רקע שהכנתייי
R R e L L a New member 13/8/04 #2 רקע מהמם../images/Emo70.gif ממש יפה... ווואאייי כמה זמן שלא הגבתי פה...
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 13/8/04 #4 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif Rella.. אין יותר "השבט" נכון?!
R R e L L a New member 15/8/04 #5 אמממ... נגמרה העונה ה-5 (עכשיו יש שידורים חוזרים) ומצלמים עכשיו את ה-6 , את אוהבת אותם? אני מתה עליהם
אמממ... נגמרה העונה ה-5 (עכשיו יש שידורים חוזרים) ומצלמים עכשיו את ה-6 , את אוהבת אותם? אני מתה עליהם
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 15/8/04 #6 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif בטח, אני חולה עליהם!!! אני מחכה לעונה ה-6 ! נבהלתי !!! חשבתי שהעונה ה-6 כבר התחילה, ואני פספסתי! אבל מזל שלא! ואיפה יש שידורים חוזרים? מתי?
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif בטח, אני חולה עליהם!!! אני מחכה לעונה ה-6 ! נבהלתי !!! חשבתי שהעונה ה-6 כבר התחילה, ואני פספסתי! אבל מזל שלא! ואיפה יש שידורים חוזרים? מתי?
R R e L L a New member 16/8/04 #7 סבביש../images/Emo9.gif בעיקרון השידורים החוזרים הם בערוץ 1 בשעה שש... אבל בגלל האוליפידיה אני לא יודעת מתי זה עכשיו ... אם אדע אני אגיד לך
סבביש../images/Emo9.gif בעיקרון השידורים החוזרים הם בערוץ 1 בשעה שש... אבל בגלל האוליפידיה אני לא יודעת מתי זה עכשיו ... אם אדע אני אגיד לך
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 13/8/04 #3 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אהבתיי!!! ממש יפה! ../images/Emo23.gif