צריכה עזרה !

סוודרית

New member
../images/Emo124.gif צריכה עזרה !

שלום לכולם ! אני מקווה שתתיחסו להודעה שלי כי זה מאוד חשוב לי! אני מאוד מעוניינת לשמוע את דעתכם : אני מתכוונת השבוע ללכת להוציא ויזה לקנדה לארוז את החפצים שלי ופשוט מאוד לנחות שם ולהתחיל חיים חדשים ! כן אני יודעת שזה לא קל ! אבל הגעתי להחלטה ואני מתכוונת לקיים אותה ! אני בת 23 ומצטרפת אלי עוד חברה טובה ! אני אשמח לדעת כל מיני פרטים על צעירים בגיל שלי שנימצאים שם , והאם הם חושבים שהצעד הזה נכון לעשות . תודה לכולם מכל הלב ! ושבת שלום !

formersusan

New member
לא ברור כל כך למה הכוונה

האם את מתכוונת להוציא ויזת הגירה לקנדה או שאת מתכוונת לבוא כתיירת. אם הכוונה לויזת הגירה, הרי שמדובר בתהליך ממושך ויש לעמוד בכמה קריטריונים. אם מדובר על לבוא כתיירת - אזהרה: לא תוכלי לעבוד בקנדה באופן חוקי וגם אני מבטיחה לך לא תצליחי למצוא עבודה "שחורה". אפילו לא אצל ישראלים. אין טעם לבוא לקנדה בלי ניירות עבודה או הגירה מסודרים.

libimom

New member
איזה ויזה?

ויזת הגירה , יקח לך כמעט שנה לקבל אותה וגם לא בטוח שאז תקבלי, ויזה לביקור- הישראלים לא צריכים יותר ויזה לקנדה. אני מציעה שתחשבי טוב טוב לפני שאת עושה את הצעד הזה כי אין אפשרות לעבוד ללא ניירות עבודה, (הקנדים זה לא אמריקאים) וגם אם תמצאי עבודה "שחורה" תקבלי כל כך מעט כסף שלא בטוח שתוכלי לקיים את עצמך, הפתרון הוא לחיות עם קנדי (ולא בטוח שתאהבי את זה) גם אז יקח לך זמן לקבל את הניירות, (את לא צריכה להתחתן איתו, מספיק שאתם מנהלים משק בית משותף) אז לפני שאת אורזת את הכל תחשבי פעמיים......

חמודונת ...

אני חזרתי לפני 4 חודש מקנדה , הייתי שם 9 חודשים , היה מעלף ! עבדתי... אומנם לא חוקית , אבל יש שם מלא עבודות ! קנדה זאת מדינה ענקית שדי מחוסרת בכח אדם , ומאוד שמחים לקבל שם עובדים זרים , ובידיים פתוחות ! צר לי לרשום את זה אבל אני מדברת מנסיון אז אל תקשיבי כל כך למה שירשמו לך פה בקשר לזה שאין מה לחפש שם ! יש ויש המון וחסכתי מלא כסף ואני בעזרת ה' מתחילה ללמוד בזכות הכסף הזה והראש השקט שלי שעברתי חוויה מדהימה רק מעצם העובדה שהייתי שם , ועבדתי והייתי עצמאית ! סעו ! תהנו ! תעשו כסף ! תקרעו את קנדה ! קחו בגדים חמים ! וגם בגדי ים ! והכי חשוב תחזרו בשלום ! חיים רק פעם אחת !

למעלה