סקר~

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo124.gifסקר~

מתי בערך אתם הולכים לישון? ומתי אתם מתעוררים?D: אנשי לילה/בוקר?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לך :]

הממ אני הולכת לישון בדרךכלל ב11 וחצי או 12, בימי בצפר בימי חופש אני הולכת לישון מתי שבאלי ביום בצפר רגיל אני קמה ב7 וחצי, ביום של אימון בוקר אני קמה ב7 ורבע אני אשת לילה D: לגמריייייייי

mafakit

New member
../images/Emo129.gifאני עונה!!../images/Emo65.gif../images/Emo152.gif

מתי בערך אתם הולכים לישון?בערך ב12 או 1..
[אמרו לי שזה בגלל גיל ההתבגרות..] מתי אתם מתעוררים?בימי בצפר 6 בבוקר..חופשים וכאלה אני יכולה להתעורר בצהריים..בין 12 ל-3.. אנשי לילה/בוקר?לילה..
XD

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif שינה. ../images/Emo99.gif

11 וחצי בימי בצפר. ואני מתעוררת בימים שמתחילים ב8 אז אני מתעוררת ב7-7 ורבע. וביים שמתחילם ב10 ל9 אז אני מתעוררת ב8. בימי חופש או שישי אני הולכת לישון מתי שאני רוצה. לרוב מאוחר, 2-4. ומתעוררת מאוחר. 12 בערך.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gif :>

אני הולכת לישון בערך ב10-10 וחצי, מתעוררת בעשרה ל7 {אמא שלי יוצאת לעבודה, אני לא קמה מטלפונים בד"כ אז היא מעירה אותי}, ובהחלט אשת בוקר D: שכולם ישנים בשיעור הראשון אני פצצת אנרגיה.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אוקיי אז ככה:

כשיש בצפר יום אחרי אני הולך לישון בערך ב-23:00 בלילה אבל כשאין בצפר יום אחרי [חופש או משהו כזה] אז אני הולך לישון ב1:00, 2:00 בערךך ..

קספר07

New member
עומר?

בן? סוף סוף מה לא אתה לא מעיר לבנות שאומרות שיש פה רק בנות???

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אין לי כבר כוחח ../images/Emo70.gif ../images/Emo178.gif

כל הבנות אומרות פה שיש רק בנות אבל לא איכפת לי כי אני ניכנס לפה פעם ב84 שנה סתם לאא אני נכנס לפה כשמשעמם לי ועונה על שאלונים :D

2MayaN

New member
אממ../images/Emo1.gif |קרמבו|../images/Emo221.gif

אני הולכת לישון בערך ב-12 וקמה בשבע וחצי ואני של יום
(לא בוקר ולא לילה..של היום עצמו)

קספר07

New member
עונה ליריתוש:)

בדרך כלל אני הולכת לישון בסיבות 1:30-2:30 ומתעוררת בערך ב6:15 בשבתות אני קמה בערך ב11 :) בעיקרון אני לגמרי אדם של לילה אבל העבודה לא מאפשרת לי את זה אני מקווה בהשמך החיים לפגוש עבודות שמתחילים בסיסות 12:00 בצהריים וככה אני יכולה גם לישון יותר...

דנטל

New member
לגמרי לילה

פעם הייתי הולכת לישון בשעה 4 בבוקר, אבל בזמן האחרון יותר מאוחר. מתעוררת ב- 13:30.

למעלה