פנינה המקורית
New member
../images/Emo124.gifרכזים../images/Emo124.gif
תגידו
אתם יודעים כמה זמן לא היה כאן דיווח שלכם על המשפחות שבטיפולכם? נכון יש תתי פורום לבקשות תרומות וכו' אבל דיווחים, פתאם קלטתי שאין לי מושג מה קורה בפועל. אז קדימה רכזים כל אחד באופן כללי על המשפחות מה קורה ? אני לא מתכוונת כמה מיטות או מיקרוגלים העברנו אלא יותר ברמה של כמה משפחות יש לכם באיזה מצב קבלתם אותם בתחילת הטיפול ומה המצב כעת. ראשית אני רוצה לדעת וכולם כאן רוצים שנית ואולי מעט יותר חשוב אני מכינה כעת דו"ח פעילות והייתי מאוד רוצה שהוא יהיה מעודכן. אז קדימה חברים, לעבודה. רותם111
אשמח אם תאריכי מעט בכתיבה ותספרי על הפרוייקט המיוחד ברחובות וגם על שתוף הפעולה עם הרווחה. איילת
שתוף פעולה עם צה"ל זו יוזמה מבורכת מאוד ואשמח אם תדווחי לנו כאן. וכל יתר הרכזים במידה ויש פרוייקט מיוחד שאתם נוגעים בו אנא דווחו לנו, בשקט בשקט כמעט בסוד נודע לי שניגונים
מתנדב במעון מסויים באזור נתניה
ניגונים למה אף אחד לא מספר לנו כלום בבית הזה? נכון תיכף תספר לי שאין כמו מתן בסתר בוודאי שנכון מי כמוני יודעת אבל "ההתרברבות" כאן בפורום פשוט מביאה איתה עוד ועוד תורמים עוד ועוד מתנדבים ומן הטעם הזה אנחנו כן מספרים כאן מה עושים . קדימה לעבודה. פנינה
תגידו