אין לסקודה טסט, אין רייס, בלי טסט.. אי אפשר להשתתף ברייסים.............
ס סיני 1 New member 3/8/05 #26 אין לסקודה טסט, אין רייס, בלי טסט.. אי אפשר להשתתף ברייסים.............
1 111SM New member 4/8/05 #31 יש לי מנוע 1800 שרק מחכה שאני ירכיב אותו איזה מומנט יש ל1800 מגניב מגניב דרך אגב אם משהו רוצה חלקים לסובארו שירים טלפון
יש לי מנוע 1800 שרק מחכה שאני ירכיב אותו איזה מומנט יש ל1800 מגניב מגניב דרך אגב אם משהו רוצה חלקים לסובארו שירים טלפון
T TT600RRRRR New member 4/8/05 #32 ואצלי יש כזאת מערכת חזקה כשומעים את הבס האורות ניחלשים !!! אחרי טיפול הרכבו מערכת NOS כשאתה נותן גז כלום לא קורה !!!!
ואצלי יש כזאת מערכת חזקה כשומעים את הבס האורות ניחלשים !!! אחרי טיפול הרכבו מערכת NOS כשאתה נותן גז כלום לא קורה !!!!
E enigo New member 4/8/05 #34 ואם אתה רוצה מנוע עם מומנט אמיתי... שים עליו טורבו של פראדו, כמו ההוא ממוסך נתניה...
T TheNightDevil™ New member 4/8/05 #35 של XT אמור להתלבש בול...לא ? הכוונה ל-XT turbo המיתולוגית כמובן...
E enigo New member 4/8/05 #36 אמור... אבל לבחור היה בחצר מגדש של פראדו. ומצנן ביניים של פאסאט TDI, ורדיאטור של TDI, וקרבורטור דלאורטו ועוד כמה שטויות... אה, כן, הוא גם רצה לשים את כל העסק בבאגי, אז הוא הפך את כיוון סיבוב המנוע
אמור... אבל לבחור היה בחצר מגדש של פראדו. ומצנן ביניים של פאסאט TDI, ורדיאטור של TDI, וקרבורטור דלאורטו ועוד כמה שטויות... אה, כן, הוא גם רצה לשים את כל העסק בבאגי, אז הוא הפך את כיוון סיבוב המנוע
4 45degrees New member 4/8/05 #37 אני רוצה חלקים לסובארו: גיר של STI יפנית טרום מודל 2000 : 6 הילוכים - יותר קצרים, מהירות סופית נמוכה יותר ודיפרנציאל מרכזי 50-50 (קוואבנגה)
אני רוצה חלקים לסובארו: גיר של STI יפנית טרום מודל 2000 : 6 הילוכים - יותר קצרים, מהירות סופית נמוכה יותר ודיפרנציאל מרכזי 50-50 (קוואבנגה)
פ פול גז New member 2/8/05 #9 שלום, חזרנו... ../images/Emo140.gif אחרי שבוע ארוך מאד ואינטנסיבי שבו היינו מושבתים, אנחנו חוזרים ובגדול. כבר מחכים להפסיק להתעסק בשרתים ותקשורת ולחזור לאהבתנו האמיתית.... חוזרים בפול גז
שלום, חזרנו... ../images/Emo140.gif אחרי שבוע ארוך מאד ואינטנסיבי שבו היינו מושבתים, אנחנו חוזרים ובגדול. כבר מחכים להפסיק להתעסק בשרתים ותקשורת ולחזור לאהבתנו האמיתית.... חוזרים בפול גז