../images/Emo124.gifקצת לעורר את הפורום../images/Emo124.gif
שלום אנשים, הפורום שלנו על ערש דווי,הוא פשוט מת אבל אני ורחלי לא מוכנות לתת לו למות אז עלו במוחי כמה רעיונות... הכוונה היא שבכל יום יהיה פינה קבועה..וכך כל יום יהיה משהו חדש ויהיה סדר...ולא כל שניה יפתחו הודעות חדשות.. אז ככה:
עידכון/סיכום שבועי-זה אומר שכל שבוע (פעם בשבוע) יהיה עידכון שבעצם מסכם את מה שהיה לנו בפורום השבוע.. אני אעשה את העידכון הראשון כדי שתראו מה זה ואז נחליט מי יעשה את זה פעם בשבוע.
שאלון שבועי
הכר את הפורום-פעם בשבוע פותחים הודעת הכר את הפורום שזה-מי שעושה את הפינה בוחר ילד/ה מהפורום ואז כל הפורום מתחיל להפציץ בשאלות..
שרשור אוף טופיק רשמי
משחק שבועי
מצעד הדמויות...(אני רוצהההההההה)
חדשות על סאמרלנד,השחקנים וכדומה.. בקשר למשחקים השבועיים יש לי כמה רעיונות:
משחקי תמונות:1.דיבוב תמונות 2.מישהו מבקש תמונה ואז מישהו אחר שם את אותה תמונה ומבקש אחר וכו'.. 3.עיוות תמונות
משחק השחקנים
שרושמים שם של שחקן,וצריכים להגיע בדרך כלשהי אל הסדרה סאמרלנד)
זה או זה?
האיש שמעליי(כל אחד רושם משהו על מי שהגיב לפניו)
הגמד והענק...אבל זה נראה לי נעשה רק בחופש הגדול.. כעיקרון,זהו... אתם מוזמנים להציע פינות ומשחקים ואז נחליט אם כן או לא... אני ורחלי לא יכולות לפתוח את כל הפינות לבד. אז אנחנו צריכות מתנדבים לכל פינה אז שרשרו נא
להודעה הנ"ל עם הפינה שברצונכן לקחת, וגם רצוי לרשום באיזה יום בשבוע נוח לכן לפתוח לכן שתהיה לכולנו שנה טובה ופורום תוסס ומגניב!!! ובקשה אישית-יש פה מספר ילדים שלא יודעים לשרשר-קראו והפנימו את אומנות השירשור
שלום אנשים, הפורום שלנו על ערש דווי,הוא פשוט מת אבל אני ורחלי לא מוכנות לתת לו למות אז עלו במוחי כמה רעיונות... הכוונה היא שבכל יום יהיה פינה קבועה..וכך כל יום יהיה משהו חדש ויהיה סדר...ולא כל שניה יפתחו הודעות חדשות.. אז ככה: