אני יכולה להעשות את אתר...
אבל אני צריכה עזרה. למי יש ניסיון בבניית אתרים של ממש? כאילו נסיון ב-html וכתיבה ממשית שלו? אני לא משתמשת בכל התוכנות האלה שבאות עם השרתים בחינם לבניית אתרים, זה נראה לא מקצועי ודיי עלוב. אפשר לעשות כזה דבר, מישהיא (או מישהוא) או שניים יצטרפו אלי לבניית האתר עצמו, האחרים יתרמו בדרכים אחרות ברעיון, בפירסום חדשות, בהעלאת תמונות, בהכנת גרפיקות, בפירסום האתר וכיוצא בזה. אז, שכל אחת (או אחד, יש בנים בפורום הזה?) תרשום מה היא יודעת לעשות ואיך היא יכולה לתרום ואני ארכז את זה ונקים ביחד את האתר. גם, מי שרוצה לעזור לי בבנית האתר שתספק בבקשה איזה לינק לדוגמא למה שהיא מסוגלת לעשות, שנראה שהיא באת יכולה. ד"א שלא תחשבו שאני מנסה להשתלט או משהוא, רק לקחת פיקוד על יוזמת האתר. ואה, כמה שאלות שאני צריכה את דעתכן: 1. האתר בעברית, באנגלית, בשתי השפות? 2. יש לחברה שלי שרת, שהוא דיי שלי גם, ואפשר יהיה לשים את האתר שם. הבעיה היא שהשם של השרת הוא www.kianegan.org (למי שלא יודעת מי זה קיאן איגן, הוא חבר להקת ווסטלייף וזה אתר מעריצים שלו), אבל אפשר יהיה להשיג כתובת אחרת לאתר שפשוט "תכוון" לשרת ההוא. זאת אומרת האתר יהיה ממוקם ב, נגיד, www.kiaegan.org/bsbisrael ותהיה כתובת אחרת שתכוון לשם. אז... כן או לא? 3. גלריית תמונות - כן, לא? ישנות, חדשות, גם וגם? 4. מדיה (קליפים של שירים - זאת אומרת דוגמית של דקה וחצי מהשירים מהאלבום החדש, לא שיר מלא כדי לעודד את קניית האלבום, קטעי וידאו של הבנים - קליפים ישנים, חדשים, גם וגם? הופעות? וכו) - כן או לא? זהו לבנתיים. אה, וצריך מישהיא שתעצב את ה-layout של האתר כי אני ממש חרא בעיצובים.