עדכונים מהשטח

אושרתת

New member
../images/Emo124.gif עדכונים מהשטח

נועם מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה,,,, אם לא קבלי את התנצלותי מראש
לשם שינוי יש לי עידכונים וקצת תזוזה אחרי 6 הפריות עם אותו הפרוטוקול בדיוק כפי שגם היה בטיפולים הראשונים שלי, היום הייתי אצל פרופ´ פיש מבלינסון (בזכות ליאור חייבת לציין) הנחתי על שולחנו את התיק הדי עבה שלי (די עבה לגיל שלי) ודי מסודר למזלי, כך שבכלל לא הזדקקתי לצילום התיק מבתי החולים השונים שטופלתי שם, או מכתב מסכם מרופא כלשהו... לאחר שיחה די ארוכה ובדיקת הנתונים,,סוכם כי עלי לעבור לפרסקופיה וזה בגלל הכאב שיש לי בצד ימין כבר שנתיים ולא זז ממני וגם כדי לבדוק אם אין הדבקויות ברחם כתוצאה מהניתוח קיסרי שעברתי. בהתחלה הוא רצה שאעשה רק היסטרוסקופיה, אבל בגלל הכאב הזה בצד אז החליט על לפרסקופיה וכך ניתן לראות את כל החבילה ביחד. בנוסף, בדיקת זרע חוזרת, בדיקות הורמונליות, פאפ סמיר בקוצור,,,שעורי בית רציניים,,יענו הכל מההתחלה כמעט! אחרי ששעורי הבית יהיו מוכנים אני צריכה לחזור אליו ולראות איך אנחנו מתקדמים. זהו,,,,אז אין משהו חדש ממשי, אבל בשבילי זאת התקדמות די רצינית אחרי שלוש שנים בלי שום תזוזה כלשהי. וסתם סיפור
בדרך לבית החולים, חשבתי לעצמי שאני כבר נכנסת להפריה 7!!! ובשבילי זה נשמע ה-מ-ו-ן! כולה בת 25.5 ועבר של 11 הפריות מאחורי, וחשבתי לעצמי שנכון שלעומת סיפורים די עצובים פה בפורום זה כלום הפריה שביעית,,,אבל,,,בכל זאת ואז,,,,,בלי לשים לב ובאמת שלא התכוונתי פגעתי בציפור,,,,והרגתי אותה,, נדמה לי כמובן שנקטעה לי כל המחשבה בשנייה ועד שהגעתי לבית החולים היה לי פרצוף של עגבניה מעוכה
סיפרתי ת´סיפור כדי לשאול,,,,נראה לכם שזה סימן למשהו???? נכון שזה נשמע דבילי,,השאלה הזאת,,,אבל אתם יודעים במצבנו אנו,,,מחפשים כל הזמן סימנים כלשהם,,איזה חוט קטנטן לתקווה כלשהיא... זהו עכשיו באמת סיימתי! תודה למי שהגיע עד לפה. ותודה מיוחדת לליאור שבזכותו הגעתי לפרופ´ פיש

זה לא סימן לשום דבר

היית שקועה ולא התרכזת אז לא בכוונה פגעת בציפור מסכנה שאיתרע מזלה להיות באזור. בהתחשב בהרהורייך הנוגים, זה לא מפליא בכלל. שיהיה בהצלחה בדרך החדשה! ואת יודעת ש-7 זה מספר מאוד מיוחד...! הלואי ובשבילך הוא יהפוך למיוחד עוד יותר.

א י נ ס

New member
לא מתאים לך

לאמץ אמונות תפלות.מסכנה הצפור, אבל באמת שזה לא אומר כלום. תעברי לסדר היום. (ואת זה אומרת לך אחת שבכל דבר מוצאת סימן...) איך סחבת שנתיים של כאבים בלי לבדוק? בטח שצריך בדיקה יסודית. יופי שפיש מעריך ובודק מחדש. עכשיו הכל יתחיל לזוז. ובאשר לקיסרי, הרגת אותי עכשיו. גם אני עברתי אחד כזה, ושאלתי לפני כמה ימים את הרופא החדש שלי, אם יש קשר בין השתרשות וקיסרי, והוא אמר: לא. בת 25.5 - איזה קטנה, וכמה נסיון... די. הכל יהיה בסדר, תנסי לא לדאוג יותר מדי ביי חמודה אינס

יעל@

New member
אושרתי

אני ממש שמחה על ההרגשה שלך שיש תזוזה, ויש שינוי ויש תקווה - זה כל כך חשוב. מקווה שהבדיקה תיהיה בסדר, ושאחר כך תוכלי להתפנות לטיפולים שלמה ורגועה. מחזיקה לך אצבעות, יעל

באאבו

New member
ציפורים זה סימון לטוב, אפילו מעוכות

וואו אושרתוש, הפריה שביעית! שיהיה בהצלחה, אחותי. תראי, מצאתי מלאן סימנים טובים בסיפור שלך: א. 7 זה מספר טוב מאד (כמעט הכל ביהדות על בסיס שביעיות) ב. משנה מקום משנה מזל ג. טיפול חדש ובדיקות רעננות - זה נהדר! לא הבנתי איך לא עשית עד היום את הליסטרוסקופיה.. איך? במיוחד כשיש לך כאבים.. (אפילו אותי רצו להפנות לשם) ד. הסיפור עם הציפור - קרע אותי. זה אולי כן אומר משהו.. אני יודעת, ציפור מתה הולכת כפרה על הצרות שלך, ציפור זה סימן לשלום, שלמות... דברים טובים. בקיצ´קוצ, אושריתוש שיהיו רק בשורות טובות בעז"ה, אני מקווה בשבילך שכל מילה שלי כאן פנינה, והכל ילך לך עכשיו בסימנים טובים.. אמן! מתפללת בשבילך, אחותי באאבו (פאנטה בשבילך)

אתושקה

New member
היום רק מחייכים

מעריצה את ההתמדה בגיל כ"כ צעיר. המון...המון...המון... בהצלחה

עידית ד

New member
תגידי באאבו... אם ציפור מעוכה זה ../images/Emo119.gif

סימן טוב אז מה בדיוק אומר חתול מפורק על הכביש... גם סימן לשלמות?!

אושרתת

New member
פיחססססססס ../images/Emo5.gif

נראה לי שאם הייתי הורגת חתול לא הייתי מתפקדת כמה ימים!!! כל פעם שאני רואה חתול מת אני יורקת
ועוד אני אומרת שאני ל מאמינה באמונות תפלות. מסכנה הציפור,,,
זה לא היה בכוונת תחילה!

מרב.

New member
באבו, נשמה,

מה יש לך נגד בעלי חיים מרוחים על הכביש???? (או יותר נכון- מה יש לך בעדם??)

באאבו

New member
אני?? אני בכלל לא התחלתי עם זה!

תמיד יורים בשליח. כל מה שרציתי להראות זה שכל אמונה תפילה אפשר להפוך למשהו חיובי, יענו - הכל בראש. האמת, באמת שאין לי חיבה יתרה לחיות מרוחות

מרב.

New member
../images/Emo6.gif ומה עם נמיה מרוחה על הכביש..??

אושרתרת, 7 זה לא מעט, בעיקר בשביל הגיל הצעיר(מאוד) שלך. הספקת לעבור הרבה- כולל ילדה, ואני מקווה שהמספר שבע יהיה המספר הזוכה (ואז תוכלי לקרוא לבת שתיוולד- בת שבע...) אני מקווה לצהלולים בקרוב ממך- עם בוא האביב... בהצלחה מכל הלב, מרב

אושרתת

New member
../images/Emo2.gif בת שבע??? ומפתאום בת יבוא בן ../images/Emo25.gif

ונסגור ת´בסטה!!! יש לך משהו עם שבע לבן? איך אמרת אז? לא 7 בום אלא בייבי בום,,, נראה אולי פעם הבאה זה יהיה בום בום בריבוע
תודה

אושרתת

New member
חחחחחח נראה לך שאני מתעללת?

את יודעת למה זה גורם בגן, בבית הספר??? בצבא??

עומרי היה מלך רע!

אמרה הסבתא רבא שלי כששאלתי אותה מה דעתה על השם הזה לפני שאחי הקטן נולד. בסוף קראנו לו אמיר, אבל עדיין אני חושבת שעומרי זה נורא יפה.

באאבו

New member
עמרי? רע! ניפצת לי כל סיכוייי

סוכריה, אני בונה על השם הזה מאז שאני בת 3. מה? עמרי שם רע????? באמת?

למעלה