פולגז באוויר

LY 192

New member
סוף סוף../images/Emo6.gif

גילוי נאות : אני אוהב את האתר

ransnow

New member
../images/Emo45.gif אבל... אני לא יודע אם זו

בעיה רק אצלי או שגם אצל אחרים, אבל ספרות ואותיות באנגלית מופיעות אצלי הפוך: 50 מופיע כ 05 ו GP FUN מופיע כ NUF PG... למי המזור?

Encoding יפתור את הבעיה.

אגב... בסוף לא קונה דלת (הרגיזו אותי שם). בונה אותה ברגעים אלו....

111SM

New member
כן בעזרת השם יום חמישי תהיה לי

אחת(מקורית) ואם בסוף לא תהיה ברירה נגיע לברקן ונשים אחת מניתוב אפילו שהיא ניראת זוועה אבל אני מאמין שבסוף שבוע הזה אני יצליח למצוא לטנדר החדש שלי דלת

Dr XR

New member
גם אתה קנית טנדR?

שדוני, יאללה, פותחים ליגת סובארו טנדRRים?

111SM

New member
כן יא דוקטור 87 יד שניה מזקן

מנוע חדש בן 10,000 שני צמיגים חדשים טסט ל11 חודש והיום סיימתי להתקין את המושבים החדשים של הסיטרואן ועכשיו יש לי סובארו אירופאית
רק להוריד את הארגז...

סיני 1

New member
גם יש לי סובארו 93,פותחים ליגה.???

בשפיצר? היא למכירה למעוניינים, ליצור קשר במסרים.

lucca227

New member
בשביל מה ליגה?

כולם יודעים ששחור יותר מהיר, במיוחד אם יש קשת התהפכות עם סוללת פנסים, וו גרירה ונעילה מרכזית. וזה עוד כשאישתי נוהגת, חבל לכם על המאמץ... לוין

yules

New member
אני מבקש

עם כל הכבוד לשחור, שלי מגיע בשלושה צבעים - לבן\ דלת אחורת בז'\ חלודה. זה הצבע הכי מהיר לטנדר סובארו.

WOW... מה הולך פה....

קודם כל אביב... הדלת של ניתוב באמת מכוערת, ויוצאת יקרה (650 לפני מע"מ). אתמול כבר בנינו את השלד לדלת. היום הוזמן פח. לדעתי יצא ה-ר-ב-ה יותר זול ויותר יפה משל ניתוב. אם הצלחת להשיג מקורית... אחלה. הטנדר שלי : שנת 92, 1.8, 4X4, גיר רגיל, יד 2. בתוכנית (אחרי שנסיים עם הדלת) : פחחות וצבע קומפלט, שיפוץ קומפלט של מערכת הנעה ומתלים, התקנת אזעקה, נעילה מרכזית, ח"ח ו.... הגה כח. (אני רציני)

kombizi

New member
תתכונן להחליף גיר ..

הגיר הזה בלי יוצא מן הכלל דפוק לגמרי יש אין ספור בעיות בשילוב לרוורס. האופציות הן - או לסבול או לוותר על ה 4X4 ולהחליף לגיר של 1.6

סיני 1

New member
והסובארו שלי קורעת את שלכם חופשי

מפלצת אמיתית, אין מילים בפי לתאר את זה.................

למעלה