צ'אט+מפגש! שימו לב!

../images/Emo124.gifצ'אט+מפגש! שימו לב!

טוב אז ככה.... דבר ראשון... בדף של הפורום יש תקלה קטנה. בשורה שבה מופיע הצאט לא מצויין כמה אנשים יש בחדר או אם יש אנשים בכלל... שימו לב לזה בבקשה ואל תחשבו שהצ'אט ריק... כולנו שם , היינו אתמול ונהיה גם היום אז תכנסו לשם. חוצמזה...יש היום מפגש ב10- לא לשכוח. ואחרונה חביבה! דנננננננננננננננננננננננני חזרת רליי מהגלות!WELCOME ! כמה התגעגעתי! אני מקווה לראות אותך עכשיו יותר גברת אחרת יהיה לך עסק איתי! (ואת יודעת מה קורה למי שמתעסק איתי!
..חחח) אז בובה התגעגעתי אלייך המון אני מחכה שתגיעי למפגש ותסברי לי הכל...כי אני בעצמי אהיה בספרד בעות פחות מחודש...אז אני מחכה!

אההם דרך אגב תרי...../images/Emo66.gif

שמת לב לתמונה בשער הראשי של הפורום? ועוד משהו... השרשור שלכם לגבי המרוץ שדיויד ישתתף בו נמחק- ולא בגללכן בנות אלא בגלל ה"הצעה העיסקית" שאליה שרשתם את ההודעות שלכם... אני מצטערת באמת שלא היתה הרירה ואתן מוזמנות לרשום את כל מה שקשור לנושא שלכם שוב.

shipper heart

New member
זהו באמת נעלם לי שירשור חחח ואני

מתה על התמונה הזאת! חחחוגם על מה שעשית איתה

harmless

New member
אפילו קתרין בודקת אם הוא הולך

קומנדו או לא???? קתרין........ אנחנו מחכים לתשובה!

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifידיעה מרעישה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

אמאללללה! חחח...מי אמר שרק אקי אבני שיחק אותה? הא? הא? הא? תראו תראו, מי עולה במופע אקוסטי חדש? אני הייתי ממליצה לבקש ממנה חתימות מעכשיו..כי אח"כ יהיה תור ארוך ארוך! נ.ב...לדעתי המופע הזה עומד להצליח בענק... קלטתם את המבטים בינהם?

harmless

New member
חחחחחחחחחחחח

מעניין אם אני יצליח לנגן משהו כשהוא מסיח את דעתי. מקסמימום תקבלו מופע סקס סוער! סוזי מאיפה זה בא לך????? :) וכן קלטתם את המבטים ביננו????????????

חחחחח תרי.... בד"כ גם אני לא יודעת

מאיפה אני מקבלת כאלה הברקות...חחחחח אבל את מנגנת בגיטרה, הוא מנגן בגיטרה... נשמע שובר קופות רציני לא? זה כמו יד ימין שלך..יד שמאל שלו...חחחחחחחחח את ההמשך תביני מאתמול....
כל הקטע עם המצולעים יכול ללכת ממש טוב במופע הזה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חוצמזה...זו התמונה שאת הכי אוהבת...

ועכשיו אני מבינה למה... המבט שהוא דופק לך תרי...יאמממי...מעניין איזה סרנדה שרת לו בשביל המבט הזה...

harmless

New member
אני לא צריכה לשיר !

הוא נותן לי את המבט הזה בכל פעם שהוא רואה אותי

חח.. טוב אבל תשאירי גם לנו קצת../images/Emo123.gif

אחרי הכל... גם אנחנו חלק מהמצולעים לא? אז מה אם את לקחת את הפרצוף...אל תשכחי שלנו יש חלקים חשובים לא פחות...(במיוחד לי...
)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה