קצת לעורר את הפורום

מיטל101

New member
../images/Emo124.gifקצת לעורר את הפורום../images/Emo124.gif

שלום אנשים, הפורום שלנו על ערש דווי,הוא פשוט מת אבל אני ורחלי לא מוכנות לתת לו למות אז עלו במוחי כמה רעיונות... הכוונה היא שבכל יום יהיה פינה קבועה..וכך כל יום יהיה משהו חדש ויהיה סדר...ולא כל שניה יפתחו הודעות חדשות.. אז ככה:
עידכון/סיכום שבועי-זה אומר שכל שבוע (פעם בשבוע) יהיה עידכון שבעצם מסכם את מה שהיה לנו בפורום השבוע.. אני אעשה את העידכון הראשון כדי שתראו מה זה ואז נחליט מי יעשה את זה פעם בשבוע.
שאלון שבועי
הכר את הפורום-פעם בשבוע פותחים הודעת הכר את הפורום שזה-מי שעושה את הפינה בוחר ילד/ה מהפורום ואז כל הפורום מתחיל להפציץ בשאלות..
שרשור אוף טופיק רשמי
משחק שבועי
מצעד הדמויות...(אני רוצהההההההה)
חדשות על סאמרלנד,השחקנים וכדומה.. בקשר למשחקים השבועיים יש לי כמה רעיונות:
משחקי תמונות:1.דיבוב תמונות 2.מישהו מבקש תמונה ואז מישהו אחר שם את אותה תמונה ומבקש אחר וכו'.. 3.עיוות תמונות
משחק השחקנים:(שרושמים שם של שחקן,וצריכים להגיע בדרך כלשהי אל הסדרה סאמרלנד)
זה או זה?
האיש שמעליי(כל אחד רושם משהו על מי שהגיב לפניו)
הגמד והענק...אבל זה נראה לי נעשה רק בחופש הגדול.. כעיקרון,זהו... אתם מוזמנים להציע פינות ומשחקים ואז נחליט אם כן או לא... אני ורחלי לא יכולות לפתוח את כל הפינות לבד. אז אנחנו צריכות מתנדבים לכל פינה אז שרשרו נא
להודעה הנ"ל עם הפינה שברצונכן לקחת, וגם רצוי לרשום באיזה יום בשבוע נוח לכן לפתוח לכן שתהיה לכולנו שנה טובה ופורום תוסס ומגניב!!! ובקשה אישית-יש פה מספר ילדים שלא יודעים לשרשר-קראו והפנימו את אומנות השירשור

Alias4Ever

New member
מיטלו'ש...

רעיונות מושלמים... יש לי עוד רעיון למשחק שבועי אבל אותו אני כבר אנהל וזה כמעט בטוח שאז אני כבר אתחיל לעבוד עליו.. בכל מקרה אנשים אנחנו צריכים לשתף פעולה כדי שזה יצליח אני ומיטל לא יכולות לבד...יאללה אנחנו פה בשביל הכיף אז בואו נעשה עם זה משו....

מיטל101

New member
אז את רוצה לנהל

את המשחק השבועי? אני רוצה את המצעד דמויות... ושמחה שאת אוהבת..... ובאמת-תשתפו פעולה

Alias4Ever

New member
תראי לי יש משחק שבועי

אחד..אני אנהל אותו... ובעיקרון אפשר עוד משחקים אבל לא צריך הכל בבת אחת כדי שלא יהיה יותר מדי ואז כשהכל ייגמר הפורום יגווע עוד פעם... לאט לאט וברור שאני אוהבת...

מיטל101

New member
לא...

כאילו,הכוונה היתה שנגיד כל יום לא יודעת איזה פותחים משחק חדש...

Alias4Ever

New member
אבל תחשבי על זה

אין כל כך הרבה משחקים ואני חושבת ש- 2 3 פינות שבועיות זה טוב בתור התחלה... כשהמשחק שלי ייגמר אפשר לתת למשחק אחר לתפוס את היום הזההקטע הוא שברגע שיהיו כבר 3 פינות כבר הפורום יהיה יותר חיי.... ולא כדאי כל יום משחק כי זה עמוס מדי...ונראה לי יותר מדי עבודה...שלא לדבר על זה שאני אמורה גם לסדר את הפורום עם האדמין וזה בלאגן....

מיטל101

New member
לא הבנת את מה שאני מנסה לעשות..

ניסיתי להסביר לך קצת במסר אבל אם עדיין את לא מבינה אני אסביר לך שוב

../images/Emo127.gif יש אישור ממני

אין לי בעיה לנהל פינה.. ואין לי שום בעיה עם ימים.. רק מיש'ו יצטרך לעזור לי בהתחלה כי אני קצת קוקו אני מודה.... חחח תודה
מיטל--אהבתי ת'רעיונות

STA1

New member
אני אמרתי שאני עושה את הכר את

הפורום..תסתכלי הודעה מעלייך!!

מיטל101

New member
יש כבר מי שעושה את זה...

אבל זה לא קשור-את גם שואלת מלא שאלות... אז איזה פינה את רוצה לנהל?

yotaml

New member
אחלה רעיונות ומשחקים מגניבים../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

אני כבר לא יודע מה לבחור...
תנו לישון על זה קצת...
ונחזור אליכם...
אה..ונ.ב.- מזל"ט על המינוי לתפקיד (עכשיו שמתי
)...

למעלה