די כבר למה שאני ארצה להיות דומה לך?
ה הטRולית New member 10/5/07 #49 פפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אזרח, אתה חי בסרט. סרט של אדם אחד. פריק.
L Lady McBeth New member 10/5/07 #52 צוצקה, תקשיבי לירן ואני מכירים עוד מהתקופה שאת עשית קפה למפקדת שלך בטירונות
ה הטRולית New member 10/5/07 #53 אאאאמממממ... אנ'לא יודעת מה איתך, אני לא יודעת מה איתך, אבל אני בטירונות הייתי הילדה הרעה. הנפקדת, עריקה. מה שתרצי. אז אל!!! חוצמזה, מצידי - את ולירן תתחתנו מחר. הוא עדין יצור, וממך החזקתי יותר.
אאאאמממממ... אנ'לא יודעת מה איתך, אני לא יודעת מה איתך, אבל אני בטירונות הייתי הילדה הרעה. הנפקדת, עריקה. מה שתרצי. אז אל!!! חוצמזה, מצידי - את ולירן תתחתנו מחר. הוא עדין יצור, וממך החזקתי יותר.
L Lady McBeth New member 10/5/07 #55 ילדונת סגרתי ריתוק 56, אפטר אחד (!!) באמצע, ואחרי זה עוד 28... 3 חודשים רצופים בצבא לפניייייייייייייייים...
ילדונת סגרתי ריתוק 56, אפטר אחד (!!) באמצע, ואחרי זה עוד 28... 3 חודשים רצופים בצבא לפניייייייייייייייים...
ה הטRולית New member 10/5/07 #58 אז הפוזה של הילדה רעה, לא הלך... יצאת חננה. אני צופה לך וללירן חיים באושר ו... (וזהו).