עדכונים

../images/Emo124.gif עדכונים ../images/Emo124.gif

מתארגנת קבוצה לקורס מע"ריות בכירות- חובשות
יום: ראשון שעה: 18:00-22:00 מס' המפגשים: 22 סה"כ: 88 שעות. עלות: עלות *כל* הקורס היא- 14,250 ש"ח, כלומר: במידה ויהיו 20 משתתפות- כל אחת תשלם- 712 ש"ח במידה והיו 25 משתתפות- כל אחת תשלם- 570 ש"ח ככל הנראה תאריך תחילת הקורס יהיה: בכ"ה אדר א' (6.3.05) הקורס יתקיים במד"א- ירושלים, את הקורס תעביר מדריכה
! אין! כל התחייבות להתנדב במד"א לאחר סיום הקורס, במידה ומישהי תהיה מעוניינת להתנדב היא תעבור ועדת קבלה במד"א. פרטים והרשמה ב: [email protected] אשמח אם תעניינו עוד נשים בקורס! תודה

Cookie 4

New member
פאקק?!מזה המחירים האלה?!

זה מוגזם.. בכל מקרה אני גם לא מהאזור וגם מתגייסת

../images/Emo6.gif

קצת לא ברור לי איך מישו יכול להיות גם מע"ר בכיר וגם חובש... שני דברים שונים לגמרי וגם הסמכויות לא ברור לי גם איך מד"א ירושלים פותחים קורס כזה לאור העובדה שהקורס כקורס בוטל לפני כשנתיים שלוש מה גם שהמגמה היום היא להפסיק את ההשלמות למתנדבים של 88 על מנת שכולם יעברו חובשים...

נגב 15

New member
באמת מוזר...אבל לדעתי זה רק 88

כי זה לא קורס של התנדבות...אז זה לא כולל השתלמויות וכו'... כנראה שמי שתרצה להתנדב יוסיפו את כל העניין של החייאת מכשירים וכד'... יכול להיות?

ב-88 יש החייאת מכשירים

לפי תאור הקורס זה 88... 88 היה פעם קורס התנדבות לכל דבר והמוכשר בו היה מע"ר בכיר רק שבשנים האחרונות המגמה היא שכולם יהיו חובשים בכירים לכן בשלב הראשון ביטלו את ה-88 לכן זה קצת מוזר

נגב 15

New member
חשבתי יותר כמו על שיפוץ של 88

ז"א כל החומר העיוני של 133 (או באזור) ללא שום דבר שקשור להתנדבות...

לא

88 זה קורס שהיה עד לפני שנתיים שלוש ויועד לכל מי שרוצה להתנדב והוא בוגר אך לא הולך לנהיגה מבחינת החומר זה די דומה לחובשים רק מבחינת אנטומיה פזיולוגיה יותר כמו קורס 60 ויש סמכות של פתיחת וריד (בנוכחות חובש בלבד) שימוש בדפיברילטור וקבלת לידה, אין לו סמכות לנהל אירוע כמו נהג כיוון שלא עבר שיעור נהלים אר"ן וחומ"ס.

אה, עוד משו

אין דבר כזה קורס 133 המתכונת הישנה הייתה 145 לא כולל הנהיגה (כולל הנהיגה זה בערך 175) המתכונת החדשה היא 203

roy gabay

New member
אז כמה עולה קורס כזה למתנדבי מד"א?

או למתנדבי משא"ז?

אבשי ג

New member
מה שמאפיין את מתנדבי הנוערבמד"א

זה שהם חושבים שהם יודעים הכל , מבינים בהכל ויש כאלה שגם מנהלים או מנסים לנהל את המערכת... כל מה שהגברת שאלה זה: אם יש בנות/ נשים מעל גיל 18 שמעוניינות להצטרף לקורס אנא צרו עימה קשר. החבורה הנ"ל מתכוונת לקנות קורס שלם ממד"א ולחלק את עלותו בין המשתתפים. לא ביקשו ממכם לדעת מתמטיקה לא ביקשו ממכם חוות דעת על המחיר לא ביקשו חוות דעת על הקורס ותוכנו רק שאלו מי רוצה להצטרף (בתנאי שאת אישה!!! זה הכל

נגב 15

New member
מה שמאפיין אנשים טיפשים זה שהם

מתיימרים להעביר ביקורת על כל דבר...השאלה של הגברת גרמה לכמה אנשים לחשוב ולפתוח בשיחה...סה"כ דיון קטן בין מתנדבי מד"א.. ..אם מפריע לך אל תסתכל...

אני אומנם לא מתנדבת נוער

אבל סליחה זו הכללה מכוערת וצר לי שאדם במערכת חושב זאת. דווקא אדם שטוען ככה לרוב מתייחס לסביבה כאילו הוא יודע הכל וצר לי לאנשים שצריכים להתנדב איתך לכל אדם יש זכות להביע דעה וזה מקום חופשי לעשות כן.

קצת תשובות...

המחירים הם לא למתנדבי מד"א! כל אחד יכול לבקש ממד"א להעביר קורסים שונים, מ- החייאה בלבד, עזרה ראשונה- מקרים שונים, חובשים וכו'. ואני חושבת שכתבתי את זה בפירוש- אין התחייבות להתנדב במד"א- מה שאומר ש....הבנות באות ללא ידע בכל הקשור לנושאי עזרה ראשונה, וקל וחומר שלא התנדבו במד"א. וד"א- מע"ר בכיר=חובש (לכל מי שלא יודע). אז... כל מי שמעוניינת מוזמנת לפנות אלי למסר אישי או לאיימל. שבוע טוב לכולם

למעלה