זה פרד
@ @יעל@ New member 27/3/08 #26 ../images/Emo2.gif תפוז אשמים. ההודעה הראשונה לא פורסמה. כשפירסמתי את השנייה הראשונה לא הופיעה. אני מוכנה להשבע!
../images/Emo2.gif תפוז אשמים. ההודעה הראשונה לא פורסמה. כשפירסמתי את השנייה הראשונה לא הופיעה. אני מוכנה להשבע!
G Girl Afraid New member 26/3/08 #18 אני בחרתי ברדיו הוא המדיום הכי "נקי", מבחינתי. לא תמיד אני אוהבת לשמוע שיר שהכרתי לפני מככב בסרט או סדרה, כי אז הוא מקבל פרשנות נוספת (אחרת?) שלא תמיד נוח לי איתה. הרבה יותר נעים לי להכיר שיר חדש דרך סדרה או סרט.
אני בחרתי ברדיו הוא המדיום הכי "נקי", מבחינתי. לא תמיד אני אוהבת לשמוע שיר שהכרתי לפני מככב בסרט או סדרה, כי אז הוא מקבל פרשנות נוספת (אחרת?) שלא תמיד נוח לי איתה. הרבה יותר נעים לי להכיר שיר חדש דרך סדרה או סרט.
מ מֵירַב New member 26/3/08 #19 הממ.. אני הולכת נגד הזרם../images/Emo3.gif "אחר - הצלחתי לחשוב על עוד אפשרות P: " במיטה. הכי כיף. עם רדיו פתוח בשולחן ליד. עם מזגן וספר ביד. ואשכול ענבים. החיים הטובים
הממ.. אני הולכת נגד הזרם../images/Emo3.gif "אחר - הצלחתי לחשוב על עוד אפשרות P: " במיטה. הכי כיף. עם רדיו פתוח בשולחן ליד. עם מזגן וספר ביד. ואשכול ענבים. החיים הטובים