קצת פרטים
ס סמואלסונה New member 23/7/06 #3 דניאל בטלויזיה בבוקר יום שני בשעה 10:00 יופיע דניאל עם השיר אלייך באולפן ערוץ הילדים.
S Sahar Sweet Girl New member 24/7/06 #41 זה כזה פיצוי על השידור הקודם שקובי מחט עשה פאשלה אז נותנים לו עוד שידור נראה לי שמעו זה ממש שקוף שזה כמו פיצוי עשינו טעות עכשיו תעשה את זה שוב ולא נפריע משו כזה
זה כזה פיצוי על השידור הקודם שקובי מחט עשה פאשלה אז נותנים לו עוד שידור נראה לי שמעו זה ממש שקוף שזה כמו פיצוי עשינו טעות עכשיו תעשה את זה שוב ולא נפריע משו כזה
ב ברברלה האמיתית New member 24/7/06 #56 נראה לי שהוא עשה את אלייך בגלל שהבכורה אצל גיא פינסף או לפחות זה מה שהמנהלת כתבה
ס סמואלסונה New member 23/7/06 #2 הסינגל והקליפ הקליפ "זמן" הסינגל יצא השבוע! ותצא גם גרסמת רמיקס! את הקליפ "זמן" ביימה יעל אלרוד, והוא ישודר בהקרנת בכורה ביום שני, 24/7 בשעה 19:30 בתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס".
הסינגל והקליפ הקליפ "זמן" הסינגל יצא השבוע! ותצא גם גרסמת רמיקס! את הקליפ "זמן" ביימה יעל אלרוד, והוא ישודר בהקרנת בכורה ביום שני, 24/7 בשעה 19:30 בתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס".
S Sahar Sweet Girl New member 23/7/06 #9 למי יש הוט?!?! שיקליט לי בבקשההה מקווה שיהיה לי איך לראות אוףףףףףףף
ב בוב ספוג מכנס מרובע1 New member 24/7/06 #32 יש לי הוט אבל אני לא יכול להקליט מקסימום לצלם תמונות ולהקליט את השיר