עדכונים מהשטח

שרילי

New member
יש לי!!!

בסדרה "סיינפלד" ג´ורג´ רצה לקרוא לבן העתידי שלו SEVEN, ובסוף גנבו לו ת´שם.

אושרתת

New member
וויי בנות מה החליק עליכן היום?? ../images/Emo6.gif

איזה שמות אתן מוצאות??????? ובאמת מי שיכנס לפורום ויקרא את ההודעות האחרונות יחשוב שאני כבר הייתי בסקירת מערכות וראו שיש לי בן חחחחחחחחחחחחח

dandushx

New member
שם לבן עם שבע

שם לבן ולבת - (Sheva) שבע שם אישיות מהתנ"ך ."שבע בן בכרי, מרד בדויד והתבצר בעיר "אבל בית-מעכה יואב וצבאו צרו על העיר, ואישה חכמה הצילה את יושבי העיר, ע"י כך שמסרה את שבע ליואב (שמואל ב´ כ´); מבני .(גד שישבו בארץ הבשן (דברי הימים א´ ה´ י"ג המון המון בהצלחה אושרתי

אושרתת

New member
למה אני מנסה להוציא חומר על לפרס´

ולא מצליחה?? ז"א בעזרת מנוע החיפוש,,, מישהו יכול לעזור לי? רוצה לחסוך פה שאלות

אושרתת

New member
עזר מאוד!!!! תודה רבה../images/Emo70.gif נחמד מצדך

היה לי מורה שקוראים לו עומרי שהייתי בכיתה י"ג והוא באמת היה חתיך!

dandushx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif../images/Emo6.gif

חשבת לעשות סטנד אפ, יש לך את זה

TWEETY =^.^=

New member
אני../images/Emo35.gif מואה../images/Emo35.gif סופר בישנית,,,,,

לא רואים אה
אבל במציאות,,,,חחחחחחח חבל"Z אני לא יוצאת תחת השולחן ההוא
אושרתתתתתת,,,,,,נה נה בננה הנה אני עפה

עמית@

New member
את התגובה שלי רק עידית שמעה

ובמילא ברצף האירועים היא איבדה מכוחה בטח שלא התכוונת לחסל את הציפור (מנוחתה עדן) ואני לא מאמינה בשום סימבוליות אכזרית כזו או אחרת (אחרת במדינתנו השסועה היינו כולנו עתירות ילדים ממון ואושר עם כמות ה"כפרות" פה) בהצלחה אושרתי- עוד אושר אחד עמית

אולה *

New member
הי אושרת! ../images/Emo20.gif

משנה מקום... אני מקווה שפרופ´ פיש ישנה את המזל ותהי בהריון בהקדם. זה טוב שמצאת רופא שאת מאמינה בו (ושמאמין בך). אני קצת מבוגרת ממך (בשנתיים), והיסטורית ההפריות שלי קצרה יותר. אבל אין דבר שמעצבן אותי יותר מאמירה "לא נורא, את עדיין צעירה!" זה שאנחנו צעירות לא מפחית את הכאב. גם אנחנו רוצות להיות בהריון (רצוי ספונטני
), ללדת ולהינות מהחיים. ולגבי הציפור - אל תראי בזה שום סימן. זה סתם תאונה, ותאונות קורות. בהצלחה רבה לך, אולה.

שרילי

New member
הי אושרתוש´ (שכנתי המבריזנית../images/Emo8.gif)

הי אושרת, אני שמחה בשבילך שהנה את מרגישה שדברים מתחילים לזוז, בודקים אופציות חדשות. עושה רושם שהרופא החדש שלך יסודי ביותר, לפי דעתי זה מצויין. שיהיה לך רק הצלחה ושנשמע בשורות טובות ממך בקרוב, שמעת?! ביי חמודה שירלי

אושרתת

New member
ששייווווווווו אני מבריזנית????

פעם אחרונה אני שלחתי מסר!!! ולמען האמת,,,הרולדות מזה מגעילות פיחס זרקתי 3 רולדות כי נשרפו לי אבל היום מכינה חדשות! ספשלי פור יו דארלינג

הרמוניה

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה../images/Emo141.gif

משנה מקום משנה מזל כבא אמרו לך... ומה עם תרנגול-ציפור לכפרות?
מקווה שתצטרפי להריונות האביב הרמוניה

רומי 007

New member
אושרתי

הדבר היחיד שזה אומר הוא שאת לא כל כך מרוכזת ושאת צריכה להתרכז יותר בנהיגה וכן - גם חבל על הציפור אבל בואי נכניס את זה לפרופורציה, זה לא בדיוק שהציפור גמרה בהצטיינות קורס לנהיגה מונעת, נכון? אני שמחה לשמוע שאת לא שוקטת על שמריך ומנסה מסלולים נוספים, רופא אחר וכו´. ככלות הכל אם אין אני לי (עם עזרה קטנה של ליאור) - מי לי? [כן, מודה בהכנעה, גם לי הוא מעצב פרוטוקולים מעת לעת. למעשה - כל עצה שנתן לי עד כה והעברתי לחברות אחרות גרמה לאותן חברות להכנס להריון כבר בטיפול הקרוב]. מעניין אותי הכאב שלך מימין. גם לי יש את זה, מאז ההריון החוץ רחמי הראשון שלי (כמעט 5 שנים בקרוב). מאז עברתי לפרוסקופיה אחת (בהריון החוץ רחמי השני) ולא דברו על שום הדבקויות. ספרי לי בהמשך מה ההשערות ומה התוצאות, כי אני גם מועמדת ללפרסקופיה + היסטרוסקופיה במבצע מיוחד של 1+ 1 חינם

salpter

New member
אני אחרי שלושתם.

1. ניתוח קיסרי. 2. היסטרוסקופיה. 3. לפרסקופיה. אחרי שנתיים אצל רופא שלא טרח לשאול אם יש לי כאבים במחזור, חבל שלא ניתן להעביר פה תחושות, הייתי מתקפלת מכאבים בכיתה (תמיד חשבתי שיש לי הריון מחוץ לרחם) בקיצור הוציאו אנדומטריוזיס, מיומה ופתחו הדבקויות אצל רופא מדהים לדעתי.

למעלה