סעמק. כל מי שלא חושב כמוך. וכפי שאתה רואה,יש הרבה כאלה
ש ששוניקו New member 16/6/06 #24 אוח חרשת, די כבר. זה שהבחור לא נראה כמו עוד מוצר בסופר, והווקליות שלו היא לא בנאלית רק מוסיף לו יותר נקודות. ותפסיק להתנשא, קצת קלאסה? כמה נמוך..
אוח חרשת, די כבר. זה שהבחור לא נראה כמו עוד מוצר בסופר, והווקליות שלו היא לא בנאלית רק מוסיף לו יותר נקודות. ותפסיק להתנשא, קצת קלאסה? כמה נמוך..
מ מרי לי New member 17/6/06 #41 ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
מ מרי לי New member 17/6/06 #42 אני מגיבה אין לי מה להגיד אבל עצוב לי שאף אחד לא הגיב לך.... ואני חושבת שמגיעה לזה לפחות תגובונת
מ מלכת הוילה New member 16/6/06 #20 כריס היה ב-mtv movie awards../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אומנם לשניה אבל הוא היה במערכון עם ג'סיקה אלבה וג'יימי פאלון הוא שר את bad day זה באמת היה לדקה אבל היה כיף לראות אותו איזה מדהים||! זהו
כריס היה ב-mtv movie awards../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אומנם לשניה אבל הוא היה במערכון עם ג'סיקה אלבה וג'יימי פאלון הוא שר את bad day זה באמת היה לדקה אבל היה כיף לראות אותו איזה מדהים||! זהו
F Fairywitch New member 16/6/06 #23 ../images/Emo88.gifאני ארביץ לך../images/Emo3.gif לא מנצל"שים הודעות מנהלתיות
מ מלכת הוילה New member 16/6/06 #25 לא ניצלשתי../images/Emo10.gif זה היה עידכון על כריס למה באלימות חחחחחחחחחח
מ מרי לי New member 17/6/06 #43 הייתה לי הרגשה שזה ייקרה אבל לא הגבתי כי כבר הגבתי על דבר כזה פעם ולא רציתי לחזור על עצמי...
I In Circles New member 17/6/06 #31 טוב לגלות שאני מציפה. ../images/Emo12.gif כנראה שזה בגלל שרשורי התמונות.
F Fairywitch New member 17/6/06 #44 את לא מציפה- את תורמת../images/Emo24.gif יש הבדל שרשורי התמונות היו לגמרי לעניין- לא ראית את הצל"ש בהמשך?
את לא מציפה- את תורמת../images/Emo24.gif יש הבדל שרשורי התמונות היו לגמרי לעניין- לא ראית את הצל"ש בהמשך?
I In Circles New member 18/6/06 #49 לא שמתי לב ../images/Emo6.gif אני די מעופפת בתקופה האחרונה. מצטערת, כנראה שזה נובע מעייפות. אבל תודה על התזכורת.
לא שמתי לב ../images/Emo6.gif אני די מעופפת בתקופה האחרונה. מצטערת, כנראה שזה נובע מעייפות. אבל תודה על התזכורת.