../images/Emo124.gif עדכונים מהשטח
נועם מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה,,,, אם לא קבלי את התנצלותי מראש
לשם שינוי יש לי עידכונים וקצת תזוזה אחרי 6 הפריות עם אותו הפרוטוקול בדיוק כפי שגם היה בטיפולים הראשונים שלי, היום הייתי אצל פרופ´ פיש מבלינסון (בזכות ליאור חייבת לציין) הנחתי על שולחנו את התיק הדי עבה שלי (די עבה לגיל שלי) ודי מסודר למזלי, כך שבכלל לא הזדקקתי לצילום התיק מבתי החולים השונים שטופלתי שם, או מכתב מסכם מרופא כלשהו... לאחר שיחה די ארוכה ובדיקת הנתונים,,סוכם כי עלי לעבור לפרסקופיה וזה בגלל הכאב שיש לי בצד ימין כבר שנתיים ולא זז ממני וגם כדי לבדוק אם אין הדבקויות ברחם כתוצאה מהניתוח קיסרי שעברתי. בהתחלה הוא רצה שאעשה רק היסטרוסקופיה, אבל בגלל הכאב הזה בצד אז החליט על לפרסקופיה וכך ניתן לראות את כל החבילה ביחד. בנוסף, בדיקת זרע חוזרת, בדיקות הורמונליות, פאפ סמיר בקוצור,,,שעורי בית רציניים,,יענו הכל מההתחלה כמעט! אחרי ששעורי הבית יהיו מוכנים אני צריכה לחזור אליו ולראות איך אנחנו מתקדמים. זהו,,,,אז אין משהו חדש ממשי, אבל בשבילי זאת התקדמות די רצינית אחרי שלוש שנים בלי שום תזוזה כלשהי. וסתם סיפור
בדרך לבית החולים, חשבתי לעצמי שאני כבר נכנסת להפריה 7!!! ובשבילי זה נשמע ה-מ-ו-ן! כולה בת 25.5 ועבר של 11 הפריות מאחורי, וחשבתי לעצמי שנכון שלעומת סיפורים די עצובים פה בפורום זה כלום הפריה שביעית,,,אבל,,,בכל זאת ואז,,,,,בלי לשים לב ובאמת שלא התכוונתי פגעתי בציפור,,,,והרגתי אותה,, נדמה לי כמובן שנקטעה לי כל המחשבה בשנייה ועד שהגעתי לבית החולים היה לי פרצוף של עגבניה מעוכה
סיפרתי ת´סיפור כדי לשאול,,,,נראה לכם שזה סימן למשהו???? נכון שזה נשמע דבילי,,השאלה הזאת,,,אבל אתם יודעים במצבנו אנו,,,מחפשים כל הזמן סימנים כלשהם,,איזה חוט קטנטן לתקווה כלשהיא... זהו עכשיו באמת סיימתי! תודה למי שהגיע עד לפה. ותודה מיוחדת לליאור שבזכותו הגעתי לפרופ´ פיש
נועם מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה,,,, אם לא קבלי את התנצלותי מראש