../images/Emo58.gif מה לא הבנת?!
תרי פירסמה כתבה מTV GUIDE בשירשור שפתחתי. עד כאן ברור נכון? בכתבה כתוב שדון בלסריו אומר שבמקום לעשות קליף אחד הם עושים חמישה. אני לא קראתי את החלק הזה של הכתבה קודם אבל תרי קראה והיא אמרה שהם מצלמים חמישה קליפים כאילו- חמישה תרחישים שונים לפרק כמו שעשו בחברים לפרק האחרון שצילמו 3 פרקים שונים ככה שהספוילרים לא יהיו מדויקים. אבל זאת לא הייתה הכוונה. אנחנו אומנם אומרים קליפהאנגר ומתכוונים לכל הפרק האחרון אבל בעצם כאילו באמת הקליף הוא הרגע האחרון של הפרק שאחריו יש את הTBC... למשל בעונה 3 כשירו על הארם ומאק טיל כשהם טסו במיג. הפרק עצמו לא היה הקליף אלא רק הסצינה האחרונה שהם רואים שירו עליהם. לכן מה שDPB התכוון בכתבה הזאת היא שהם צילמו פרק אחד ובפרק הזה יש הרבה סטורליינים שונים, כמו שיש בעצם בכל פרק אבל הפעם יהיו חמישה והם כולם יהיו די מרכזיים וכולם יגמרו בסצינה שתשאיר אותנו במתח כמו בדוגמה שנתתי הפרק האחרון של חברים בעונה 3. זה הפרק של בחוף בביץ' האוס. פיבי פוגשת את פיבי ומגלה שהיא האמא הביולוגית שלה, רוס מתלבט לאן ללכת לחדר של בוני *קראו לה בוני?! לומשנה הקירחת הזאת חח* או לחדר של רייצ'ל וצ'נדלר מנסה לשכנע את מוניקה שהוא עשוי מבוייפרינד מטירייאל. עכשיו בעצם הקליף המרכזי הוא מה שמצולם אחרון שזה הקטע עם רו"ר אבל גם לשני הסטורליינים האחרים יש קליף. אז בעצם הם צילמו רק פרק אחד, שיכלול בתוכו את הסיפור של הפרישה של איי ג'יי, את מאטי ואת אבא שלה, את SW ומאק את מאק והארם והבייבידיל ואלוהים יודע מה עוד וכל אחד מהסיפורים יגמר במתח כאילו לא יהיה סוף לאף אחד מהסיפורים *אולי יחזירו את טיינר?!* עד הפרק הראשון של עונה הבאה. הם בעצם משאירים את כל הפרק פתוח בלי סיום *אני הולכת למות ב3 חודשים האלה....אני אחטוף התמוטטות עצבים מלחכות עד הסוף...בעיקר אם לא יהיו ספוילרים...* בקיצר אם נקבל ספוילרים ממקור מאושר (כמו למשל ספוילרפיקס) אז זה יהיה על הפרק האמיתי לא על סתם פרק שצילמו כדי להטעות אותנו כי לא צילמו פרק כדי להטעות אותנו... ג'יז.....אני לראות את זה...:'