עוד 18 דק'......

הייתי בהופה

האקוסטית שלהם,פעם אחת בחיפה,ונורא נהניתי. מה הקשר לניתוק,אני לא יודע.לא דיברתי על שום ניתוק. נראה לי שיש כאן אי הבנה,אבל לא משנה.............. כל אחד יאהב את אתניX בדרכו,יביע את דעתו ויהיה בסדר.

לא הייתי...אבל

לא הייתי בהופעה האקוסטית שלהם לצערי,(פשוט אף אחד לא רצה לבוא איתי להופעה של אתניקס...וזה מתקשר למה שרשמתי על זה שאו שאוהבים אותם או שלא..),אבל בהופעות פתוחות שהייתי יש תמיד מין הרגשה ניתוק כזאת,לא יודע אייך להסביר את זה אבל אני הרגשתי ככה.

KeLeMeNcY

New member
אתניקס לא נחשבים אופנתיים

נקודה! גם לי אין עם מי ללכת להופעות/ לשמוע אתניקס אנשים צוחקים עליי תמיד, ואני לא מתביישת באתניקס, אני מטיפה על אתניקס ומסבירה לאנשים שחושבים שהם נעלמו, שהם עדיין חיים, נושמים ובועטים!! לעפמים גם חטפתי מכות כי שמתי אתניקס חזק- אני חיה בשכונת ערסים אנשים לפעמים לא זוכרים מה שמי, אלא מזהים אותי כ"זאת עם האתניקס" ותמיד צוחקים לי על המוזיקה המוזרה וזה מאד חבל!! וכן, יש תחושה של ניתוק, מעין מבוכה לפעמים, למרות שיש הופעות מאד יוצאות דופן! בוא נגיד, שגם בהופעה אקוסטית הם לא ניצלו את מלוא פוטנציאל האינטמיות, למרות שאלו היו הופעות שמיימיות לכל דבר... זה לא בא ממקום רע, זה מעין מבוכה שלהם לפעמים-לדעתי

הייתי בהופה

האקוסטית שלהם,פעם אחת בחיפה,ונורא נהניתי. מה הקשר לניתוק,אני לא יודע.לא דיברתי על שום ניתוק. נראה לי שיש כאן אי הבנה,אבל לא משנה.............. כל אחד יאהב את אתניX בדרכו,יביע את דעתו ויהיה בסדר.

למעלה