עצור יש "מבחן"

ערן קו

New member
../images/Emo124.gif עצור יש "מבחן"

נא למלא כולם את השאלון הבא 1 מה שמך 2 מאיזה עיר אתה בארץ 3 בן כמה את\ה 4 האם אתם אוהבים לשחק במחשב 5 מה המשחק האהוב עליכם 6 איזה ספורט אתם הכי אוהבים 7 מה המקצוע האהוב עליכם (אם יש כזה) 8 מה הצבע האהוב עליכם 9 איזה זמר\ת אתם הכי אוהבים 10 איזה קבוצת כדורגל או כדורסל אתם הכי אוהבים 11 איזה ספר קראתם לאחרונה 12 מה המאכל האהוב עליכם 13 באיזה קומה הבנין שלכם 14 האם אתה אוהב מורה מסוימת 15 כמה אחים יש לך 16 מה אתה הכי אוהב אצל ההורים שלך 17 מה אתה אוהב בפורום ומה היית רוצה לשנות 18 מה מספר המזל שלכם 19 האם יש לך בעל חיים ואיך קוראים לו ואיזה בעל חיים הוא 20 מה אתה הכי אוהב בעצמך לפני שאתה עונים תעתיקו את כל השאלות (COPY) להודעה חדשה ואז תענו כדי שלכל שאלה תהיה תשובה לידה אני אתחיל עוד מעט לענות כי אח שלי לוקח לי את המחשב לכמה דקות

אז אני אתחיל../images/Emo26.gif

תשובות ל"מבחן"
מה שמך:יובל טריסקר
מאיזה עיר אתה בארץ:אשדוד
בן כמה את\ה:11
האם אתם אוהבים לשחק במחשב:כן
מה המשחק האהוב עליכם:sims
איזה ספורט אתם הכי אוהבים:שחייה
מה המקצוע האהוב עליכם (אם יש כזה):חשבון
מה הצבע האהוב עליכם:הסגנון של הכחול תכלת והסגנון של הסגול ורוד
איזה זמר\ת אתם הכי אוהבים:בריטני ספירס
איזה קבוצת כדורגל או כדורסל אתם הכי אוהבים:כדורסל-מכבי תל אביב.
איזה ספר קראתם לאחרונה:אמ... מזמן לא קראתי אבל אני חושבת ש"שים פס רחב"של פנינה אריאל
מה המאכל האהוב עליכם:כל דבר מתוק...
באיזה קומה הדירה שלכם:9
האם אתה אוהב מורה מסוימת:חשבון
כמה אחים יש לך:3 לא כולל אני.
מה אתה הכי אוהב אצל ההורים שלך:ה-כ-ל
מה אתה אוהב בפורום ומה היית רוצה לשנות: הייתי רוצה לשנות את העבירה.... הייתי רוצה שיהיה פה יותר התכתבויות יותר כאלה שכותבים...
מה מספר המזל שלכם:5
האם יש לך בעל חיים ואיך קוראים לו ואיזה בעל חיים הוא: יש לי כלב ששמו פאל ודג קרב ששמו בורדו
מה אתה הכי אוהב בעצמך:את העזרה ואת הקול שלי

ערן קו

New member
אני אמשיך

1. מה שמך- ערן קושמרו 2 מאיזה עיר אתה בארץ- חולון 3 בן כמה את\ה - כמעט 12 4 האם אתם אוהבים לשחק במחשב- כן די אוהב 5 מה המשחק האהוב עליכם- כדורגל 6 איזה ספורט אתם הכי אוהבים - ברור שכדורגל 7 מה המקצוע האהוב עליכם (אם יש כזה)- ספורט או גאיגרפיה. גאיוגרפיה בגלל המורה וספורט בגלל שלא לומדים 8 מה הצבע האהוב עליכם - צהוב שחור ביחד זה הכי יפה מכבי נתניה כמובן 9 איזה זמר\ת אתם הכי אוהבים - סבלימינל או יהורם גאון 10 איזה קבוצת כדורגל או כדורסל אתם הכי אוהבים - כדורגל וברור שמכבי נתניה 11 איזה ספר קראתם לאחרונה - לא קראתי 12 מה המאכל האהוב עליכם - עוף עם תפוחי אדמה שאבא שלי עושה 13 באיזה קומה הבנין שלכם- 8 14 האם אתה אוהב מורה מסוימת - כן נראה לי שאולי דורית ספקטור המורה לגאיוגרפיה 15 כמה אחים יש לך - 2 לא כולל אני 16 מה אתה הכי אוהב אצל ההורים שלך - באבא שהוא הרפתקן ואוהב לטייל איתנו ולקחת אותנו לכל מיני מקומות ואצל אימא כעמט הכול אבל נראה לי הכי הרבה את הנדיבות וההתחשבות שלה בטוראט שלי ואם היא לא היתה לא ניראה לי שאני היתי חי. 17 מה אתה אוהב בפורום ומה היית רוצה לשנות - אני אוהב שבפורום כווווווללללללללם חברים היתי משנה שהיו כותבים יותר בפורום ויעשו איקון של מכבי נתניה 18 מה מספר המזל שלכם - 4 19 האם יש לך בעל חיים ואיך קוראים לו ואיזה בעל חיים הוא - לי יש את הכלבה הכי חמודה בעולם שקוראים לה דיצה 20 מה אתה הכי אוהב בעצמך - שיש לי חוש הומר , אני נדיב , ויש לי חוש טוב בעסקים ונאמן לקבוצה שלי מכבי נתניה

עכשיו אני יעשה את המבחן

1.מה שמך-שי 2.מאיזה עיר אתה בארץ- כרכור 3.בן כמה אתה-13 וחצי 4.האם אתה אוהב לשחק במחשב- מאוד אוהב,משחקי אונליין, פעולה ויש לי את כל הדיסקים של FIFA 5.מה המשחק האהוב עליכם- FIFA 2003 6.איזה ספורט אתם הכי אוהבים-כדורגלללללל 7.מה המקצוע האהוב עליכם- ספורט 8.מה הצבע האהוב עליכם- כחול 9.איזה זמר אתם הכי אוהבים- סאבלימנל והצל 10.איזה קבוצת כדורגל אתם הכי אוהבים- מכבי חיפה 11.איזה ספר קראתם לאחרונה- לא אוהב ספרים 12.מה המאכל האהוב עליכם- חביתה 13.באיזה קומה הבניין שלכם- אני גרים בבית קרקע.קומותיים. 14.האם אתם אוהבים מורה מסויימת- את המורה לקריאה שעוזרת לי ומעודדת אותי 15.כמה אחים יש לך-אח ואחות 16.מה אתה אוהב אצל ההורים שלך.שהם מפנקים אותי ונותנים לי הכול 17.מה אתה אוהב בפורום ומה היית רוצה לשנות-אני אוהב בפורום שהאנשים כל הזמן תומכים, ולא הייתי משנה כלום 18.מה מספר המזל שלכם-10 19.האם יש לך בעל חיים ואיך קוראים לו ואיזה בעל חיים הוא- יש לי חתולה,קוראים לה מיצי ויש לי כלב, קוראים לו טום והוא זאב 20.מה אתה הכי אוהב בעצמך- אני אוהב לעזור

שי'שו סוף סוף אנמי רואה אותך כותב..

מזמן לא ראיתי אותך כותב
תמשיך לכתוב.. ככול שיש יותר מתכתבים הפורום מתחיל להיות יותר מעניין
אז יאאלה

אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifאני שמחה שהתחלת

לכתוב כי ורד אמרה לי שאתה לא אוהב לכתוב
גאה בך

lavlove

New member
השאלון

נא למלא כולם את השאלון הבא 1 מה שמך- לביא מלמן 2 מאיזה עיר אתה בארץ- ת"א 3 בן כמה את\ה- 13 וחודש 4 האם אתם אוהבים לשחק במחשב- דה...(=כן) 5 מה המשחק האהוב עליכם- battle field אם משהו מכיר 6 איזה ספורט אתם הכי אוהבים- טניס 7 מה המקצוע האהוב עליכם (אם יש כזה)- חינוך 8 מה הצבע האהוב עליכם- כחול 9 איזה זמר\ת אתם הכי אוהבים- יזהר כהן 10 איזה קבוצת כדורגל או כדורסל אתם הכי אוהבים- |כדורסל| הםועל ת"א 11 איזה ספר קראתם לאחרונה- בית הבובות של ק.צטניק 12 מה המאכל האהוב עליכם- מאכל פרסי - שעמי (קציצות תפו"א) 13 באיזה קומה הבנין שלכם- קומה 4 14 האם אתה אוהב מורה מסוימת- כן, היועצת 15 כמה אחים יש לך- 0 16 מה אתה הכי אוהב אצל ההורים שלך- את הכסף שלהם (סתם בצחוק...) את החום והאהבה שהם נותנים לי 17 מה אתה אוהב בפורום ומה היית רוצה לשנות- אוהב הכל ולא רוצה לשנות כלום 18 מה מספר המזל שלכם- 7 19 האם יש לך בעל חיים ואיך קוראים לו ואיזה בעל חיים הוא- אין לי 20 מה אתה הכי אוהב בעצמך- שאני ילד חביב וחמוד, נחמד...

למעלה