סקר~

עונה../images/Emo3.gif

מתי בערך אתם הולכים לישון? ומתי אתם מתעוררים?D: אממממ הולכת לישון ב 1 בערך .. ומתעוררת ב 7 מהשעון מעורר
אנשי לילה/בוקר?לילהההה דפנטליי אני חולה על לישון

I L O V E MCR

New member
אניי ../images/Emo129.gif

ב אחת הולכת לישון ופעמיים בשבוע קמה בשעה שבע ועשרים וכל השאר עשרה לשבע ויומשבת הולכת לישון ב3 ככה כי יוצאים וכאלה [לפעמים יותר מאוחר] וקמים ב2 ככה

just Kaya

New member
נמנמנמ.

מתי בערך אתם הולכים לישון? בימים לפני בצפר- לא לפני עשר. בד"כ 11 וחצי ככה. בימי שישי וכאלו- לא לפני 1 בלילה. בד"כ יוצאים. ^^' ומתי אתם מתעוררים? 5:20 אנשי לילה/בוקר? לילה! D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

ישלי מחר מתכונת אז אני הולכת לישון ברגע שאני אסיים לענות לך פה
בעיקרון אין לי עיה גם להרדם ב4 בבוקר ולא להראות מסטולה... אני לא טיפוס של לישון הרבה,ואני טיפוס של לילה,אני מאווווווד אוהבת לילה ליל"ט אנשים!!

תיף ותף

New member
אני ../images/Emo29.gif

הולכת לישון ב-3:00 (שעה ממוצעת) מתעורתת ב-12:00-13:00 אני בטוח בטוח לא אשת אחה"צ! נראה לי שאשת לילה, אבל בבוקר כמו בלילה יש תחושה של אינסוף זמן.. ככה שאולי באותה מידה, אבל בגלל שאני נסחפת בלילה אני ישנה\ישנונית בבוקר!

עונה:):):)

מתי בערך אתם הולכים לישון? בדרך כלל ב-11 וחצי או קצת יותר (בלילה) XP.... ומתי אתם מתעוררים?D: כשיש בית ספר בדרך כלל 7 בבוקר , בחופש ב-9 וחצי בבוקר! אנשי לילה/בוקר? בוקר =)

Retama

New member
האמ

הולכת לישון בדר"כ בין 12-1 מתעוררת בין 7-8.. תלוי בבוקר
בנאדם של צהריים

sweet shir

New member
אהה.

הולכת לישון ב...... 1-12 וחצי ככה. חח ומתעוררת ב...... 7:40. ולודעת. אנלא שומדבר XD

למעלה