רכזים

../images/Emo124.gifרכזים../images/Emo124.gif

תגידו
אתם יודעים כמה זמן לא היה כאן דיווח שלכם על המשפחות שבטיפולכם? נכון יש תתי פורום לבקשות תרומות וכו' אבל דיווחים, פתאם קלטתי שאין לי מושג מה קורה בפועל. אז קדימה רכזים כל אחד באופן כללי על המשפחות מה קורה ? אני לא מתכוונת כמה מיטות או מיקרוגלים העברנו אלא יותר ברמה של כמה משפחות יש לכם באיזה מצב קבלתם אותם בתחילת הטיפול ומה המצב כעת. ראשית אני רוצה לדעת וכולם כאן רוצים שנית ואולי מעט יותר חשוב אני מכינה כעת דו"ח פעילות והייתי מאוד רוצה שהוא יהיה מעודכן. אז קדימה חברים, לעבודה. רותם111
אשמח אם תאריכי מעט בכתיבה ותספרי על הפרוייקט המיוחד ברחובות וגם על שתוף הפעולה עם הרווחה. איילת
שתוף פעולה עם צה"ל זו יוזמה מבורכת מאוד ואשמח אם תדווחי לנו כאן. וכל יתר הרכזים במידה ויש פרוייקט מיוחד שאתם נוגעים בו אנא דווחו לנו, בשקט בשקט כמעט בסוד נודע לי שניגונים
מתנדב במעון מסויים באזור נתניה
ניגונים למה אף אחד לא מספר לנו כלום בבית הזה? נכון תיכף תספר לי שאין כמו מתן בסתר בוודאי שנכון מי כמוני יודעת אבל "ההתרברבות" כאן בפורום פשוט מביאה איתה עוד ועוד תורמים עוד ועוד מתנדבים ומן הטעם הזה אנחנו כן מספרים כאן מה עושים . קדימה לעבודה. פנינה

רותם111 - יש חדש עם המחסן שלנו

ברחובות? יש אצל פנינה מדפים ואנחנו מחכים לתאריך יעד כדי להתחיל לשחרר את המדפים השבויים ולמצוא דרך לשנע. אם אני זוכרת נכון, בעלה של רוית כבר התנדב לעזור להתקין אותם במקום.

ניגונים

New member
מר. שמועתי

תיזהרי ממנו :) אני לא מאמץ שום מעון, מה שכן, החברה שאני עובד בה מאמצת פנימיה מסויימת. מה שאתמול היה, זה שניסיתי לתאם בין הפנימיה לתרומה שהוצעה פה. אני באמת לא יודע עדיין אם העניין יצא לפועל, בכל אופן קישרתי בין הגורמים. מה שכן, ניסיתי לעזור למשפחה בנתניה, שכתבו עליה פה פעם אחת. איתרתי אותם אבל הם לא מעוניינים בדברים כמו בגדים וכו. היתה חסרה להם מיטה זוגית וספה, וכמיסה עם בעלה ואחיו התנדבו והעביר אליהם מיטה וספה. אחר כך כשדיברתי איתם הם הודו מאד על כך, אבל אמרו שיותר מזה הם לא צריכים. אז ירדתי מהם.

ניגונים

New member
עדכון

לגבי ציוד הספורט שתרמה דודתה של Otherthings הדודה העבירה את ציוד הכושר לפנימיה והילדים שמחו מאד מאד אז אני גם שמח שהעניין הצליח ותודה ל- otherthings ולדודתה

אז אני ראשונה...../images/Emo9.gif

לגבי המשפחות: כרגע בעזרתו של תמיר היקר אנ עוזרים ל- 3 משפחות באשדוד: משפחה דתיה עם 5 ילדים משפחה של חייל בסדיר עם ילד בן 3 גרושה עם 3 ילדים בנוסף - דרך מישהי שעוזרת לאתיופים באשדוד אנו מעבירים במידת הצורך תרומות ל- 40 משפחות חד הוריות שנמצאות בטיפולה. כל המשפחות הגיעו ללא כלום ואנו דאגנו להם לדברים בסיסיים וממשיכים לדאוג להם ברגע שצץ משהו נוסף. בשבוע האחרון יצרנו קשר עם היחידה בה משרת החייל מאשדוד וגילינו שיש שם עוד חייל שזקוק לעזרה מרחובות ואנו מטפלים בו. למי שלא יודע אני משרתת בצה"ל ואצלי במשרד כל החיילים נדבקו !!! זה הגיע למצב שבו יש לנו חדרון קטן אליו אני מביאה את התרומות למיונים וסידורים והכל מועמס לי על האוטו לחלוקה. מה אני יגיד - מתה עליהם !!!הם המלאכים הקטנים שלי !

tamirzak1

New member
משפחת החייל מאשדוד זקוקה לטלוויזיה

אשמח לאסוף בשבילם טלוויזיה ומכשיר וידאו עובדים. תמיר.

אני קצת מנצלת את השירשור בסדר?

יש לנו מחסן בצפון, אבל חייבים לסדר אותו, הדברים נאספים שם ונראה לי שאחרי השבת הזאת כשכולם יחליפו את הארונות מהחורף לקייץ (
) אז יהיו עוד המון... חייבים להפגש ולסדר אותו! חבל עד שנתנו לנו אותו...

jole

New member
דרלינג איפה אתתתתתתתתתתתתתת

מנסה להשיג אותך את לא עונה בנייד וגם התימני לא עונה מה קורה????????

נירה63

New member
נאוה,מה עם הבת מצווה? אני רוצה לעזו

אני רוצה לעזור גם ...אז מתי והיכן בכרמיאל נכון??

מחר אני מקווה לדבר עם בעל אולם

אולם אחד נפל מבחינתי כי הוא רוצה לעשות הכל (לא מוכן שיביאו אוכל, למשל) ומוכן לרדת במחיר מ- 110 ש"ח ל- 80 ש"ח - לא ממש עוזר לנו
. בכל מקרה, האולם השני (גם בכרמיאל) מדהים ביופיו, ואם כך יהיה גם הבעלים.... תתפללו והחזיקו אצבעות
בכל מקרה, נתחיל להריץ הכל כשיהיה לנו אולם ותאריך. אחזור אליך....

jole

New member
המחסן באזור מגידו- סידור

אני יודעת שזה די בהתקלה של הרגע האחרון אבל פשוט אין לי יום אחר- מחר אני נוסעת לסדר את המחסן עם תאיר, מי שיכול להצטרף בהתראה של רגע מבורך. מדובר על אחר הצהרים.

נירה63

New member
להלן פירוט המשפחות בחיפה והקריות.

מתחילה בדברים הטובים . 1.משפחה אחת שלי עלתה על דרך המלך ממש...האב עובד,העריכו לו את החוזה, האישה ממשיכה עם הקשישים ואף הוסיפו לה עוד אישה קשישה, הילדה נכנסה למעון(שוחחתי עם מנהלת המעון והיא באה לקראת אותה משפחה עם התשלומים) הקשר כעת יותר טלפוני אם כי הם יודעים שאני כאן לעזרתם תמיד, בשבוע הבא אקפוץ לביקור אצלם. 2. משפחת העולים- מצבם עדיין קשה, אני בקשר טלפוני ובאה לבקר אצלם פעם בשבוע,עדיין זקוקה לדברים עבורם, אבל אני אופטימית, מקווה שגם הם יתקדמו,משום שהם חרוצים כאלה וחושבים חיובי. 3. אם חד הורית+2 ילדים מתקשים משום שהאם אינה עובדת ולחיות רק מקיצבה זה כמעט בלתי אפשרי, אני מחפשת לה לעבוד במשק בית אבל קצת סיפור משום שאחד הילדים אינו בריא בנפשו,מגיע הביתה בהסעה וזקוקה לאימו. משפחה זו זקוקה לשמיכות לחורף ולתנור. 4. משפחה נוספת של האישה המוכה וילדיה, הכי קשה לי שם...משום שהכל נעשה בשושו ואיני אוהבת זאת, מה זאת אומרת בשושו? אבא של הילדים מגיעה הביתה לעיתים ואז כשהוא רואה אותי שם הוא שואל , מה הבאת לנו? ונשמע קצת לא בפוקוס, ומפני שהוא קצת עצבני אנחנו עושים הכל בעדינות, כלומר: אני מביאה עוגה אני אומרת שהכנתי עוגה אחת וזה מה שיש לי להיום...וכשהוא מבקש ממני תביאי לנו...ותביאי לנו...אני מחייכת ואומרת שאשתדל מאוד אבל לא מבטיחה. במשפחה זו מעורבת הרווחה אבל גם ברווחה קשה מסתבר ולא תמיד מצליחים לעזור לכולם. 5. משפחה נוספת ניפנפתי מעלי משום שהם הגזימו לחלוטין. 6. משפחה של האם חד הורית נוספת אני עוזרת , הגעתי למצב איתה של סדר בבית כלומר לאחר שהאישה הבינה שאני איתה ולא באה לבדוק אותה היא החלה להפתח, עשינו תוכנית עבודה לבית, וזה אומר:1. פעם בשבוע ניקיון, הבית היה כמו דיר חזירים...אז כן כיום יש סדר וניקיון וזה כבר הישג!!! התקדמות נוספת האישה הפסיקה לקטר שרע לה ורע לה אלא לוקחת גם אחריות, למשל סיפרה לי בטלפון שירדה לשוק לקניות ולא מחכה שכל העולם יביא רק לה. בעיני זו התקדמות גדולה. מעבר לכך קיבלה בשבוע שעבר הרבה כלים שהועברו מניגונים והיא היתה מאושרת, בגדי חורף גם הועברו אליה. איתה אני בקשר כמעט יום יום בטלפון ומבקרת שם די הרבה. 7. התחלתי לעזור ולראות איך אפשר לקדם את הפעילות במעון לנערות בסיכון בקריות, בעיקר לחנוכה. 8. מנסה לשפר ולעזור לפנימית היום בחיפה, עדיין בהתחלה ממש ממש בצעדים הראשונים של התארגנות ומחשבה איך לעזור לילדים שם. ** עם שתי משפחות די הורדתי פרופיל, משום שהם כרגע כנראה לא זקוקים לי, אבל השארתי דלת להתקשר ולבקש את עזרתי. מה אנחנו עדין צריכים?? * שמיכות לחורף. * תנור חימום. * שטיח קטן לחדר ילדים. *מקרר קטן לבית תלמיד בחיפה. **בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל העוזרים לי כאן: נטע ויואל, שרית34, נסע ויוד, אולי ואולי לא, חברתי הטובה שרה , הירקן בשכונה, לאורנה על הנעלים לחורף, לניגונים המקסים, ל-jole ואם חלילה שכחתי משהו ממש סליחה, זה כנראה סקלרוזה לפני היומולדת....ושוב מיליוני תודות לכם,אוהבת ומחבקת את כולכם נירה.

עדכונים לגבי המשפחות שבטיפולי:

האלמנה מרמת-גן קיבלתי את המשפחה במצב גרוע, הילדה בת ה- 14 ישנה עד לא מזמן על קרש דמוי מיטה עם מזרן רעוע. הילדה לא אכלה חודשים עוף ואוכל נורמלי, למעט ספגטי. הבית היה חשוך, האם היתה שקועה בדיכאון ולא עבדה. כזכור, אב המשפחה נפטר ממחלה קשה בשנת 1999. מאז שנכנסתי לתמונה, הילדה קיבלה מיטת נוער נפתחת, מצעים, המון המון בגדים יפהפיים, נעליים, מחשב, שולחן מחשב, כסא למחשב, מערכת סטריאו, אוכל, מצאנו לה עבודה והאם התחילה לעבוד 4 פעמים בשבוע. היא כבר לא ישנה שעות מרובות בבקרים בגלל הדכאון. יש אנשים שדואגים להפיג את בדידותן של השתיים. אני עומדת לערוך ביקור נוסף בקרוב.
האם חד הורית-מוכה מת"א מכונת כביסה מקולקלת וערימות של כביסות, ספת סלון מרופטת ורעועה, ללא ספרי לימוד וילקוטים לילדות. לא היה להם מה לאכול. ממני קיבלו גם צעצועים. מאז שנכנסתי לתמונה, הילדות את כל הציוד לבית הספר, סלון, מכונת הכביסה תוקנה (והתקלקלה שוב, אני דואגת לזה), אוכל קיבלו מספר פעמים, ובעיקר המון עידוד.
הזוג ממודיעין: קיבלתי אותם כשהם שכרו דירה ריקה, עם 2 שקי שינה בלבד. מאז שנכנסתי לתמונה, קיבלו מספר פעמים אוכל, שקית נוספת עדין ממתינה אצלי. נתתי להם מקרוגל וטלויזיה (זקוקה לתיקון), קיבלו מסך מחשב, שולחן מטבח, מזרונים, סלון, אחרי שארגנתי להם תנור אפיה במצב מעולה, הוא נלקח על ידי מישהו לא ידוע. עדין זקוקים למיטה זוגית, האשה בהריון וקשה להתרומם מהמזרונים. זקוקים למקרר, עדין לא עודכנתי אם המקרר נלקח מריפוי בתקתוק. חסר תנור אפיה או פלטה לבישול.
משפחה + 3 ילדים מחולון המשפחה קיבלה המון בגדים (עדין חסרים בגדי תינוק), שמיכת חורף, מצעים, שמיכות פוך לתינוק, מצעים לתינוקות, מחשב לילד בדרך אליהם, צעצועים, קלטות וידיאו ודברים שינעימו את זמנם של הילדים. מנסה לארגן להם בוסטר מזון לתינוקות וטיטולים.
אם חד הורית מת"א (אור כוכב הצפון) בשמירת הריון, אם חד הורית לילד בן 3 עם בעיות בריאותיות. דיברתי עם בעל חנות שכונתי שיחליף את אריזות הטיטולים למידות קטנות יותר. הייתי אצלה אבל היא לא היתה בבית, מקוה לקפוץ לביקור שוב בקרוב. עגלה אקבל כנראה מחר, מחשב אני עומדת לקבל עבור הילד הקטן.
אם חד הורית מפ"ת (TUTI) נתקבל מספר פעמים אוכל עבורה. זקוקה לתיקון מדפים שנפלו, ולבגדי חורף לילדים.
פרויקט "על הדרך" משפחה מדרום תל-אביב מסרתי 2 פוכים, התארגנו אני ועוד מספר 2 אנשים יקרים מהפורום, והעברנו אוכל ומצרכים, השבוע אעביר גם בגדים ילדים. ובהזדמנות זו, אני רוצה גם להודות לכל מי שסייע לי לעזור למשפחות.

חברים......../images/Emo124.gif../images/Emo92.gifמתחננת

מה קורה? ומי יודע מה עם רותם111 לא מתאים לה לא להגיב האם הכל בסדר אצלה?

רותם111

New member
יקירתי אל דאגה הכל בסדר. לשם שינוי

לקחתי חופשה ונסעתי עם האפרוח להתארח אצל חברות בשרון. היה נהדר!!! לפני שנסענו כתבתי עדכון ארוך אבל מפלצת ההודעת בלעה לי אותה וממש לא היה לי זמן לכתוב הכל מחדש אז... העדכון מגיע

למעלה