עצומה!!

efratushh

New member
../images/Emo124.gif עצומה!!

(בגלל שזה חשוב, אני לא מנצל"שת) מכיוון שרוב הבנות הביעו הסכמה לעשות עצומה.. ולא ממש התנגדו, אז ... לעבודה! אנחנו צריכות ניסוח... אני חושבת שכל אחת צריכה לכתוב מה חשוב לה שיהיה בעצומה ואז נחבר הכל ביחד... אם למישהי יש רעיון יותר טוב, אז שתכתוב! אני אחזור במוצאי שבת, מקווה שעד אז נתקדם ונוכל בקרוב להתחיל לאסוף חתימות!

Miss Kitty

New member
סתם שאלה..

בלי כוונה לזלזל או משהו בסגנון.. אבל.. למי אתן רוצות להעביר את העצומה? יש למישהי מספרי טלפון או כתובות של אנשים כמו שוקי וויס? ובכלל, להרים הופעה בארץ לוקח כמה חודשים.. ואין לנו כמה חודשים. הם מתחילים את הסיבוב שלהם עוד חודשיים וחצי.. ועד שנאסוף חתימות, ואיכשהו ניצור קשר עם מישהו [אם בכלל..], הם כבר יתחילו את הסיבוב.. אין מספיק זמן. או משאבים. או מישהו שירים מופע שלהם בארץ....

אבל למה לבאס../images/Emo12.gif

אנחנו נמצא איזושהיא דרך להביא אותם לארץ, אני בטוחה
ועם הבויז רוצים הם יצליחו להרים מופע בארץ, הם פשוט צריכים לשמוע על העצומה

Miss Kitty

New member
לא מנסה לבאס..

מנסה להישאר מציאותית.. ראיתי כל כך הרבה עצומות בזמן האחרון.. ואף אחת מהן לא עבדה. זה סתם מבאס לפתח ציפיות ואז בסוף הכל מתפוצץ בפנים.. והבויז לא צריכים לראות. הטור מנג'ר שלהם צריך לראות.. מישהי יודעת איך להגיע אליו?

loserontheloose

New member
אל תסמכו על שוקי וייס...

מפיקים מביאים מופע לארץ רק אם הוא רווחי. הבנים עדיין לא פרצו לתודעה של יושבי ארצנו הקטנה שהם חזרו. אנחנו צריכים שהקליפ יהיה בערוץ MTV ארופה באופן כבד. בכל תחנות הרדיו הפופולריות כל הזמן, שיכתבו עליהם בכל העיתונים/מגזינים והכי חשוב - טלוויזיה! ישראלית. שידברו עליהם, שיראו את הקליפ שלהם... מצדי אפילו בערוץ הילדים ובפוקס קידס, העיקר שיראו. קודם כול יוצרים מודעות לעובדה שבקסטריט חוזרים עם אלבום חדש. אח"כ נזכרים שהם עושים את ארה"ב בקיץ ואת ארופה רק בסתו. אח"כ נזכרים שסיבובי ההופעות האדירים של הבנים נמשכים כשנה ושיש כמה legs לכל סיבוב הופעות ושהם עוד יכולים לחזור לאזור שלנו גם שנה הבאה אז לא צריך למהר. עצומה להביא אותם לא תעזור אם לא נגרום למודעות להם. צריך להתחיל להציק לראש 1, מעריב לנוער, תחנות הרדיו והטלוויזיה, ללכת לכל מני פורומים ולשלוח אנשים לאתר של הבנים, להכין באנרים ולדאוג שיגיעו לאתרים ישראלים גדולים, אולי אפילו לחלק flyers במקומות ציבוריים (בתי ספר, קניונים)... מה אתם אומרים שנתחיל הקמת אתר ישראלי לבויז שמטרתו תהיה קידום הבנים בישראל? אני יודעת לעצב אתרים ואם קצת עזרה נוכל להרים את זה. כשיהיה מספיק עניין, אז נוכל להכין עצומה ולשלוח אותה למפיקים פוטנציאלים ולהראות להם שיש ביקוש לבנים. אפשר להתחיל את העצומה כבר עכשיו דרך האתר שהצעתי להקים. מה אתם אומרים?

Miss Kitty

New member
זה כן../images/Emo45.gif

קידום בארץ זה תמיד טוב. גם אם זה יגרום להופעה או לא..

efratushh

New member
סבבה, כולם מסכימים (בערך..)

אז מה הצעד הבא? אני רוצה לעשות משו!! להזיז דברים.. יש פה הרבה בנות, כולם מאוד יצירתיות... אז בואו נתחיל..

Incomplete Girl

New member
נתחיל בהקמת אתר

כשהוא יעלה בע"ה, נפרסם אותו באתרים שונים, בפורומים וכו'. ונעלה אליו כל מיני דברים, להכניס לאנשים שוב את התודעה של הבויז.

efratushh

New member
כן, אבל מה עושים?

איך עושים? וכו'... בכלל , אפשר לעשות אתר של הרבה בנות יחד... אני מעולם לא ניסיתי להקים אתר... ובואו נלך לעוד כיוון, למשל: ראש 1 ומעריב לנוער.. אני חושבת שאנחנו צריכות להפציץ אותם... וגם זה דורש זמן...

c0rdelia1

New member
צריך יהיה לפרסם את האתר

במקומות כאלה..אתרים שאפשר לראות בכל מקום..כאילו גם בחו"ל..כדי שיראו שיש אתר טוב ומושקע לבויז ויבינו שזה חשוב לנו והאמרגנים יבינו שיש כאן פרנסה בשבילהם ..חחח...ואז הבויז יבואו!..לפחות אז ניהיה יותר קרובים לזה שהם יבואו...

loserontheloose

New member
אני יכולה להעשות את אתר...

אבל אני צריכה עזרה. למי יש ניסיון בבניית אתרים של ממש? כאילו נסיון ב-html וכתיבה ממשית שלו? אני לא משתמשת בכל התוכנות האלה שבאות עם השרתים בחינם לבניית אתרים, זה נראה לא מקצועי ודיי עלוב. אפשר לעשות כזה דבר, מישהיא (או מישהוא) או שניים יצטרפו אלי לבניית האתר עצמו, האחרים יתרמו בדרכים אחרות ברעיון, בפירסום חדשות, בהעלאת תמונות, בהכנת גרפיקות, בפירסום האתר וכיוצא בזה. אז, שכל אחת (או אחד, יש בנים בפורום הזה?) תרשום מה היא יודעת לעשות ואיך היא יכולה לתרום ואני ארכז את זה ונקים ביחד את האתר. גם, מי שרוצה לעזור לי בבנית האתר שתספק בבקשה איזה לינק לדוגמא למה שהיא מסוגלת לעשות, שנראה שהיא באת יכולה. ד"א שלא תחשבו שאני מנסה להשתלט או משהוא, רק לקחת פיקוד על יוזמת האתר. ואה, כמה שאלות שאני צריכה את דעתכן: 1. האתר בעברית, באנגלית, בשתי השפות? 2. יש לחברה שלי שרת, שהוא דיי שלי גם, ואפשר יהיה לשים את האתר שם. הבעיה היא שהשם של השרת הוא www.kianegan.org (למי שלא יודעת מי זה קיאן איגן, הוא חבר להקת ווסטלייף וזה אתר מעריצים שלו), אבל אפשר יהיה להשיג כתובת אחרת לאתר שפשוט "תכוון" לשרת ההוא. זאת אומרת האתר יהיה ממוקם ב, נגיד, www.kiaegan.org/bsbisrael ותהיה כתובת אחרת שתכוון לשם. אז... כן או לא? 3. גלריית תמונות - כן, לא? ישנות, חדשות, גם וגם? 4. מדיה (קליפים של שירים - זאת אומרת דוגמית של דקה וחצי מהשירים מהאלבום החדש, לא שיר מלא כדי לעודד את קניית האלבום, קטעי וידאו של הבנים - קליפים ישנים, חדשים, גם וגם? הופעות? וכו) - כן או לא? זהו לבנתיים. אה, וצריך מישהיא שתעצב את ה-layout של האתר כי אני ממש חרא בעיצובים.

Incomplete Girl

New member
הדר לעיצובים../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

ואני ממש לא מבינה בבנית אתרים
נממ...בחדשות, ופירסום האתר אני יכולה לעזור
אה וזה פסדר צריך מישי שתתפוס פיקוד
כל מה שאתן צריכות אני יכולה לעזור

למעלה