סקר

girlontop

New member
../images/Emo124.gif סקר../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

איזה זוג יותר מגעיל אתכם?

sashkashurik

New member
תומאס הוא בכלל מדהים!!!

אני ממש מבינה את אמבר! דרך אגב, מישהו יודע בת כמה אמבר אמורה להיות עכשיו? כי תומאס היה בן 16, אבל אחרי ששכב עם אמבר נהיה בן 18 פתאום כי למפיקי היפים נמאס מזה שכל שני וחמישי "אונסים" קטינים, אז הם ביגרו את תומאס, אבל בת כמה אמבר? 25? 30? 50? ובאותה הזדמנות, בן כמה ריק?

girlontop

New member
הערה:

כל קשר בין הזוגות למציאות מקרי בהחלט ונובע משעות ארוכות מדי מול פורום זה.

S c a r l e t t

New member
את לא שפויה...

מה זה הסקר המוזר הזה? שוב חיפשת תירוץ להעלות תמונד יפה? (איזה מושלם התומס הזה!) והתשובה ברורה-קייטי ומאס

girlontop

New member
הפעם לא!

בתמונה נתקלתי תוך כדי חיפוש מקבילה מזעזעת לקייטלין-מאסימו. הגזמתם, זה לא ברור שמאס-קייט עדיף על ג'קס-תום, במיוחד שג'קי קצת מזכירה את טיילור במראה החיצוני...קייטלין הפוסטמה לפחות תסבול ממאסימו, למה שתומאס אהובי יטבע בצוואר הנפול של ג'קלין המהממת? נקודה למחשבה!

S c a r l e t t

New member
Good point

אבל אל תשכחי שהוא לא רק הבן של טילור, אלא גם של רידג` מה שאומר שהוא לא יהיה היחיד שיסבול שם... (אגב, הערה לעתיד- אם בראט באמת יהפוך את תומס לרידג` 2 הוא מת!!)

girlontop

New member
../images/Emo58.gif

מקריאה של הפורומים בימים האחרונים נראה שזה בדיוק מה שבראט מתכנן. ריק עזב את קייטלין והיא תהיה הטיילור החדשה (As if!), תומאס יכנס לנעליו של אביו האידיוט (אני עדיין חושבת שג'יימס/ת'ורן האבא, לא יתכן שלדנ"א המקולל של רידג' יש קשר למושלם) ואמבר היא הברוק של שנות האלפיים. התוצאה? עוד שניים-שלושה עשורים של המשולש האהוב עלינו כ"כ. מקורי הבראט הזה, אין ספק. לא יודעת מאיפה הוא מביא את הרעיונות המשוגעים האלה.

S c a r l e t t

New member
הוא פשוט אידיוט!

כשחושבים על זה, אפילו עכשיו שאנחנו כביכול נהנים מהפרקים, זה גם מיחזור מימיהם הראשונים של תורן ומייסי ביחד, עם קצת שילוב של אמבר קימברלי.. מישהו צריך לפטר אותו ומהר!

S c a r l e t t

New member
את לא שפויה...

מה זה הסקר המוזר הזה? שוב חיפשת תירוץ להעלות תמונד יפה? (איזה מושלם התומס הזה!) והתשובה ברורה-קייטי ומאס

S c a r l e t t

New member
את לא שפויה...

girlontop

New member
עונש מ ../images/Emo121.gif (=אלוהים)

על זה שקראת לי "לא שפויה"
ואיך זה שאף אחד לא הגיב על התמונה של מאסימו ששמתי? שעה צחקתי ממנה!

S c a r l e t t

New member
רעה! אני סובלת וזה מה שיש לך להגיד?

והנה תגובה, פשוט הייתי צריכה להתאושש מהתמונה המדהימה של תומס (הצלה יפה, לא?) באמת תמונה מצחיקה חחח האמת היא שהיא באמת העלתה לי חיוך על הפנים פשוט בד"כ אין לי יותר מידי מה להגיד על תמונות של מאס....

rachelMcfadden

New member
ברור שקייטלין ומאסימו../images/Emo5.gif

כי זה קייטלין
ומאסימו
צריך להסביר? 2 הדמויות שאני הכי שונאת כרגע ביפים *אריק לא נחשב דמות
*

girlontop

New member
אריק לא נחשב דמות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה