עלה סקר חדש

lostharpy

New member
הצבעתי ביוטיוב

אין דבר שיותר גורם לי לשמוח מאשר למצוא קליפ לשיר אהוב אבל מתחרה צמוד לזה היה לשמוע שיר כזה ברדיו (בדיוק קרה לי אתמול אבל הייתי כל כך שקועה בעבודה שבקושי שמתי לב לשיר)

Happiest Girl

New member
הצבעתי לסרט/סדרה

כי זה ממש כיף לשמוע שיש אנשים שמעריכים את האמנים והשירים שאני אוהבת וחשבו שהם מספיק טובים להתאים לסצינה מסויימת. ולראייה אני אביא את כל הפעמים שאני או עדי התקשרנו אחת לשניה לומר שיש בטלוויזיה פרומו או סדרה עם שיר של איאן בראון/סווייד/בלר/סטינג/דפש מוד.

westend girl

New member
../images/Emo45.gif זו גם הבחירה שלי

ופעם אחת שאני זוכרת במיוחד הייתה לפני איזה 4 שנים באמצע הלילה. שידור חוזר (בפעם האלף) של "רצח מאדום לשחור" המעולה, ופתאום ברקע... Evidence של פיית' נו מור
איך התרגשתי. אבל לא היה למי להתקשר בשעה כזאת

Happiest Girl

New member
יו, זה היה לי עם כמה פרקים רצופים של CSI

פרק אחרי פרק עם שירים של דפש מוד ועוד אחד עם איאן בראון. אבל זה היה כשכולם היו ב-TIME ZONE אחר לגמרי ממני וגם לא יכולתי לדווח.

Lady McBeth

New member
באמת?!

מוזר, דווקא עקבתי אחרי הסדרה הזו... אם תמצאי לי את שם הפרק אני אסגוד לך... בטח הייתי מגבירה ומעירה את כל הצ'כונה.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifרדיו.

כמעט ואני לא שומעת אותו,כי בקושי משמיעים שם משהו שאני אוהבת,וזה יהיה נחמד לשמוע שיר שאני כן אוהבת.

@יעל@

New member
../images/Emo41.gif

אני הצבעתי - בנגן שלי עם עצמי ואנוכי. אני כמעט ולא שומעת רדיו. אם כבר מוזיקה במחשב אז שירים שיש לי.

Chen Shesek

New member
בחרתי ברדיו.

יחסית אני מקשיבה הרבה לרדיו בעיקר מאז ש"האיש הקטן מהרדיו" עלתה ואני מקשיבה לה כמעט כל יום כשאני מכינה שיעורי בית (למעט ימים בהם אני מסיימת ללמוד יותר מדי מאוחר). אבל לדעתי מה שמשמח אותי בלשמוע שיר ברדיו זה הקטע של ההפתעה. אני זוכרת שכשהייתי בשביתה נסעתי עם דודה שלי בפלורנטין ובדיוק שמענו ברדיו את "מכה אפורה", ממש ממש שמחתי לשמוע את זה. וזה קרה לי גם עם כל מני שירים בעבר. גם פעם אחת נסעתי עם המשפוחה לאילת ואיכשהו הגענו לגלגל"צ, והיה פתאום TIME של פינק פלויד שזה אחד השירים האהובים עליי שדי נדיר לשמוע בתחנה כמו גלגל"צ. ממש ממש התרגשתי לשמוע את זה, אני ממש לא יכולה לתאר. אני זוכרת שהתחלתי להרביץ לאח שלי ולצרוח מרוב התרגשות ואבא צעק עליי שאני מפריעה לו לנהוג
. יואו חפרתי

הכי כיף בפסקול

אומנם למיטב ידיעת המניקס לא מופיעים בשום פסקול(אם מישהו יודע אחרת הוא מוזמן לידע אותי) אבל REM שהם השניים הכי אהובים עלי מופעים במלא סדרות וסרטים וכל פעם שיוצא לי לשמוע אותם בסתם סדרה שאני רואה במיוחד כשזה שיר שהוא מהפחות מוכרים זה גורם לי לחיוך ענק על הפנים.

Happiest Girl

New member
מיידעת אותך ../images/Emo9.gif

יש את you stole the sun from my heart בסרט "16 מתוק" (sweet sixteen).

למעלה