סרבר צ'ק

icy woman

New member
וככה

אני זו שיוצאת רעה ומפחידה.... ובכל זאת אני חושבת על עונש!!..

deisy

New member
ממממ....

מותק, את האחות הגדולה
אני מאחוריך בכל מה שתגידי! זה עונש משתינו
מגיע לו!

D amaged R oses

New member
השומרים בכניסה לדלת? XD

הם לרמה 110 נראה לי יש להם איזה 100K HP אני זוכרת שרוזי העלתה תמונה שלה מתאמנת שם פעם עם המטאור

deisy

New member
נכון רוזי העלתה תמונה שלהם

והם לרמה 120 עם מלא חיים, חיזקו אותם לאחרונה...

../images/Emo2.gif באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

יאיייייייייי מגניבבבבבבב
אולי הם יתקנו סופסוף ואני אוכל לאסוף את המגנטים לכורסא הכחולה שלייייייייי
תודה על העידכון סיוון

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo4.gif

עד שיש לי זמן לשחק סרבר צ'ק~ אני מקווה שזה באמת יגמר ב12:30
קופסאות
?איזה קופסאות?

deisy

New member
../images/Emo28.gif אין סרבר צ'ק

נראה שהם דחו ליום שני או משהוא.. This update has been postponed to Monday, April 27th, 2009. A new notice will be posted regarding this update at a later date. Thank you. MapleStory will go through a security update on Wednesday, April 22nd, 2009. This involves all game servers, and it will last for approximately 4.5 hours. <MapleStory Update> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, April 22nd, 10:00 pm ~ 2:30 am PDT (Thursday, April 23rd, 5:00 am ~ 9:30 am GMT) A new security tool will be implemented with this updated. The website will be available during this time. -MapleStory Staff-

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהקופסאות~

באמת חוזרות... והן נןפלות אפילו ממפלצות בPQ! וזה ממש מוזר...0.ם הייתי אתמול בMPQ וצפלצות התחילו להפייל אותן, וכל הפארטי הייתה ב WTF אחד גדול=] משעשע למדי=]

D amaged R oses

New member
נפל לנו בקרנינג פיקיו XD

תארי לך מה קורה שנופלת קופסא בפיקיו עם 3 נובים [ביניהן חבר שלי XD, אני לא
] כןכןכן, כמו חבורת כרישים שמריחים דם

Hasselblad

New member
הקופסאות כסף נופלות ממש בכל מקום...

והאיוונט אכן חזר, הפעם יש מפתח שונה לקופסאות זהב ומפתח שונה לקוספאות כסף. גם שינו את מה שיוצר מהם... כרגיל הולכים להיות שינויים אדירים במחירים בפרי מרקט....

D amaged R oses

New member
כן ראיתי אמרתי לגלית

על המפתחות אני תוהה אם לנצל ולקנות דברים במחירים נמוכים ולמכור שהמחירים יעלו אבל אפעם אי אפשר לדעת מה יהיה עם המחירי שוק, כמו השרשרת המפיקיו החדש וכמו הFURY והאילבי וכו' וכו'[כי אין האקים, או לפחות יש פחות
] מפחיד לקנות ואח"כ להתקע

למעלה