עדכונים

SHTRUDIDI

New member
תודה על המידע

לצערי אני לא מצליחה להיות פה כמו פעם, תקופת המבחנים מתקרבת ובאה והתחלתי לחרוש. אני מקווה שזה ישתלם. וביינתים אני מנסה לחשוב על כל מיני דברים להפיג את תקופת היובש, ברגע שיהיה לי זמן אני אנסה לתרום קצת יותר לפורום. והצבעתי לסקר. דבר מוזר שכזה, אני באף אחד מהפורומים שמוזכרים כאן כמועדפים על גולשי הפורום...

In Circles

New member
ותקופת המונדיאל ../images/Emo99.gif

החרישה תשתלם בענק, אל תתייאשי. אני למזלי סיימתי כמעט עם הכל לשנה הזו, רק בגרות בלשון ואני חופשיה.

SHTRUDIDI

New member
רוב תודות

שיהיה בהצלחה בלשון. י"א? או י'? אנגליה בהחלט סיפקו אתמול רגע שמח בכך שנזכרו להתחיל לשחק טוב בדקות האחרונות של המשחק. אני בונה עליהם להמשך. מי הפייבוריטים שלך?

In Circles

New member
י"א.

אני מאוד בעד אנגליה אבל הפיבוריטית שלי היא שבדיה - לצערי זו נבחרת אפורה למדי במשחקים האחרונים (ובכלל היא לא ניצחה בשנת 2006
). בכל מקרה, למרות העובדה שאיברהימוביץ' אגואיסט וממשיך את מסורת הטעויות על המגרש מהשנה האחרונה ביובה, אני עדיין גרופית של ליונברג, לארסון וקאלסטרום. פה ושם גם חוף השנהב (שלא יעלו לשלב הבא
), ספרד (רייס, ופברגאס מארסנל אהובתי
יחד עם טורס ולואיס גרסיה, באמת שאי אפשר לבקש יותר מזה) וארחנטינה המצוינת. (בגלל קטנטנות. סתם
בעיקר כי אני סוגדת לסביולה/ריקלמה/מסי)

SHTRUDIDI

New member
אז ביום שלישי יהיה ראש בראש מעניין

אני מקווה שאנגליה תיקח את הניצחון למרות שהמשחקים של שתי הנבחרות אתמול היו חלשים משהו.

In Circles

New member
האמת ש...

המשחק של שבדיה לא היה כלכך חלש, לפחות לא במידה העלובה שעליה דיברו. המחצית הראשונה הייתה שווה פיהוק רציני- אבל בשנייה היו הרבה מצבים, בעיקר לשבדיה שהתיישבה על השער של השוער מפרגוואי, החמצות לא מהעולם הזה, בדומה למשחק מול טרנידד וטובגו (אגב,הנבחרת הכה מוכרת הזו נמצאת במקום ה47 בעולם לפי דירוג פיפא, כמו ישראל
למרות שצריך לקחת את זה בעירבון מוגבל, לפי הטבלה הזו ארה"ב מדורגת רביעית בעולם.
) שזו בעצם חבורה של דבילים שרק מחכים שהזמן יגמר ואז הם חוגגים בצורה מוזרה שהמשחק נגמר בתיקו, רובם אפילו לא יודעים את החוקים של המשחק.
דו קרב ראש בראש בנינו - אני עם שבדיה :] (רוב הסיכוים שאנגליה תסיים ראשונה בבית ואז הסקנדינבים יאלצו להיפגש עם גרמניה
)

orly LOVE efrat

New member
לי נשאר רק את הבגרות בתולדות

האומנות.. אתמול סיימתי עם היסטוריה
זאת בהחלט תחושת הקלה
<עד השנה הבאה..>

למעלה