שאלה

../images/Emo124.gif שאלה

אתחיל כך: אני שואלת ברצינות - כדי למנוע ספקנים. השאלה: כל מה שאתם עושים זה למצוא דרך... מהו הדבר או הנקודה אליה אתם שואפים להגיע ונסו להסביר זאת במילים כאילו הסברתם דרך לעצמכם.

ToryMaster

New member
ובכן

שאלה קשה, אבל יהיה מעניין לקרוא את הכל. אני לא מרוצה מעצמי כמו שאני עכשיו, משהו חסר לי בחיים, משהו מאוד בסיסי. אני שואפת להגיע לנקודה שבה אני ארגיש את עצמי במקום הנכון, שאני ארגיש שלמה. כמובן, באיזשהו מקום קיים בי יצר אנושי להיות בטופ, להיות שונה ומיוחדת ולהרגיש חזקה, אני מניחה שלשם אני מנסה להגיע וזה מה שאני מחפשת. כוח פנימי, מיוחדות.

DragonSoul

New member
מתוך צורה להביע את עצמי

אני בן אדם מעוד סגור מבחינה נפשית , כול חיי ( הקצרים) חיפשתי דרך להוציא את מה שבתוכי החוצה , לתת לנפש לדבר , למצוא קשר שדרכו אוכל להעביר את דברי נפשי לסובבים אותי. התחלתי בנגינה , עברתי לכתיבת שירים , כתיבת סיפורים קצרים , ציור , עבודה בתלת מימד , ספורט ואף אחד מהם לא שיחרר אותי מספיק או פתח אותי מספיק ונתן לי את כושר הביטוי שאותו אני מחפש. ועכשיו אני לומד מאגיה (מאגיה לבנה ) , כי אותה אני רואה כעוד דרך להעביר את המסר שלי לאנשים , את הרצון הטוב , את הייאוש אשר נופל על חלק מאיתנו מידי פעם לפעם , את החום והאנרגיות שאנו מקבלים כשאר אנו מצליחים במשהו . נ.ב. בלי קשר כול כך לנושא , אבל זה משהו שלפי דעתי יש לציין , קיים בעולם הזה אדם אחד אשר מבין אותי , אדם אחד אשר יכול לקרוא אותי כספר הפתוח בפני קוראיו , וזוהי הנפש התאומה שלי .

קרנוש21

New member
מבחינתי החיים והמוות הם מעגל אינסופ

אינסופי והדרך היא להגיע לכך שזה לא יהיה אינסופי שאני יצליח לשבוא את המעגל ולהבין מה שעוד היום איני מבינה

jock

New member
התחלתי

רק בשביל לפתור בעיות יום יומיות אבל כשאני חושבת על זה... זה בשביל שאני אגיע למצב שלא חסר לי שום דבר מיוחד... פשוט להיות מאושרת.

למעלה