מקום 10?!?! אמאלהה איזה כיף יואו דניאלוש שלנו מפורסם בעולם
S Sahar Sweet Girl New member 24/7/06 #21 לא היה מוזר לא ראיתי הדלקתי בדיוק בזמן היה 10 ושיר אחר בכלל
T ThE BeAt Of My HeArT New member 24/7/06 #29 רוני הגיעה למקום 1 במצעד העולמי../images/Emo3.gif והיא גם הייתה אמנית השבוע בMTV שבוע אחרי שביונסה הייתה שם אם מותר לציןן אבל יפה לו...יש כאלה שלא מגיעים אפילו לרדיו...
רוני הגיעה למקום 1 במצעד העולמי../images/Emo3.gif והיא גם הייתה אמנית השבוע בMTV שבוע אחרי שביונסה הייתה שם אם מותר לציןן אבל יפה לו...יש כאלה שלא מגיעים אפילו לרדיו...
ס סמואלסונה New member 23/7/06 #5 דניאל ברדיו ביום חמישי ה-27/7 ב-10:00 יתארח דניאל בתוכניתה של לימור דהאן ברדיו תל אביב.
S Sahar Sweet Girl New member 23/7/06 #11 ממ... אהיה בתל אביב ../images/Emo9.gif בתאריך הזה או כולה אפשר דרך הלווין
S shay08 New member 23/7/06 #6 פרטים באלבום הבכורה טראק סלמאר תפיק לדניאל 5 שירים . את הסינגל "זמן" כתבו דניאל ושחף וולמן והלחין ג'ורג' סמואלסון
פרטים באלבום הבכורה טראק סלמאר תפיק לדניאל 5 שירים . את הסינגל "זמן" כתבו דניאל ושחף וולמן והלחין ג'ורג' סמואלסון
S Sahar Sweet Girl New member 24/7/06 #22 בסוף נגלה שהיא/הוא אין לי מושג אם זה בן או בת אבל אולי האמרגן של דניאל בחסוי אבל? חחח מאיפה לך לדעת את כל זה?!?! תגלה/י
בסוף נגלה שהיא/הוא אין לי מושג אם זה בן או בת אבל אולי האמרגן של דניאל בחסוי אבל? חחח מאיפה לך לדעת את כל זה?!?! תגלה/י
T ThE BeAt Of My HeArT New member 24/7/06 #28 אין לו אמרגן יש לו אורלי אמגור שפר. :] שהיא גם המנהלת של רוני ושירי מימון והיא המנכל"ית של פופארט נדמה לי
אין לו אמרגן יש לו אורלי אמגור שפר. :] שהיא גם המנהלת של רוני ושירי מימון והיא המנכל"ית של פופארט נדמה לי
S Sahar Sweet Girl New member 24/7/06 #37 תזרוק לי רמז מאיפה אתה יודע? טוב יאלה שיגעתי אותך בא לך סבבה לא בא לך גם סבבה חחחח החלטה שלך