סקר חדש!

דרגורן

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש! ../images/Emo124.gif

כולכם מוזמנים להצביע ולהשפיע

Sabre Runner

New member
בעיקרון, אני מעדיף כל נבל

שלא מתנהג כמו אידיוט. זה למה יצרתי את ריי באונדר: מנכ"ל עשיר סטנדרטי אבל הוא מכסה את עצמו. הוא דואג לא לעשות את כל השטויות שכל שאר הנבלים עושים. הצעה לסקר?: "מה השיטה האהוב עליכם?" אפשרויות: "D&D לגרסותיו. מרוצללים. Champions, Hero, Fuzion Mechwarrior MERP Role Master" עוד?

Sabre Runner

New member
בוא ננסה משהו אחר

מה דעתך על לעשות רשימות נחמדות כמו ב-WebRPG רק של שחקנים ישראלים. דברים כמו: "20 סיבות למה לברוח?" (האל הזה רץ דיי מהר. מעניין מה הפחיד אותו.) "20 חפצי מוזרים ומעניינים." (אף פעם לא שמעת על ה-Rocket Lawnchair? אני אראה לך איך לבנות אחד.) "20 משפטים נחמדים." (בואו איתי. - אבל אתה עירום לגמרי! - זה לא נכון, יש לי רובה ציד) "20 הקליעות המדהימות ביותר." (אוקיי, אתה רוצה לירות בערפד שעומד בצד השני של המסדרון ולהרוג אותו במכה אחת. תצטרך לזרוק 20 פעמיים רצוץ כדי להצליח את זה. - שתי זריקות מדהימות לאחר מכן... החץ אף בקשת יפה, כמעט גירד את תקרת האבן וננעץ עמוק בתוך ליבו של הערפד, משאיר ממנו ערימת אפר שחורה.) "20 המעשים המטומטמים ביותר." (קבוצת המכים שלי הייתה צריכה לשמור על מפעל זיקוק מפני פלישה של השבט היריב. מיקשנו את האזור וחיכינו מאחורי המיכלים. הם הגיעו כצפוי. התחלנו לירות עליהם. יריה אחת פגעה באחד המוקשים והפעילה תגובת שרשרת שפוצצה את כל השדה, משמיד את הפלישה, ואפילו הגיעה עד לבית הזיקוק. בית הזיקוק התפוצץ כשהוא משמיד חצי מהמכים שלנו ופוגע קשה באלה שנשארו. צינור הדלק בער והאש התפשטה במהירות למנחת החלל הסמוך. לא צריך להסביר שנשפטנו על הרג של חצי מיליון אזרחים.) אפשר עוד ועוד ובטח גם את "המילים האחרונות המפורסמות ביותר." (תשמע, אם זה היה כפתור ההשמדה העצמית של הספינה. אתה חושב שהיו שמים אותו פה בחוץ איפה שכל אחד היה יכול ללחוץ עליו?)

דרגורן

New member
הממ.... אחלה אבל אלו לא סקרים אלא:

פתילים שאנחנו יכולים (וצריכים) לפתוח פה, ואז אני ו/או snift נהפוך אותם למאמרים... ואני מברך אותך בברכת "דרך צלחה" ומצפה לראות כל יומיים שלושה רשימה חדשה....
נ.ב. בשביל שלא תתייאש ותחשוב שהפקרתי אותך בדד, אני מתחייב לתרום לפחות ביטוי לכל רשימה (ואם אני מכיר את עצמי, אני כנראה אתרום יותר
)

Sabre Runner

New member
זאת הנקודה.

נגיד, כל שבוע או שבועיים נפתח רשימה חדשה ואנשים יוכלו להוסיף לה מחוויות אישיות שלהם.

DDN

New member
הפיסכופט המגולומן

הגאון שעושה תוכניות מבריקות, ואילו הכל היה תלוי בו, העולם היה מקום עצוב יותר כי הוא גאון שטני ומרושע. סטייל מגהטרון מהרובוטריקים, מפקד קוברה, מומרה מחתולי הרעם. . .

לא מצאתי את הארכי נבל הכי מוצלח

(לפי דעתי) בסקר. לפי דעתי, הרע הכי מוצלח הוא הרע שפשוט אי אפשר לשנוא. לא משנה מה הוא יעשה וכמה הוא רע, אתה תמיד תאהב אותו... אני חושבת שזה די קשה לבנות דמות כזאת, גם בספרים ותוכניות טלוויזיה (ע"ע שודד הים סמי, צוות רוקט).

צוות רוקט../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את בת 15 ואת צופה בפוקימון
אני לא מאמין. קטנטנות זה בסדר יחסית (כי זה לא מצויר). אבל את כנראה צופה מושבעת של "ערוץ הילדים". שטאקיזיס, מלכת האופל, תעזור לך.

וואי, איזה מגניב אתה,

שאתה משתמש באנשים מתוך רומח הדרקון, זה מזה קול ואיני כזה... ורק שתדע, צפיתי ב"פוקימון" בכיתה ז´, ואתה זה שלא רצית לקרוא לאיזה בית "נידורין" כי זה שם של פוקימון (אם אתה אומר) ככה ש... אתה בן 23 ואתה צופה בפוקימון
אני לא מאמינה. שוולדמורט, הלורד האפל, יעזור לך. אבל בלי להעליב...

סליחה על זה שאני

טוחן במבה ורואה את הפוגים. (הפוקימון מעצבן אותי ובגלל זה לא רציתי שיהיה בית על שם של, נראה לי שזה מין כלב אש.) וסליחה שאני מצטט מספר שנכתב תוך-כדי "משחק תפקידים" (קשור לפורום).

DDN

New member
סליחה רבה

אבל אני בן 23 ורואה פוקימון (וגאה בזה!) באנגלית כמובן. ופוקימון זה יותר טוב מכל טלנובלה שהיא (אפילו שזה מצוייר)

אין לי בעיה עם אנשים בני 23

שרואים פוקימון. אין לי בעיה עם אנשים בני ארבעים שרואים פוקימון. אתמול ראיתי פוקימון, כי שעמם לי וכאב לי הראש. לעומת זאת, יש לי בעיה עם צורת הדיבור של אנשים מסוימים בני 23.... אף פעם לא אמרתי שקטנטנות זה יותר טוב מפוקימון, זה הוא אמר. ולשה"ם, אם ניסית להיות שנון, מעורר סימפטיה או משעשע בזה שאתה משתמש בדברים מרומח הדרקון - לא הלך לך. נ.ב. דני, היום אחד הערסים הגדולים ביותר של השכבה שאל אותי אם יש לי חבר

אני לא טוען שקטנטנות זה יותר טוב

זה בספרדית. (מביא לי
) לדעתי ערוץ הילדים כולו זה ילדותי. כשלי כואב הראש אז אני לא צופה בפוקימון כי זה עושה לי עוד יותר כאב ראש אני לא חושב שאסור לי לאהוב סידרת ספרים ולדבר עליה. למי אכפת מי שואל אותך אם יש לך חבר
(אם הערס הגדול "אוהב" אותך זה אומר שיש לך אופי דומה לשלו (כמו שאדם חכם כמוני או כמו DDN לא יתעניין באדם טי
כמוך ולהפך) ועל תוציאי לי לשון
. רקומח הדרקון זה ספר גדול ולך אין זכות לרדת על ספר "קדוש" כל-כך , (ואהבת משחקי תפקידים לעד כי כך אמר ה´)

קוראים לך דני?

נראה לי שלא.... הקטע עם הערס שייך לאיזו שיחה שהייתה לי עם דני. ואם הערס הכי גדול שואל אותי אם יש לי חבר, זה אומר שהוא חושב שאני יפה טי
(מאוד בוגר) ו... דבר ראשון, דני כן התעניין בי, אבל אז נמאס, ואני ממש לא טיפשה... עברתי את מבחני המחוננים, מה שאומר שהאיי קיו שלי הוא מעל מאה... עשרים נראה לי. אה, וקבילתי 95 בפיזיקה!!! איזה מגניב. עכשיו, לא ירדתי על רומח הדרקון, אמרתי שלא אהבתי את הכתיבה. ממתי זו ירידה? אתה לא רוצה לדעת כמה אני יכולה לרדת על הספר הזה, אבל נמנעתי מזה עכשיו. ספר קדוש? תתחיל להרגיע... מותר לך להגיד שאהבת אותו, אבל ספר קדוש זה ממש לא. מתי ימחקו את כל הפתיל הזה? דרגורן אתה מתרשל...

DDN

New member
הבהרות.

ה"עניין" שלי בך, לא היה על שום רקע רומנטי - הוא היה עם כל ההתלהבות שאני משקיע בכל קשר חדש (בנים/בנות). אני אוהב אנשים חדשים, כי אני מוצא אנשים משעממים לרוב לאורך זמן, אז אני דואג לתחלופה מהירה של האנשים שאני מדבר איתם. היחיד שמצליח לא לשעמם אותי לאורך זמן זה גיל. היה נחמד לדבר איתך, יש לך ראש טוב, ואז את הוצאת מפרופורציה יציאה שלי שהייתה באמת לא במקום. ועליה *התנצלתי!* תראי - אני לא מכיר אותך בכלל, אז אני לא יכול "להתעניין" בך מבחינה אחרת מלבד במוח שלך. (we want to play with it, especially with his head - משפחת אדמס 2) ורומח הדרקון זה ממש ממש ממש לא ספר קדוש. ספר חביב כן, קדוש? טולקין קדוש! שה"ם? רוצה ספרים טובים? תנסה את הבלגריאד והמלוראין של דייוויד אדינגס.

מי חשב שהתעניינת בי על רקע

רומנטי? למה שתתעניין בי על רקע רומנטי? אני בת חמש עשרה ואף פעם לא ראית אותי...

DDN

New member
סבבה.

כתבת "התעניין". אנשים יכולים להבין דברים. וזו בדיוק הנקודה. אף פעם לא ראיתי אותך.

למעלה