קיטורים

PennyLaneM

New member
כי בכל זאת...

שנה ו4 זה לא בא ברגל ואני מתגעגעת וחושבת שאולי עשינו טעות :(

K a y a 1989

New member
../images/Emo24.gif

תעשי רק מה שטוב לך,לפי מה שאתה מספרת אולי במת עדיף ככה

Small talk

New member
פלפל חריף זה השטן

מיום שלישי הכרזתי שאת הארוחה העיקרית ביום שישי אני מכינה כי קניתי ספר בישול חדש. אז היום אחרי לבטים רבים החלטתי על 'חזה עוף מוקפץ עם פיפלים מתוקים וחריפים' טוב הכל הלך בסדר עד שהגעתי לשלב של החתיכת הפילפל החריף, והתחלתי לחתוך אחד (הייתי צריכה 2) ופשוט נחנקתי ובהתחלה לא קישרתי אבל אז הגעתי לשני וכבר ממש לא נשמתי אז הפסקתי ושאלתי את אמא והיא אמרה שזה בגלל הפילפל אז וויתרתי על הפילפל השני ונתתי לה להתעסק עם זה. ואז עשיתי את טעות השבוע, שטפתי את הידים ממש קלות ונגעתי בעין. וזה שורף... ואז לקחתי שקית סנדוויץ שמתי בתוכה קרח ושמתי על העין, גם לא רעיון טוב כי השקית זזה קצת ואז חלקקי פילפל עברו מהעין לשקית ומהשקית למעל העין, ושרף לי שם ומשם זה עבר ללחי. ולא ידעתי מה לעשות עד שבסוף מילאתי את הכיור במים ודחפתי את הראש שלי לאיזה 5 דקות (עם הפסקות קטנות כדי לנשום) וזה עבר. ואז טעמתי מהעוף והוא יצא חריף אש (תרתי משמע) ובכיתי לאמא שכל הבלגן הזה בסוף זה לא אכיל (ועוד השתמשתי רק בפילפל אחד, במתכון היה כתוב 2 עם חצי מהכמות) והיא טעמה ואמרה שזה בסדר, אז לקחתי אחד לטעום (חשבתי שאולי רק בחתיכה שטעמתי זה היה חריף) והורדתי ממנה את כל החתיכות פילפל שהיו עליה (רגילות וחריפות) ועכשיו האצבעות שורפות. זה כמו בסרטים מצוירים שיש נפט והדמות מנסה להיפטר מהנפט והנפט רק כיסה אותה עוד ועוד

PennyLaneM

New member
...

נפרדנו וזה אולי משהו שהיה צריך לקרות,אבל פאק...אני אוהבת אותו ומתגעגעת אליו ולא רוצה להיות בלעדיו :\ אני כ"כ לבד עכשיו.. חזרתי הרגע מדייט אפשר להגיד? עם מישהו וזה לא היה כמו שחשבתי וכולם נפגשו ונוסעים עוד מעט ורק אני פה לבד...שוב. נו מה חדש וחברה יודעת שניפרדנו1!!!! למה לאף אחד לא אכפת אווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף@#%@ למה עשינו את זה אהובי למה...

MC SammY

New member
למה זה תמיד מגיע

כלכך בא לי סיגריה אבל קשה לי לנשום. וכואב לי הגרון. וזה בכלל לא מוסיף למה שבפנים.

Liraz 6q

New member
אני רוצה להתגייס כבר../images/Emo4.gif

נכון.. יהיו כאלה שיגידו לי את חולת נפש.. לאן את ממהרמת ובלה בלה בלה.. אבל משעמם לי כבר!!!! ואני לא יכולה לראות יותר את הבורגר ואת העובדים המעצבנים שלי. אני עייפה כבר מלעבוד ולהשתעמם! אני רוצה כבר את הפיצויים שלי וללכת משםםםם ונמאס לי כבר לשמוע סיפורי צבא מכל העולם.. והסיפורים היחידים שיש לי זה על לקוחות שמתלוננים. שלחתי מכתב ללשכת גיוס.. תחזיקו אצבעות

tamarosh

New member
ימים לא קלים...........

עברתי שבועיים לא קלים בצבא, מתחיל להישבר לי כבר. אני מרגישה שאני נהנית, אני עושה משהו חשוב...אבל די. אני כבר לא מרגישה את ה"מעבר" הזה שצריך להרגיש. אני לא מרגישה שאני עושה משהו משמעותי באמת, אני לא מרגישה שאני באמת ובתמים משפיעה על ה-13 ילדות האלו שלי, שבאמת הולכות לזכור אותי כל השירות שלהן. כי מה לעשות, אני המפקדת הראשונה שהייתה להן אי פעם. וזה חרא, כי אין לי כבר כוח להשקיע ולתת מעצמי. באמת שזה ישמע מצחיק אבל אני עייפה...מהכול. ולעשות את אותו הקורס פעם 2 ברציפות כשכבר כל החברות משתחררות ברקע ובאמת שצריך לתת פוש אחרון כי יש כולה 4 חודשים אחרונים...זה נמאס. ואין איך לשנות את זה. אני באמת מרגישה שאני חיה מיום ליום ועושה את הדברים רק כדי לסמן V, ולא מתוך הרצון לעשייה. אני אפילו לא יודעת להצביע על מה הבעיה, אולי אני הדפוקה. וכאילו שזה לא מספיק, אז פיצק סגר. דווקא כשאני כ"כ צריכה אותו. אנחנו כבר 3 שבועות סוגרים הפוך אחד מהשנייה... ועכשיו הוא בבית לאיזה שעה כי אבא של חבר שלו עומד למות. ואני ממש לא הולכת לבוא לשם [בי"ח] רק כדי לראות את פיצ...יש גבול. הוא צריך להיות עם החבר. ופאק. הכל כזה עצוב. איזו תקופה מסריחה.

../images/Emo10.gif

תמרי יהיה בסדר כמו שאני רואה ושומעת את נותנת הכל בקורס ואת באמת מדהימה אז תשני את הגישה ודווקא בגלל שיש רק עוד 4 חודשים תני את המקסימום זה יעשה את הכל הרבה יותר טוב ותהיי שם בשביל פיצק עכשיו (גם אם זה בטלפון מרחוק) כי בטח לא קל לו בכלל אחכ יהיה לכם מלאמלא זמן להיות יחד ולעשות חיים יהיה טוב אל תדאגי

EVE Lights

New member
אני כל כך מתגעגעת אליו

ואני ארגיש קרצייה אם אני אציע שניפגש היום כי נו, זה יום שבת או שהוא יוצא עם חברים או שלא יודעת מה בכל מקרה לשנינו יש מחר עבודה אבל אני כל כך רוצה לראות אותו
ולמה זה כל כך קשה להעיף אנשים מהחיים שלך? למה זה כל כך כואב לא מגיע לו בכלל שאני אחשוב עליו אני כל כך שונאת אותו לא יותר טוב מהאפס השני. ששניהם ימותו וזהו הלוואי וזה מה שהיה עוזר

בוא'נה, אני מקטרת יותר בזמן האחרון...

היום שותפה שלי הודיעה שהיא לא בטוחה שאנחנו צריכות להמשיך לגור ביחד, כי יש לה הרגשה שבסוף אני אהרוג אותה איכשהו... ובוא'נה, השטויות שאני עשיתי לעצמי אתמול לבד בבית. גם אני לא הייתי רוצה לגור איתי במקומה. עצמאות יכולה להיות מסוכנת.

למעלה