עוד 18 דק'......

KeLeMeNcY

New member
../images/Emo124.gifעוד 18 דק'......

יש לנטלי המקסימה, מוכשרת, נהדרת שלנו יומולדת
התאפקתי לא להגיד כלום ביאיר קרפיד... שיהיה כמה שיותר קרוב לחצות... מתקרב... מתקרב... אין לי סבלנות לחכות
יומולדת שמח נטלי!! שיהיה לך המון אושר, אושר, אושר ואושר
<מזל> טוב! המון אתניקס, כמובן... איך אפשר בלי?
ושכל חלומותיך, עד שנה הבאה- כבר לא יהיו יותר חלומות
(כי הם יתגשמו אם זה לא ברור.. שתמשיכי לנהל לנו ת'פורום הכי טוב שאפשר!

אוווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףף

אני רציתי להיות ראשון. לא נורא.מזל-טוב למנהלת הפורום שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קלנדיה

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|נשי

בריאות, אהבה , אושר, שלווה, אתניX, וכל טוב!!

mitahat laor

New member
המון מזל טובבב!!!../images/Emo66.gif../images/Emo151.gif

איחולים לבבים קידושים נישאוים וחופות...סתםםם מזל טוב למנהלת...שהכי מנהלת!!! תודה כל הכל נטלי!!

ZGala

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif|לב

המון המון המון מזל טוב! המון חיוכים המון חיבוקים המון פרחים חיים ארוכים עד מאה ואשרים המון נשיקות, חלומות התגשמות ידי חברים ופנים מאושרים
גלה

מזל טופ !!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

רציתי לחכות ל-12 אתמול אבל הייתי גמורה אז הנה זה בא... המון המון מזל טוב, יומולדת שמיייח, אושר ועושר וכושר ויושר, בהצלחה בכל דרך שתבחרי, רונן וליאור. רגע, חסרים פה כמה
עכשיו בה ביי

KeLeMeNcY

New member
איתי, למה אתה לא רושם את

חוויותיך מהתוכניות שהיינו בהן? מעניין אותי לשמוע את דעתך כמעריץ שרוף כל-כך ואחד שיש לו מה להגיד

ITAIX

New member
כל פעם מחדש

בישבילי לראות אתניקס זו התרגשות. הביצוע היה מעולה של השיר. רק מה שכן קצת אני לא מבין למה הם לא שמחים לראות את האנשים שבאו לראות רק אותם. הרי לא מעניין אותנו התכנית של יאיר לפיד, באנו וסבלנו את כל התכנית, רק כדי לראות 4 דקות עם אתניקס. אני מקווה שזה חד פעמי ופעם הבאה הןישימו אלינו לב, ויאמרו לפחות "שלום". בכל מקרה אני שוב קורא לכולם להצביע במצעדים, ולהמשיך לחכות בסבלנות לדיסק. אני מקווה שהיחצ"ן המתלהב לא מכניס אותם לאיזשהיא אופריה שאתניקס עלו על הגל שוב, ייקח להם הרבה זמן להחזיר את אהבת העם כולו לאתניקס, יכול להיות שהם שוב ימכרו 40 אלף, אבל זה לא אומר שהגישה לאתניקס תשתנה. ואני אתן רק דוגמא אחת: ככשאלנו את ליאור (מתאם הקהל) כמה שירים אתניקס ישירו, הוא אמר:" 1 ושיגידו תודה". כאילו אנשי ההפקה של יאיר לפיד עושים טובה לאתניקס, הגישה המזלזת הזו בלהקה / אומנים הכי חשובים שהיו במוזיקה הישראלית פשוט מבישה. אף אחד לא יודע לפרגן לאנשים שנשארו כ"כ הרבה זמן. אני מקווה שלפחות השנה אנשים יידעו שאתניקס מוציאים דיסק חדש ויכירו בעובדה שאתניקס נמצאים כאן כדי להשאר.

KeLeMeNcY

New member
המצב של אתניקס הוא בעייתי

הם כבר לא נחשבים אופנתיים, הם יצטרכו לעבוד קשה מאד אם ירצו לחזור לmain stream ושבאמת הרבה אנשים יאהבו אותם ויקנו אותם זה שיש הרבה אנשים בהופעה פתוחה, זה לא מעיד על כלום לצערי הרב, אתניקס מזלזלים במה שיש להם, וזה גרעין מעריצים קשה שמלווה אותם לאורך כל הדרך אני מאמינה שאם הגרעין הזה יתפרק, המצב של אתניקס ידרדר עוד יותר עם כל הצניעות, הם די צריכים אותנו, אנחנו עושים גם די הרבה יחסי ציבור ללהקה... ועם זאת, שהם רואים אותנו, והם מכירים את כולנו, הם לא מוצאים לנכון אפילו לומר לנו שלום-וזה מאד כואב האם הם לא רואים את כל מה שאנחנו עושים בשבילם? האם הם לא מעריכים את נאמנותנו? הם גם לא עושים יחסי ציבור מספיקים! באף עיתון לא כתוב על השיר החדש.. אני מאמינה שאם הם יירצו לחזור, הם יצטרכו "לחזר" קצת אחרי הקהל, וכם יצטרכו דברים כמו מפגש וכדומה.. ושוב, אני לא כועסת על אתניקס ולא שום דבר פשוט מרגע שמפסיקים להיות אופנתיים, וכבר לא ממש מאחרים אותם ולא ממש מדברים עליהם, זה מאד קשה לחזור... עם כל הכבוד לצד האמנותי המאד מפותח אצלם, חייבים להיות גם יחסי ציבור, "לרדת קצת יותר לעם" מקווה שלא הרגזתי אף אחד, אני מאד נהניתי לראות את אתניקס ואני אוהבת אותם כרגיל

KeLeMeNcY

New member
וכן, זו הבעיה של התרבות שלנו

שהאמנים הכי גדולים נשכחים כל-כך מהר ולא זוכים לחסד וזה לא בגלל אתניקס עצמם שהם עכשיו "לא על הגל" כדבריך

כבר דיברנו על זה...

כבר דיברנו(התכתבנו...),על זה,אבל אנחנו צריכים להשלים זאת להקה שאתה ממש אוהב או להקה שאתה לא יכול לשמוע,כי כמו שמתאם הקהל חושב על אתניקס אז יש הרבה(מאד( אנשים שאני מכיר שאומרים עליהם אותו דבר,או שאני שם שירים שלהם אז איך שקולו של זאב מתחיל להישמע אז יש מין עיקום פרצוף,ומין תגובה של "תעיף את זה..".לדעתי רק עבודת יחצנות(עצבנית) תוכל להחזיר(להכניס)אותם ללב הקונצנזוס המקומי ואין זמן יותר מתאים מעכשיו שגם גלגלץ התחילו להשמיע והקליפ משודר בטלויזיה,אני חושב שזה הזמן לעלות מדרגה ולנסות להיכנס לפסטיבלים גדולים,)למה לעאזעאל הם לא הופיעו בניצנים..)ולנסות להרים הופעות גדולות..(אולי איזה הופעה אחת גדולה ומיחצנת בקיסריה)ויש עוד דברים שאפשר לעשות,אני מאמין שיש פה הרבה שמבינים למה אני מתכוון....

ואני חוזר....

כבר רשמתי בעבר אבל אני חושב שדיסק סולו של זאב יכול לעשות דברים גדולים דווקא ללהקה...(למרות שלטיפקס הדיסק העלוב של קובי אוז,כנראה רק יזיק ללהקה...)ובקשר להופעות אז,תמיד בהופעות שלהם יש מין תחושת ניתוק וחוסר תיקשורת עם הקהל,וזה משהוא שהם(זאב בעיקר) צריך לעבוד עליו....

KeLeMeNcY

New member
אתה צודק

אבל מה לעשות אין לנו עם מי לדבר? עד שבסוף יימאס לנו מהם וחלאס

חבר'ה,

העניין נורא פשוט: אתניקס לא אנשים של כל מיני פסטיבלים למיניהם. זאב אמר כבר כמה פעמים שאתניקס לא ייצגו בחיים את ישראל באירוויון,כי זה לא מתאים להם.אותו דבר היה,כשפנו אליהם לכתוב ג'ינגלים למפלגות מסויימות.אנשי המטה נתקלו בלאו מוחלט.אלה אתניקס,וצריך לכבד את רצונם. הם תרמו וייתרמו עוד רבות למוסיקה הישראלית,בדרכם האתניXית המיוחדת. באשר לתקליט סולו של זאב נחמה:זה רעיון כביר ואני מאמין בכל ליבי שאי פעם זה ייצא לפועל.ברור לחלוטין שזה ייקצור הצלחה כבירה,ללא כל עוררין. לא היה כאן מקום(אפילו אם זו הייתה דוגמה)לדבר על תקליט הסולו של קובי אוז. רמת ההלחנה שלו,לא מתקרבת במאום לרמת ההלחנה של זאב נחמה.

רינקון

New member
היית בהופעה האקוסטית שלהם?

הייתי בחוות החיות, ואין לי מושג על איזה ניתוק אתה מדבר. נכון שאתניקס אינה להקת ההמונים של פעם. אז מה? עדיין הרבה אוהבים אותם רבים ורק אם יתנו להם סיבה (שירים כמו אמריקה...) הם יחזרו לאהוב אותם. או שלא.. וגם אז לא נורא.

למעלה