סקר קטנטן

McBlack

New member
נו באמת

אל תגידי לי שהיה לך אותו כ"כ הרבה זמן ולא עשית את זה בשירותים של בצפר.

McBlack

New member
היה=עד עכשיו, שלא עשית את זה עד עכשיו

וגם לפני שהתגייס, בבצפר וכו'... מה איכס? איפה חוש ההרפתקנות שלך?

McBlack

New member
אההה

טוב, אצלינו הם נראים כאילו מכניסים אותם לאוטוקלב כל שעתיים. בצפר של מפונקים

toxic babe

New member
אז ככה...

עד עכשיו הבית שלי היה ריק. סיפור ארוך. עכשיו אמא חזרה לגור בו, בערך, אז הוא נעשה קצת פחות ריק. בגדול זה נחמד האובר פרטיות שהייתה לנו אצלי, אבל גם אצלו נחמד למרות שיש את אמא שלו ואח שלו הקטן בבית. הבעיה היא המחשב שלו. כל התשומת לב מופנית למחשב ואת אף אחד לא מעניין שנסעתי איזה 200 ק"מ לאיזה 24 שעות מסכנות

lia2sh

New member
בואי נגיד ש...

יש הבדל עצום בין חדר שאפשר לנעול אותו כי יש מפתח (אצלו) לבין חדר שאי אפשר לנעול אותו כי אין מפתח (אצלי)

אצליייייייי

שלא תבינו לא נכון- אני ממש ממש אוהבת להיות אצלו אבל אנחנו גרים רחוק, הוא קרבי, מה שאומר שכל פעם שהוא יוצא הוא צריך גם להיות בבית זאת אומרת שבשלושה חודשים האחרונים היינו אצלו ורק אצלו ושני לילות אצלי:p אבל זה לא נחשב. סוף סוף השבוע הוא יבוא אליי חמשוש חחח.

MrsNoOne

New member
הממ.. זאת שאלה טובה...

אני יודעת לענות ככה: בבית שלי, יותר נוח לי, הכל מוכר ושייך לי, ויש מיטה זוגית שלי וכו'... בבית של אמא שלו בבצרה ממש נחמד, כי אמא שלו נחמדה, ויש אחלה בית חמוד כזה.. ויש לו קומה משל עצמו אז גם יש פרטיות.. מצד שני אין כמעט מה לעשות חוץ מלרבוץ בבית... אצל אבא שלו זה בדיוק הפוך, כאילו הבית נחמד בסה"כ, אבל תמיד יש מסביבנו אנשים וקצת צפוף...אבל זה בת"א ותמיד יש מה לעשות אז נראה לי שמבחינת נוחות זה או אצלי או בבצרה, ומבחינת תעסוקה ת"א עדיפה. היות ובד"כ אנחנו פדלאות וגם ככה לא עושים כלום, והיות וכמעט תמיד אני נוסעת אליו, אז אני חושבת שבצרה ניצח...

למעלה