טנקס
נ נופר 247 New member 2/5/05 #20 סבבה !!!! רעיונות מעולים1!!!!!!!! אני יכולה לעשות את אהממממ שניה תנו להסתכל שוב רגע...... חדשות על סאמרלנד.... אבל עשו טובה אני רוצה שיהיה לי כמה שיותר אתרים אז תשימו קישורים לאתרים שאתם משתמשים כדי לדעת דברים על סאמרלנד......טוב תודה מראש!
סבבה !!!! רעיונות מעולים1!!!!!!!! אני יכולה לעשות את אהממממ שניה תנו להסתכל שוב רגע...... חדשות על סאמרלנד.... אבל עשו טובה אני רוצה שיהיה לי כמה שיותר אתרים אז תשימו קישורים לאתרים שאתם משתמשים כדי לדעת דברים על סאמרלנד......טוב תודה מראש!
S STA1 New member 5/5/05 #25 אבל גם אני רציתי לעשות את הכר את הפורום!!וכתבי לפנייה..מה זה??חוצפהה..לא צריך טובות!!יכולת לפחות להתפשר ושנעשה תורות..אבל נתת רק לה את התפקיד אחרי שאני ביקשתי לפניה!!
אבל גם אני רציתי לעשות את הכר את הפורום!!וכתבי לפנייה..מה זה??חוצפהה..לא צריך טובות!!יכולת לפחות להתפשר ושנעשה תורות..אבל נתת רק לה את התפקיד אחרי שאני ביקשתי לפניה!!
מ מיטל101 New member 6/5/05 #26 וואו למה להתעצבן?? אתה זה שמנהל את המשחק הזה... אבל לא רק אתה שואל שאלות....זה כל הפורום!!
נ נופר 247 New member 10/5/05 #28 נוו...מה קורה אם זה...../images/Emo35.gif למנהלת או למיטל אז יש אישור להתחיל עם זה<??