קיטורים

PennyLaneM

New member
נראה לי שהקשר שלנו הולך להיגמר

מבחינתי. הקשר כבר לא בריא לאף אחד. חוץ מסקס של שתי דק' הקשר שלנו דיי ריקני. חבל...באמת חבל... בכלל,אחרי הסופ"ש ההוא אני לא בטוחה שאני רוצה להיות עם בנאדם שמפנה לי את הגב בשעה שאני הכי צריכה אותו... כמה שהוא אוהב וכל זה,אני צריכה חבר תומך..לא אחד שיברח לחברים שלו ושאני אצטרך לרדוף אחריו 3 ימים בשביל חיבוק...

חרא יום.

חרא פסיכולוג [טוב, הוא די מושלם, אבל בכל זאת], חרא דיאטנית [!!!!], חרא מטפלת באומנות, חרא פסיכיאטר, חרא עבודה, חרא וונאבי-משוררים דוחים שעושים קאמבק לחיי כל פעם שחשבתי שכבר לא אכפת לי, חרא חברה מהבסיס, חרא שיש אצלי בבית יותר מדי אנשים [נוו אפנס אחינועם, את יודעת שאני אוהבת אותך ושאין לי בעיה- אבל ראית באיזה מצב הייתי...], חרא הכל. ואני אלכוהוליסטית לגמרי. ויש לי מרשם לציפרלקס. ואמא אמרה לי לקנות מחר ואני מפחדת בטירוף. ואין לי כוח לעבוד מחר שוב. ואין לי כוח לכלום בכלל. ואני לא יכולה להפסיק לבכות. ורע לי כ"כ הכי בעולם. ודי. רק די כבר. בבקשה.

mayhaktana

New member
../images/Emo7.gifהחופש..

זה נורא.. כשיש שגרה אז אני חושבת רק להתנתק ,רק לא לימודים, רק לא שכבה רק לא מורים... ועכשיו כשיש חופש הוא גורם לי לחשוב יותר מדי אני משתגעת ,אני נכנסת לדכאונות, אני צריכה להעסיק את עצמי במשהו... אני ממש צריכה שגרה. אני מנסה להחזיק את עצמי כדי לא ליפול לאיזה דכאון ולהתבודד. גם שמתי לב שהדברים באופטימיות כאלה שיטחיים נורא מה שגורם לי לטוב. אבל מה שרע כל כך כל כך כבד:\

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif למה שלא תסדרי לעצמך מסגרת?

תרשמי ביומן סדר יום..תלכי לחדר כושר בשעות קבועות, תצאי להליכות קבועות..

mayhaktana

New member
הממ...

חשבתי על זה אבל המוטיבציה נעלמת לי תוך שניה אני כל כך עצלנית...

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif הכל מושלם

ויש רק דבר אחד שפשוט לא יוצא לי מהראש ועושה לי כל כך חרא. המצב הכספי ממש השתפר. המצב בבית גם. העבודה אחלה, אני אוהבת אותה. הביטחון שלי עלה פלאים, אני ממש אוהבת את עצמי פתאום[לא בקטע של נרקיסיזם. פשוט מקבלת את עצמי]. יש מישהו על הכוונת..מה שלא היה כבר כל כך הרבה זמן. ורק החברות..מה נסגר איתן? קשה לי איתן כל כך. אני מרגישה שאנחנו בכלל לא באותו ראש...אבל בכלל. הן רוצות משהו אחד ואני משהו אחר. אני מרגישה כל כך לא רצויה איתן. כאילו שאני מעיקה או סתם מעצבנת. אני לא 100% "אני" איתן, הן לא נותנות לי לעשות את מה ש*אני* רוצה ו*צריכה* לעשות בלי לעשות פרצופים או להעיר הערות. אין בינינו את היחסי אהבה האלה שיש בין חברות. של כל החיבוקים ולרצות להיות אחת עם השניה. אני מרגישה שאני שונאת אותן מבפנים. ושהן שונאות אותי. שאנחנו ביחסי צביעות מטורפים. כל בקשה שלי גורמת לי להרגיש אנוכית ומגעילה ודורשת. אני לא מרגישה שיש לנו את הקטע הזה של פשוט לגרום טוב אחת לשניה. רובן הגדול לא יתקשרו ולא ישלחו הודעה אפילו סתם כי הן התגעגעו או רוצות לדבר. עם אף אחת אני לא מצליחה להוציא הכל, את כל הדברים שבאמת מפריעים לי. אם אני באה למישהי או ישנה אצלה זה לא כי היא רוצה להיות איתי ומזמינה אותי אלא כי נתקעתי בלי הסעה הביתה או משהו. אני רואה אותן בערך פעם בשבוע כי זה כבר נהיה קבוע לצאת בימי שישי. ואת הימי שישי האלה אני לא מסוגלת לסבול. אני חייבת לצאת מהבית, לשנות אווירה, לצאת אני חייבת. אבל איתן כל כך קשה. זה נראה כאילו הן כולן רוצות משהו אחד ואני רוצה דבר מנוגד ותמיד עושים מה שכולן רוצות. וגם כשאני מבקשת משהו כל כך קטן כמו להיות במקום מסויים 10 דקות כי אני רוצה לראות מישהו..הן לא מוכנות. אני מרגישה כל כך מעיקה ושהן לא רוצות להיות איתי בכלל. אני לא מרגישה שהן חברות אמיתיות שלי, אני מרגישה שאני איתן מחוסר ברירה והן איתי מחוסר נעימות. אגב היי אני חדשה חח. הייתי חייבת להוציא את זה איפשהו..

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif עוד דבר.

כולם נוסעים אנשהו, אילת, טבריה, חו"ל עם החברים. ורק הן..לא מוכנות לזוז לששומקום. אני מתשגעת, משתגעת, משתגעת איתן! הן כבדות לי מדי..אני חייבת מישהו שיהיה בראש שלי ופשוט אין, זה מדכא אותי, זה מוריד לי חשק מהכל, כמה קלישאתי שזה יישמע, אני מרגישה כלואה לגמריי בלי שום יכולת לבצע דברים שאני אוהבת כי כל דבר נראה בעיניהן כמוזר או לא מציאותי או "את חיה בסרט", אני מרגישה שילדים בכיתה ח' יוצאים יותר ממני ועושים יותר ממני ואני עולה לי"ב וכשכולם מסביבי נוסעים, יוצאים, נהנים אני נמצאת בתוך שגרת עבודה-שינה כי אין אף אחד שאני יכולה לעשות איתו יותר מזה. ואי אפשר פשוט ללכת לחפש חברים אחרים..אי אפשר. תמיד אומרים את זה אבל איך לעאזל מיישמים את זה!?

אויש מכירה את זה כל כך.

תנסי להתחבר לאנשים אחרים, אולי להיכנס למסגרות אחרות שבהם תוכלי להכיר אנשים חדשים.. אין לי עצה כל כך טובה בשבילך כי אני חלקית באותו מצב אז רק
יהיה בסדר!

SomebodyToldMe

New member
מזדהה../images/Emo4.gif

אולי תנסי להכיר אנשים דרך ההוא שעל הכוונת? בכל מקרה עוד שבוע נגמר החופש, וכשהלימודים מתחילים פתאום הכל משתנה

GoOni

New member
התעוררתי עכשיו, והלכתי לישון ב-1:30 בערך.

יש פה אוטו שהאזעקה שלו פועלת וזה לא מפסיק. אוףףף.

.....

לא קיטור... אבל.... חברה שלי נהרגה בתאונת דרכים.... (וההלוויה הייתה בדיוק שהייתי איתכן במפגש אתמול...)
:(

....

חברת ילדות. וכן, אפשר לומר שזו הייתה חברה טובה. נותק הקשר בגלל שעברתי דירה.....(
)

למעלה