סקר

חחח ידעתי שזה מה

שיגידו פה, פשוט התערבתי עם חבר שלי שאם אני אשאל את השאלה הזאת פה בטוח כולם יגידו כל החיים. וזה מוביל לשאלה, האם אתם חושבים שיש סיכוי שתראו אותה בשנים הקרובות? אני חושב שזה דבר אפשרי, כי נגיד אני נוסע לארה"ב והיא תעשה מפגש מעריצים כזה אז זה אפשרי, לא?

Lopezit

New member
ארה"ב לא קטנה

היא ענקית חחח אבל לודעת אם היא תבוא לישראל אז זה אפשרי

Lopezit

New member
וואלה?

שתביא איתה את ג'ניפר כי מדונה לא מעניינת חחח

כל דבר אפשרי

טכנית מה שעומד בינכם לבין ג'ן זה ים ואלפי דולרים... מי שבאמת רוצה יכול להשיג את זה

נצל"ש- היום ראיתי באקזיט

שידור חוזר מאחת התוכניות שלהם בחודש נובמבר, והדי ג'י שמה היו זוג שאמרו שהם עובדים עם ג'ניפר לופז, הייתכן?

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifיההההההההההה

גמני רוצה גמני רוצה גמני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההה

אממממ אני לצערי מכינה את עצמי...

לאפשרות שאני כבר לא ייראה אותה..
*איזה אופטימית אני..*

Lopezit

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

היא תבוא לישראל ואז נחכה לה בשדה תעופה ואז היא תבוא ואני ייתעלף ואז היא תבוא אליי ותלטף אותי ואז אני יזמין אותה אליי לארוחת ערב ואז היא תעשה לנו הופעה כמו בפורטו ואנחנו נהיה בשורות הראשונות וואי איזה פנטזיההההההההההההההה אם רק היינו יכולים לגרום לה לבוא לישראל

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifהפנטזיה שלי אחרת חח

כשאני יזכה באיזה מבצע ללכת לראות הופעה שלה ואז בגלל שבאתי מישראל ייתנו לי לפגוש אותה אישית ואז אני אמות חח או שיש אחת שאני יצטרך לראיין איזה כוכב ואני לא אדע את מי אני מראיינת ופתאום יביאו לי את ג'ניפר חחחח יש עוד הרבה וכואבות לי האצבעות (תיקון מבחן בצרפתית בעע) ואין לי כוח לכתוב חפיףףף חיחי

יייאאאאאאאאא אפשר להגיש תיקון

מבחן לפוסטמה???? ומניסיון, תגידי שבאת מישראל ידרכו עליך לא יתנו לך לפגוש אותה חחחחח ואם כבר אז תגידי תל אביב לא ישראל *סיפור ארוך חחח*

למעלה