופ שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות:מים, קולה, מים מינרליים שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי:שינה, אוכל, חברות שלושה פורומים שמעניינים אותך:
שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת:מאור מאור מאור שלושה דברים שיש לך בחדר:מיטה ארון שולחן שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:מאור מאור מאור שלושה דברים שמעצבנים אותך:אלכס, ניצברג, שאלות מיותרות שלוש סיבות למה לקום בבוקר:כי זה בוקר, בצפר, בכל מקרה צריך לקום.. שלושה צבעים נחמדים:צהוב, אדום כתום שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון:|בדגש|חולצה ורודה כזאת אמ אמ.., ג'ינס לי קופר זה עם הכיסים של קופיקו, ומכנס שחור כזה.. אמ.. כן זה שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם:ים שאנטי פרישייק שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:סאקורה יוגי הו פרפר נחמד שלושה סרטים יפים שראית:סדנה לעצבים 8 מייל אייס ונטורה(כולם) שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול:שחיה ריצה סקס
שלושה שירים יפים: to the moon and back, ריקוד השורטי ביגי, פרחים בקנה שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:שחור אדום לבן שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה:ת'גננת.... זה כבר יותר משלושה דברים שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה:קוביות לגו ברביות שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):סתיו סיוון מ/'ך/ שלוש סיבות טובות להתעצבן:זה כיף, סבבה, כיף כיף כיף שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת:לא אוהבת \ארטיקים שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה:
ניצברג שלושה מספרים נחמדים: 3,9 6

אגוזי18

New member
../images/Emo9.gif

שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת במיוחד: מחשב, מוזיקה שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מחשב מוזיקה שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לאכול: במבה, פטריות, בשר שלושה דברים שאת\ה אוהב\ת לשתות: קולה, מים, קומפוט
שלושת הדרכים שבהן את\ה הכי מעדיף\ה להעביר אחר הצהריים פנוי: שינה, ספורט או עם מישהו/י שלושה פורומים שמעניינים אותך: אוף, טרנס ומתגיסים שלושה אנשים (לא-כולל-משפחה משפחה) שאת\ה באמת אוהב\ת: שלושה דברים שיש לך בחדר: טלויזיה מחשב מערכת שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: אני אני אני
שלושה דברים שמעצבנים אותך: אמאQ$#^@ אמא!#$^@% אמא1#$%!#@$^ שלוש סיבות למה לקום בבוקר: פיפי
, אוכל, מים. שלושה צבעים נחמדים: אדום ורוד וכחול שלושה בגדים שאת\ה אוהב\ת ויש לך בארון: אמממ נו לאדע;[ שלושה מקומות שאת\ה אוהב\ת להיות בהם: במיטה, במקלחת, ואצל מישהי
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: סטארגייט, אנטרפרייז, מופע שנות ה70 שלושה סרטים יפים שראית: המאמין, להציל את טוראי ריאן, ריקווים לחלום שלושה סוגי ספורט שאת\ה יכול\ה לסבול: כדורגל, ריצה, טניס שלושה שירים יפים: אין לי כוח;[ i want u, enjoy the silence שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: ורוד:p סתם לא אממ שחור ירוק ואפור שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן\ה: קינדר, ילדה אחת
ואממ לא זוכר:p שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן\ה: מגסון
, קלפים, מונופול:p שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):לא זוכר מה שלוש סיבות טובות להתעצבן: אמא לימודים אמא@#%T@$%&# שלושה ארטיקים שאת\ה אוהב\ת: לא אוהב שלושה כלבים שאת\ה מכיר\ה: אמסטף
רטריוור, פינצ'ר:p שלושה מספרים נחמדים: 528

../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo110.gif

ישלי אחד כזה
ומצאתי אותו לפני כמה חודשים בארון, וחיברתי אותו והתחלתי לשחק וזה
זה היה כיף

למעלה