עדיין בדיון

raananh

New member
אירועי הגאווה הבינלאומיים בירושלים

עקב הרעש הקיים בחוגים דתיים שונים נגד אירועי הגאווה העולמיים בירושליים. וכיוון שהתחילו להופיע בעיתונים מודעות התנגדות לאירועים, ישנה עצומה בעדם אנא בקרו וחיתמו http://www.gay.org.il/claf/azuma.php

אבא גאה

New member
נו מי חתם?

קדימה קדימה יש לנו רק 1000 חתימות..... אנא העבירו במייל לכל מכריכם

ronnl

New member
ייתכן וננסה

להחתים את מי שאפשר כמה ומי זה לא ברור

een ogenblik

New member
שאלת תם

פתאום חשבתי לי, האם יש חשיבות שבעיקר ישראלים יחתמו על העצומה? אנו לא מאמינים בעצומות וירטואליות, אבל ליתר בטחון האיש מתכנן להראות את העצומה לאנשים באוניברסיטה. האם הוא צריך להכניס עבורם את שמם בעברית או שהם יכולים לכתוב באותיות לועזיות? (אני יודעת שקיימת אפשרות לאותיות לעזיות. אני שואלת על עדיפות.)

ro99

New member
בדיוק שאלה שאני מתמודדת איתה

הנושא עלה לדיון בפורום לסבי אנגלי שאני משתתפת בו, אבל אי אפשר לצפות מאנשים לחתום על עצומה שהם אינם יכולים לקרוא. נראה לי שכדאי לפנות לכותבי העצומה ולהציע גירסא אנגלית. לוקחת על עצמי לעשות זאת.

shachafz

New member
eig: שלחתי כבר מייל ברגע הראשון

שראיתי את העצומה. נראה מה יהיה עם זה eig

eig

New member
לגברת ערבאיןקץ שמופיעה למטה

המייל שלה הופיע בעצומה

סליחה סליחה אבל...

המייל שלי אינו פועל זמנית... (מחשב מפורמט, ססמא שנשכחה וכאילו...) לכן הצבתי כאן את המייל של חנית - שהיא הביג מאמא של האתר והעצומה.

een ogenblik

New member
נראה לי שהמקור מקורב לפורום הורות

הומולסבית, אז אני הולכת לשאול שם.

ronnl

New member
מה שמאוד מפתיע

זה שלא תרגמו את העצומה הזו מלכתחילה כי הרי זה לאירועים בינלאומיים אז לא אמורה להיות גרסה אנגלית של העצומה?

נכון../images/Emo13.gif

אז הערב קיבלנו תרגומים לרוסית וגרמנית... והם יעלו בקרוב מאד. נשמח לקבל תרגום לכל שפה אפשרית, לכתובת המייל: [email protected] אנגלית, ערבית, פלמית... נשמח לכל גירסה. תודה

למעלה