צ'אט+מפגש! שימו לב!

shipper heart

New member
תריייייי../images/Emo58.gif רק עכשיו הבנתי את

הכתבה הזאת.... הם לא צילמו 5 קליפים שונים. הקליף הוא הרגע שבו יש את הTBC לא כל הפרק. הכוונה של DPB היא שבפרק עצמו יש חמישה סטורליינים שיגמרו בTBC....כאילו לא בכולם יהיה כתוב אבל באופן כללי יהיה קליף לכל סטורליין כמו שהיה בקליף של עונה 3 של חברים- על החוף שם שהיה את הקטע עם פיבי ואמא שלה, את הקטע עם רו"ר ואת הקטע עם מונלדר שכאילו צ'נדלר כל הזמן ניסה לגרום למוניקה לחשוב שהוא בויפרנד מטירייאל... זאת הכוונהה.... לקח לי זמן לקלוט את זה דמט. ככה שאם אנחנו מקבלים ספוילר הוא נכון....

גל?../images/Emo58.gif

תסבירי לאט וברור כדי שגם אני אבין .אמנם עידכנתי לך את המילון אבל יש כנראה עוד הרבה מה להוסיף! איזה ספוילרים בדיוק קיבלתם?

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif מה לא הבנת?!

תרי פירסמה כתבה מTV GUIDE בשירשור שפתחתי. עד כאן ברור נכון? בכתבה כתוב שדון בלסריו אומר שבמקום לעשות קליף אחד הם עושים חמישה. אני לא קראתי את החלק הזה של הכתבה קודם אבל תרי קראה והיא אמרה שהם מצלמים חמישה קליפים כאילו- חמישה תרחישים שונים לפרק כמו שעשו בחברים לפרק האחרון שצילמו 3 פרקים שונים ככה שהספוילרים לא יהיו מדויקים. אבל זאת לא הייתה הכוונה. אנחנו אומנם אומרים קליפהאנגר ומתכוונים לכל הפרק האחרון אבל בעצם כאילו באמת הקליף הוא הרגע האחרון של הפרק שאחריו יש את הTBC... למשל בעונה 3 כשירו על הארם ומאק טיל כשהם טסו במיג. הפרק עצמו לא היה הקליף אלא רק הסצינה האחרונה שהם רואים שירו עליהם. לכן מה שDPB התכוון בכתבה הזאת היא שהם צילמו פרק אחד ובפרק הזה יש הרבה סטורליינים שונים, כמו שיש בעצם בכל פרק אבל הפעם יהיו חמישה והם כולם יהיו די מרכזיים וכולם יגמרו בסצינה שתשאיר אותנו במתח כמו בדוגמה שנתתי הפרק האחרון של חברים בעונה 3. זה הפרק של בחוף בביץ' האוס. פיבי פוגשת את פיבי ומגלה שהיא האמא הביולוגית שלה, רוס מתלבט לאן ללכת לחדר של בוני *קראו לה בוני?! לומשנה הקירחת הזאת חח* או לחדר של רייצ'ל וצ'נדלר מנסה לשכנע את מוניקה שהוא עשוי מבוייפרינד מטירייאל. עכשיו בעצם הקליף המרכזי הוא מה שמצולם אחרון שזה הקטע עם רו"ר אבל גם לשני הסטורליינים האחרים יש קליף. אז בעצם הם צילמו רק פרק אחד, שיכלול בתוכו את הסיפור של הפרישה של איי ג'יי, את מאטי ואת אבא שלה, את SW ומאק את מאק והארם והבייבידיל ואלוהים יודע מה עוד וכל אחד מהסיפורים יגמר במתח כאילו לא יהיה סוף לאף אחד מהסיפורים *אולי יחזירו את טיינר?!* עד הפרק הראשון של עונה הבאה. הם בעצם משאירים את כל הפרק פתוח בלי סיום *אני הולכת למות ב3 חודשים האלה....אני אחטוף התמוטטות עצבים מלחכות עד הסוף...בעיקר אם לא יהיו ספוילרים...* בקיצר אם נקבל ספוילרים ממקור מאושר (כמו למשל ספוילרפיקס) אז זה יהיה על הפרק האמיתי לא על סתם פרק שצילמו כדי להטעות אותנו כי לא צילמו פרק כדי להטעות אותנו... ג'יז.....אני לראות את זה...:&#39

harmless

New member
גל אני דיברתי על הסצינה האחרונה כל

הזמן הזה. כנראה לא הבנת אותי!

harmless

New member
כי מבחינתי יש 5 סיפורים בערך|ספוילר

השאלה על מה יתמקדו יותר? על מאטי ואבא שלה/על הארם ומאק/ על וואב ומאק/ על איי ג'יי/ על באד והארייט? לדעתי על חלק מהם נקבל תשובות אפילו בפיינל הזה ולא נצטרך לחכות על העונה הבאה. השאלה על מה הם יבחרו להתמקד וזה יכול לשנות את הספוילרים של הקליף. כלומר בעוד שיכול להיות שרק הקליף משתנה לדעתי זה גם ישנה קצת את הפרק עצמו אבל לא שינוי משמעותי יותר מדי. הבנת אותי? כי אני כבר בקושי מבינה אותי! אני לא יודעת אם אני צריכה לקחת יותר תרופות או להפסיק לקחת את אלא שאני לוקחת כבר! דילמה דילמה

shipper heart

New member
ה-מ-י-נ-ה ה-מ-י-נ-ה!! חחחח יאמי

ותרי- נראה לי שהבנתי מה כתבת שם....נדמה לי חחח

shipper heart

New member
אחרי בהייה ממושכת בתמונה הגעתי

למקסנה שהאופניים מסתירות יותר מדי והלוואי והייתי האופניים!!!
מזל שאח שלי למד לשחות בקיץ אחרת הוא היה טובע...drooling... חחח ואני לא מוצאת את התמונה השנייה *בגלל זה התחלתי לבהות בזאת שובפעם*

shipper heart

New member
ברור שלא צריך אבל בהיתי, חיפשתי

את התמונה, לא מצאתי וחזרתי לבהות חח

shipper heart

New member
אל תתיחסי להדעה שמעל זאת אבל זה

עדיין לא מה שהאידיוט התכוון. הוא לא הולך לשנות את הקטע האחרון כאילו יש רק דבר אחד בקטע האחרון אין אפשרות אחרת... לוידעת לומשנה

תרי? תרי? תרי? תרי? תרי?

אמבולללללללללללללללללללנס דחוף!!!!!!!!!!!! מאיפה התמונה המ-ד-ה-י-מ-ה הזווווווווווווווווווווווווווו? הלסת שלי על הרצפה והלשון מזמן כבר לא חלק מהגוף! (היא הלכה לטייל על הקוביות של דיויד!)

harmless

New member
אני צריכה החייאה כי טבעתי בשלולית!

וווווווואווווווווווווו HE IS SO HOT!

אממממאל'ה תרי!../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה שיש כזה דבר בכלל..... יאמי יאמי יאמי.... תני לי קישור מאיפה התמונה הזו! אם תשימי לב נראה לי זה צולם באותו מקום:

harmless

New member
לא יודעת מאיפה

לקחתי את זה מ- Harmy Board! זה נראה לי מכתבה שעשו עליו לקראת המרתון של בוסטון

למעלה