קיטורים.

בע

אין לי כוח לשלילת רישון. אין לי כוח למשפט. סעמק. היה קשה לשוטר לזיין אותי עם קנס וזהו. איף. ומחר מתחיל הקורס והכי אין לי כוח אליו. ואני צריכה להתייצב על הבוקר אצל קצין שימוע/משטרה/שקר כלשהו בפאקינג כפר סבא. בונא אני מהזה מקווה שהשבוע הזה לא יהיה מסריח. [לפחות אתמול היה לי כיף
]

Fragile rose

New member
אמרתי לך שהחברים שלו משעשעים

אבל לא, אל תקשיבי לי מי צריך אותי
אח כפרות עליך. זה יעבור מהר נו

stink

New member
שונאת כשזה קורה

כל היום הסתובבתי בחנויות ולא מצאתי כלום!! פשוט כלום . שבוע הבא סיבוב קניות חוזר .

Bitch47Percents

New member
אני טיפשה.

כי היה לי ממש כיף איתו, מאתמול בערך מ9 בערב, עד 12 בצהריים היום.. באמת, מדהים. וכל מה שאני חושבת עליו, זה שבעצם אני סתם לוקחת את זה רציני מידי, וזה מטריף אותי. כי הוא לא עשה או אמר שומדבר שאמור לגרום לי להרגיש ככה, אבל גם לא אמר שומדבר הפוך.

Fragile rose

New member
איך זה אפשרי

שטיפת רגשות אשם אין לי. פשוט כלום. באמת הצלחתי להשמיד את המצפון שלי בסופו של דבר

../images/Emo23.gif

את יודעת מה אני חושבת. ואת יודעת מה היית צריכה לעשות לדעתי..עוד שבוע שעבר. יש סיבה לזה שאין לך רגשות אשם. כי לא אמורות להיות לך.
[יואו שייגמר החודש הזה..אני אמות עד שהוא ייעבור...אבא חושב שלא ישללו לי מחר...אני מקווה שהוא צודק..]

Olly New York

New member
אין לי כוח ללכת לנוע"ל.

אבל כבר שלוש פעמים לא הלכתי כשהבטחתי לקומונרית, והבטחתי למדריכה החדשה (שדרך אגב , עוד לא פגשתי אותה עדיין) אתמול שאני אבוא היום. אין לי כוח לאנשים האלה ;; למסכות שצריך לשים לידם. אני צריכה פשוט ללמוד לא להתייחס אבל זה לא כ"כ קל. בא לי סתם סרט נחמד עם אנשים נחמדים. ואוף , קמתי איכסה כזה. כי ישנתי עד 2. והטלפון העיר אותי בערך 7 פעמים אבל כל פעם סגרתי אותו וחזרתי לישון. והתקלחתי ואני עדיין מרגישה איכסה ;; ובא לי לתפור תיקים או להכין אקססוריז אומשו , או לסדר את החדר, העיקר להרגיש שעשיתי משהו מועיל! אבל אין לי כוח. ואני גם חייבת לעוף כי יש לי את הפעולה הזאת. בעכס. אין לי כוח לבחור בגדים ;; אין לי כוח לכלום.

Moreiro

New member
..

The thing about addiction is it never ends well. Because eventually whatever it is that was getting us high...stops feeling good and starts to hurt. Still, they say you don't kick the habit 'til you hit rock bottom. But how do you know when you're there? Because no matter how badly a thing is hurting us...sometimes letting it go hurts even worse.​
אני שונאת, שונאת, שונאת את כל המצב המטופש הזה וכל מה שקשור בו. איך הגעתי לכאן בכלל

אוווףףףף

מה אני אלבש??? קניתי 2 מכנסיים, אחד ג'ינס כהה כזה סקיני מהמם! של ביאנקו, ואחד מכנס שחור סקיני עם תפרים לבנים חמוד מטי אן טי, ועוד חולצה ירוק זית עם כל מיני קשקושים מזארה... אבל עכשיו פתאום החולצה נראית לי מה זה לא אלגנטית מספיק לבר מצווה ]; אווףףף מה אני אעשה?

למעלה