סקר

יניב1

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם התמונה של מאסימו!!

הוא נראה כאן כמו איך קוראים לו זה שמת, זה שגילם את סופרמן, אה כן כריסטופר ריב. כמו איזה ילד מפגר שפורש ידיים (ועוד שנייה הן ישותקו). פשוט ענק, טלי, מאיפה התמונה הזאת? ועוד שמת על ידו את הילדה הכי מפגרת בשכונה, קייטלין רמירז. פשוט זוג עם פיגור שיכלי, איזו מקוריות טלי, כל הכבוד על הטירוף השולט! עכשיו רק צריך לחבר את אריק לאח של קייטלין, להגיד ששניהם קוקסים ולהעיף אותו לנצח. מה אתם אומרים?

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

מאסימו הולך להבריא בארה"ב. בינתיים ניק הגיע אליו לבית חולים וניסה לדבר איתו. כל מה שמאסימו הצליח להגיד זה: אה, אה, אה, אה, אה, נא, נא, אה גם יוני שלי יודע להגיד את הדברים האלה והוא בן חצי שנה כמעט!

S c a r l e t t

New member
סשה אני במקומך

לא הייתי משווה את יוני למאסימו, השוואה קצת בעייתית אם תשאלי אותי

SoldieRonit

New member
אמנם מעליב ליוני,אבל בהחלט מראה על

הרמה השכלית וההתפתחותית של מאסימו

SoldieRonit

New member
אז זה מה שצריך בשביל להחזיר אותי-

לעלות סקרים "מגעלים"
ואני בוחרת ב-1 כי שניהם מגעלים בנפרד-ובטח יהיו גם ביחד

SoldieRonit

New member
לא יכולתי להתעלם מהשילוב המזוויע

אך עם זאת המתבקש כל כך
(אני אשכרה נהנית מהמחשבה על השניים סובלים אחד (מ) את השני
)

girlontop

New member
רוניתי! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

איזה יופי שחזרת! מעכשיו אני מעלה סקר מגעיל כל יום, העיקר שתבואי

יניב1

New member
טוב שהחיילת חזרה, רונית, יש עבודה

קודם כל טוב שאת כאן, הגיע הזמן שתצוצי כאן בשם האמיתי שלך (רק בינינו, אה?
) עכשיו חוץ מזה, לא יפה לתת לסשה לעשות את כל העבודה לבדה. הגיע הזמן שתחזרו לשתף פעולה. נכון שהצבא משנה אנשים, אבל לא עד כדי כך! ואז מה עם עכשיו אם סולידר רונית, יש לך נשק, זה כבר טוב. אז יאללה, יש לך מלא עבודה, וגם סיכום שבועי שהתחייבת לכתוב בסופשבוע (את, או צמד השותפות יכתבו אותו? כי הצלחת לבלבל אותנו!) - וכולנו מחכים לו בכיליון עיניים! וולקם באק!

למעלה