קול קורא

wapy

New member
ההמלצה שלי והבילבול שלכם...****../images/Emo41.gif

נכתבו שמות ברמות שנות מה זה: "עמי ואילת מזר, ארכיאולוגים מהטובים בארץ" אין מה להשוות מדובר בכלל בשכבות שונות, עם כל הסימפטיה שיש לי לאילת אין מה להשוות עם עמי וגם: "אילת מזר על ירושלים,אמנון בן תור וסיפורי חצורו " מה שאמנון שכח אילת עוד לא הספיקה ללמוד וזה לא אומר שאין לי כבוד לאילת למדנו יחד אצל אמנון בי-ם אבל אין מה להגיד אילת מוסיפה המון צבע לארכיאולוגיה - וזה מאוד חשוב למקצוע היבש (לא לדעתנו כמובן) כעת להמלצות שלי: חנון אשל - על המגילות הגנוזות - אוהב לדבר על זה מומחה עולמי גבי ברקאי - על חפירות הר הבית וסינון החומר - מקורי ידען רוני רייך - מים בי-ם רהוט יעדן בדרן אפשר להציע סידרה של מיפגשים : לסכם עם כולם כאשר הם יראו במי מדובר - כולם יסכימו אם צריך עזרה אני גם יכול לפנות שח ירושליםwapyland יעו"ל יורדים עולים

shay4442

New member
זה בדיוק מה שמעניין באילת מזר

למרות שמבחינת הישגים אין מה להשוות לעמיחי מזר או לאמנון בן תור, היא מעניינת אותי מבחינות אחרות(איך זה לגדול במשפחה ארכיאולגית כמו מזר,הדרך שהיא השיגה את הכסף למימון החפירות שלה,מסע ההשמצות שהיא עוברת היום מחלק מהארכיאולגים בארץ במיוחד במאמרים האחרונים) הרעיון פה לא מי יותר טוב? או מי השיג יותר בתחום הארכיאולגיה יותר?...............

אופירה8

New member
אין שום השוואה

איש כבודו במקומו מונח, הבקשה הייתה רעיונות לאנשי מקצוע שיבואו להתארח בפורום, לא נעשתה חלילה שום השוואה בין הארכיאולוגים השונים, שמם הועלה כרעיון, כאפשרות שחברי הפורום היו ישמחו לשמוע, לשאול, להנות מהידע שיש להם להציע. ברור וצפוי שכל אורח (כן ירבו...) יבחר ביחד עם מנהל הפורום את נושאי השיח ואת גבולותיו, הכוונה אינה לרב שיח משותף (למרות שגם זו אפשרות נחמדה), אלא לשיח אישי בין האורח למשתתפי הפורום, על אתרים שונים, תקופות שונות ועוד, כל אורח בהתאם לתחומי מומחיותו והנאתו.

למעלה