מתי תתחתנו כבר??
נ נורמה בייטס New member 10/5/07 #40 לא תודה. אני מעדיפה את הגברים שלי עם שערות בחזה , זקן ובטוחים במיניות שלהם...
L Lady McBeth New member 10/5/07 #42 שיט. גם אני. אני מניחה שלירן ירד מהפרק, הא? טוב. נמצא קורבן אחר.
א אזרח111 New member 10/5/07 #60 חח תמי יא פאתטית ... ביום ששיעור אזכרת השם שלי יירד מ1:2 (אזכור אחד של שמי בכל 2 הודעות שלך) .... אני אתחיל לחשוש שאני מאבד ממעמדי אצלך.
חח תמי יא פאתטית ... ביום ששיעור אזכרת השם שלי יירד מ1:2 (אזכור אחד של שמי בכל 2 הודעות שלך) .... אני אתחיל לחשוש שאני מאבד ממעמדי אצלך.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 10/5/07 #26 דווקא זה? דווקא הגדוד המעאפן הזה? עדיף כבר את 636... מי ייתן ובמילואים שלך תיתקל בשמילה עצבני במיוחד
R ReiKo New member 10/5/07 #24 יאללה יאללה זדיין לפני שתתחיל לראות פיצוצים בחולון... ותגיד לחברה שלך שתכין לי שוקו קר, למה חם פה חושרמוטה
יאללה יאללה זדיין לפני שתתחיל לראות פיצוצים בחולון... ותגיד לחברה שלך שתכין לי שוקו קר, למה חם פה חושרמוטה
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 10/5/07 #25 תקשיבו סתמו ת'פה ותלכו להכין לי קפה (בעצם תמי לא צריכה לסתום,כי לפעמים היא גם אומרת דברים חכמים והיא גם שומעת מוזיקה טובה)
תקשיבו סתמו ת'פה ותלכו להכין לי קפה (בעצם תמי לא צריכה לסתום,כי לפעמים היא גם אומרת דברים חכמים והיא גם שומעת מוזיקה טובה)
L Lady McBeth New member 10/5/07 #30 יההההה....מואיז.... ../images/Emo99.gif תאמין לי, אם לא היית עם ג'מייקנית הייתי מציעה לך חברות...
J Jan22 New member 10/5/07 #27 שני ליצנים ,מגלומניסטים קטנים .. בוחבוט - ליער ,למצוא לי תולעים. אזרח - לבלאטה ,תתמקם ליד הקומקום ותמתין לפקודות !
שני ליצנים ,מגלומניסטים קטנים .. בוחבוט - ליער ,למצוא לי תולעים. אזרח - לבלאטה ,תתמקם ליד הקומקום ותמתין לפקודות !
L Lady McBeth New member 10/5/07 #31 ../images/Emo12.gif ליער כדי למצוא תולעים? אבל לירן גר ממש קרוב אליי..