סקר קטנטן

../images/Emo124.gif סקר קטנטן../images/Emo70.gif

בנות, איפה אתן יותר אוהבות ומעדיפות לבלות את הסופ"ש עם החבר? בבית שלו, או אצלכן?

Ray512

New member
המממ

קשה לי לענות על זה, כי ברירת המחדל שלנו היא אצלי. הייתי אצלו בבית רק פעמיים. אמא שלי פשוט לא כל כך הרשתה לי לישון אצלו, אז יצא יותר משתלם להיפגש אצלי. באופן כללי- אני מעדיפה אצלו. יש מנעול לדלת! זה שיפור עצום לעומת החדר שלי.
והמיטה שלו כל כך נוחה... ^^

חד וחלק אצלו

למה: -יותר פרטיות -הוא מרשה לעצמו יותר ליזום ואני אוהבת שהוא יוזם -איכשהו אצלו הוא תמיד דואג לאחלה אווירה, מה שפחות קיים אצלי

../images/Emo45.gif

עזבי שהוא יוזם... אני בטוחה שגם לך הרבה יותר קל ליזום
גם אני ככה, הרבה יותר כיף אצלו, גם מבחינת מקום הוא גר במקום מדהים.

לילי123456

New member
ת'אמת שלא ממש משנה לי...

מצד אחד כיף לצאת מהבית ולהיות אצלו... ומצד שני לפעמים בא לי להישאר בבית וגם במיטה שלי יותר נוח לישון
[יש לי מיטה וחצי ולו יש מיטת יחיד] אז אנחנו מגוונים...פעם ככה ופעם ככה...

OgaliO

New member
אמ..

אצלו. יותר פרטיות, יותר שקט חח בלי אחים קטנים, החדר יותר גדול
וגם המיטה
חח..

BaaaaaRi

New member
אמממ אין לי מממש העדפה

אנחנו בד"כ יוצאים בחמישי שישי ובשבת אנחנו אצלוו:]

Hadara121

New member
אצלו...

הרבה הרבה יותר פרטיות! והרבה יותר כיף אני ממש אוהבת את ההורים שלו ואנחנו יושבים איתם ומתי שצריך פרטיות אז יש... אצלי יש קצת פחות פרטיות, המשפחה שלי עדיין לא הבינו את חוק הנימוס שכשרואים דלת סגורה צריך לדפוק לפני שנכנסים..
וגם איך שהוא רואה את המיטה שלי נעצמות לו העיניים והוא נרדם... בקיצור הרבה יותר כיף אצלו...

McBlack

New member
אצלו ../images/Emo99.gif

מצד אחד יש יותר פעמים בהם הבית שלי ריק מאשר הבית שלו, די נדיר שהדבר הזה ריק... אבל בחדר שלו יש גם מחשב וגם טלוויזיה (אצלי בחדר לא רציתי אף אחד מהם) ואני פשוט מתה על איך שהבית שלו מעוצב
וגם בלי קשר... כשהוא אצלי אז נראה לי שהוא מרגיש שהוא קצת מזניח את אבא שלו, אני יכולה להבין את זה... פשוט... לי זה פחות קריטי. ככה שאין ממש בעייה עם זה שאתנחל אצלו הרבה אבל לכיוון השני זה פחות מסתדר. יש לנו מזל שאנחנו במרחק 10 דקות הליכה...

shushu86

New member
אצלי ../images/Emo8.gif

יש אצלי יותר פרטיות והמיטה שלי רחבה יותר...ככה הוא טוען אז מי אני שאתווכח...

McBlack

New member
הוהו המיטות...../images/Emo99.gif זה כבר נושא בעייתי ../images/Emo3.gif

לי יש עדיין את המיטה שהייתה לי כשהייתי בת 5, כזאת שנפתחת
אנחנו מחפשים לי אחת חדשה
בכל מקרה, אז אצלי יש את השקע הזהבאמצע שממש מעצבן, גם כי כשישנים ביחד אז מי שישן בצד ומתקרב לצד השני נתקע בתוכו
וגם בחלק הנפתח יש קפיצים יותר רועשים, ובואו נגיד שאני לא בטוחה לגביי עובי הקירות... אבל המיטה שלו
יש אחלה מזרון, אבל התחתית קטנה מדי בשבילו!!!!! זה משגע אותי!!!! אי אפשר לדחוף את זה לשום צד, תמיד יהיו שניים שאם תישען עליהם, אתה תיפול

shushu86

New member
מה הבעייה...../images/Emo3.gif

שימו את המיזרון על הרצפה...אין רעש ויש מקום...

McBlack

New member
אתה יודע, חשבתי על זה...

ואם נעשה את זה על הרצפה, עם או בלי מזרון, זה יהיה המקום הכי שגרתי מכל המקומות בהם עשינו את זה מחוץ למיטה
(שנעביר את השיחה הזאת למסן? משעמם לי, ונדמה שאתה די ער...)

shushu86

New member
מה שמוביל לשאלה...

מה המקום הכי לא שגרתי שבו עשיתן/ם את "זה...???

McBlack

New member
יותר מדי ../images/Emo6.gif מרוב שאני עושה ושוכחת

אמרתי לו שבטח עד גיל 30 אהיה בטוחה שאני בתולה... (תראה אותי עם בטן היריון ומבט מתפלא, "זה מאלוהים, זה מאלוהים!")

fullbutproud

New member
בשירותים בביצפר שלי

כשהוא בא יום אחד לקחת אותי הביתה.היה הזוי חח

למעלה